CSȘ 1 Timișoara, locul 2 în ierarhia generală a Campionatului Național al cluburilor sportive școlare, pe Bascov-Budeasa

Competițiile de kaiak-canoe la foc automat pe apele lacului argeșean Bascov-Budeasa s-au încheiat cu Campionatul Național al cluburilor sportive școlare, ce au urmat Criteriului Olimpic de selecție la juniori și Campionatului Național de Fond. Iar tinerii de pe malurile și… apele Begăi au încheiat pe val lângă Pitești.

Mai exact, timpii înregistrați au fost mai buni, clasările pe măsură iar recolta medaliilor, sporită, cumulul acestor factori elevând-o pe CSȘ 1 Timișoara pe locul secund în ierarhia generală, pe puncte, a competiției.

Profesorul Zeno Lache, de la cârma catedrei de kaiak-canoe din cadrul CSȘ 1 Timișoara, a salutat rezultatele sportivilor secției: A fost foarte bine peste tot iar la Campionatele Naționale ale cluburilor școlare a fost cel mai bine, mai bine decât la Campionatul național de juniori. Suntem pe locul doi în clasamentul pe cluburi din țară și țin să-i evidențiez pe următorii sportivi de la secția de kaiac-canoe atât pentru rezultate cât și pentru atitudinea manifestată față de sportul de performanță: Denisa Lungu, Ion Povăliceanu, Cosmin Vieru, Maria Leca, Maria Radu, Ionuț Nede, Alin Neda, Iulian Bursuc, Alin Ursu, Costel Iancu, Sandra Hârșan, Lăcrămioara Rus, Ion Obreja, Gabriel Făget, Răzvan Munteanu, Paul Morar, Diana Andreice, Ana-Maria Strezaru”.

 

Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: