Luptătorii juniori din nord-estul țării își trag la Lugoj partea leului în Campionatul Național Școlar juvenil de greco-romane

Luptătorii juniori de greco-romane din estul țării, în totalitate din jumătatea nordică a Moldovei, au cucerit 8 dintre cele 10 medalii de aur puse în joc cu ocazia ediției din acest an a Campionatului Național Școlar juvenil de lupte greco-romane, găzduit în 2019 de municipiul Lugoj în organizarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș. 

La competiția din Banat au participat 117 juniori calificați din fazele zonale, concurând la 10 categorii de greutate, variind de la 45 la 110 kilograme, iar cei de la LPS Suceava au cucerit cele mai multe titluri, trei, urmați la acest capitol de luptătorii de la LPS Botoșani și CSȘ Bacău, cu câte două triumfuri finale. S-a mai impus, la cea mai mare categorie de greutate, reprezentantul CSȘ Rădăuți, la cea mai mică categorie de greutate învingând exponentul CSȘ Făgăraș, cu încă un succes în contul LPS Pitești.

Argint și bronz pentru bănățeni, locul 2 la 48 de kilograme în dreptul lui Ianis Capsali de la CSȘ1 Timișoara, dar și pentru Otniel Ritter de la CSȘ Lugoj, în vreme ce poziția a treia a fost adjudecată tot din partea gazdelor de Amadeo Ilcău, de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, în cadrul categoriei de greutate 71 de kilograme.

Dar iată în legătura atașată mai jos rezultatele individuale și pe cluburi ale competiției naționale școlare de la Lugoj, întocmai conform datelor din înscrisurile Federației Române de Lupte și remise din partea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, organizator al întrecerii…

clasament finala

Acest articol a fost publicat în Lupte greco-romane, Sport juvenil și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 14

 


Ultimele articole din categoria Lupte greco-romane: