Junioarele de la CSM Timişoara şi juniorii de la CSŞ1 Timişoara, calificaţi în bloc la Bucureşti în finala Campionatului Naţional individual juvenil de la Tulcea

CSM Timişoara a aliniat două luptătoare, junioare 1, în calificările disputate în week-end la Bucureşti, şi anume pe noua achiziţie Simona Pricob, prima la categoria 51 de kilograme, şi Alexandra Purcel, a patra la 72 kg, iar CSŞ1 Timişoara alţi 4 juniori 1, George Simon încheind pe 3 la 120 kg, Adrian Chinezoni pe 2 la categoria 96kg, Adrian Mihalaş pe locul 7 la 86 kg, iar Timotei Butiuc pe 4 la 46 kg, toţi cei 6 obţinând biletele pentru finala Campionatului Naţional individual de juniori 1 din 25-27 aprilie, la Tulcea.

Primii 12 juniori din fiecare categorie de concurs, la fete respectiv băieţi, s-au calificat în finalele adresate luptătorilor din generaţiile 1994-1996, de 18-20 ani. „Cu o pregătire fizică mai bună pentru finale, ţintim un vârf de formă la Tulcea”, a explicat Petre Brânduşan, antrenor coordonator al loturilor de seniori la CSM Timişoara şi antrenor la juniorii lui CSŞ1.

Doi dintre sportivii de pe Bega, Simona Pricob şi George Simon, au rămas în pregătire centralizată la Bucureşti, cu loturile naţionale, pentru participarea la finele lunii la o competiţie internaţională la Plovdiv.

Până atunci, week-endul viitor programează etapa inaugurală a Superligii pe echipe de seniori, la Lugoj, cu participarea ambelor garnituri ale multiplei campioane naţionale CSM Timişoara, la masculin şi feminin, dar şi a gazdei CSM Lugoj, campioană naţională en-titre la băieţi, cu titlul recâştigat în 2013, după precedenţi ani la rând de dominaţie.

În luptele internaţionale este un an cu Campionatul European şi Campionatul Mondial de seniori, competiţii în care România vizează alinierea a câte 5 sportivi la fiecare stil, după un sezon 2013 fără medalii. În acest sens, fetele au efectuat stagii de pregătire în Bulgaria şi Suedia, iar selecţionata masculină în Iran şi Azerbaidjan.

 

Acest articol a fost publicat în Lupte și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 20

 


Ultimele articole din categoria Lupte: