Antrenamente de orientare cu harta și busola la Pădurea Verde Timișoara. VIDEO

Clubul Sportiv „Sport pentru timișoreni” lansează antrenamentele de orientare pentru doritori de activități sportive în natură, adresate copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani și adulților, cu mențiunea că copiii mai mici de 7 ani pot participa doar însoțiți de părinți. Astfel, prin activități de orientare în natură ce constau în parcurgerea unui traseu dinainte stabilit într-un timp cât mai scurt cu ajutorul hărții și busolei, se realizează și contactul cu mediul natural înconjurător.

Clubul Sportiv „Sport pentru timișoreni” este club afiliat la Federația Română de Orientare și poate participa la competiții de orientare oficiale din țară și străinătate. Antrenamentele sunt susținute de Lucian Lăcan, cu experiență de peste 15 ani în organizarea de competiții sportive, cursuri și concursuri de orientare sportivă.

Antrenamentul durează între 60 și 90 de minute și se desfășoară la Pădurea Verde, în Timișoara, la Pădurea Șag – Timișeni respectiv la Pădurea Tapia „Ana Lugojana”, în zona Lugoj, activitățile derulându-se în perioada 19 aprilie – 7 iunie 2018, timp de 8 săptămâni în zilele de joi, de la ora 18.

Demonstrație video: https://www.youtube.com/watch?v=__LRJgU0I5E

Dacă vi se pare o idee bună să participați la această activitate alături de prieteni, colegi, cunoscuți, vă rugăm distribuiți https://www.facebook.com/Orientare-360-grade-620655058326328/.

Informații și înscrieri la 0743.477.897, în fiecare zi inclusiv joi până la ora 15:00.

Acest articol a fost publicat în Orientare turistică, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × sapte =

 


Ultimele articole din categoria Orientare turistică: