Bogdan Olariu, locuri 1 și 2 la Campionatul Național de viteză. CSȘ1 Timișoara, mai multe clasări pe podium

Secția de kaiac-canoe a Clubului Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara a izbutit mai multe clasări pe podiumul ediției din acest an a Campionatului Național de viteză, desfășurată în prima jumătate a lunii în curs, Bogdan Olariu reușind obținerea medaliei de aur.

Triumful a fost adjudecat în proba de simplu a juniorilor mari pe distanța de 1.000 de metri, locul 1 fiind completat de Bogdan Olariu și cu o clasare pe poziția secundă în proba de 500 de metri a juniorilor 1, tot la kaiac simplu.

În plus, patru clasări pe locul 3 pentru cei de la CSȘ1 Timișoara, și anume la juniori 2 și 3, nu în probe individuale.

Astfel, la dublu feminin, în proba de 200 de metri, junioarele 2 Pritop Georgia și Daia Mihaela au obținut medaliile de bronz, reușită a junioarelor 2 și în kaiacul de patru, în alcătuirea Mehno Ana Maria, Pritop Georgia, Nicoară Roxana și Daia Mihaela.

Și două echipaje de băieți au obținut locul 3, în kaiacul de 4 al juniorilor 2, pe 1.000 de metri, și anume Pauleț Petru, Vidacs Denis, Doboș Samuel și Dobrea Daniel, respectiv în cel de patru al juniorilor 3, tot pe 1.000 de metri, în componența Cepoi Meșter David, Drăgan Alexandru, Szasz Lorand și Dăescu Bogdan.

În ceea ce privește clasările pe primele 3 trepte ale podiumului la Campionatul Național al Cluburilor Sportive Școlare, timișorenii au izbutit cucerirea unei medalii de aur și a câte 3 de argint respectiv bronz.

Mai exact, Bogdan Olariu s-a impus în kaiacul de simplu pe 1.000 de metri între juniorii 1, iar pe 2 au trecut linia de sosire echipajul de 4 al juniorilor 2, tot pe 1.000 de metri, în alcătuirea Dobrea Daniel, Vidacs Denis, Doboș Samuel și Pauleț Petru, precum și cel de 4 al juniorilor III pe 1.000 de metri, în componența Drăgan Alexandru, Dăescu Bogdan, Szasz Lorand și Cepoi Meșter David, respectiv Dobrea Daniel și Vidacs Denis, juniori 2 pe 1.000 de metri. 

Locuri trei pentru Roxana Colban, la junioare III pe 1.000 de metri, Pritop Georgia și Daia Mihaela la junioare II pe 500 de metri precum și echipajul de 4 al junioarelor 2, pe 500 de metri, în componența Mehno Ana Maria, Pritop Georgia, Nicoară Roxana și Daia Mihaela.

Sezonul competițional al celor de la CSȘ1 Timișoara mai are ca bornă de reper Campionatul Național de fond de la orele toamnei, în luna octombrie.

 

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Sport juvenil și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = treizeci doi

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: