Etapa a IV-a din cadrul Ştafeta Munţilor 2017 aduce în Munții Bucegi peste 100 de echipe

„Trofeul Muntilor”, organizat de Asociatia de Turism „Gaska” Bucuresti, reprezentand etapa a IV-a din cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”, a adus anul acesta la start peste 100 de echipe. Etapa a IV-a din cadrul Ştafeta Munţilor 2017 s-a desfășurat în Munții Bucegi.

 

Asociaţia de Turism Gaşka București a organizat în perioada 21 – 23 iulie 2017, în Munţii Bucegi, cea de-a patra ediţie a concursului de turism sportiv „Trofeul Munţilor”. Competiţia, pe echipe, este şi cea de-a patra etapă din acest an în cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv – Ştafeta Munţilor.

Concurenţii au luat startul de pe Platoul Padina, judeţul Damboviţa, avand de parcurs
următoarele probe: raid montan (parcurgerea într-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zonă), orientare turistică, escaladă, cultural, probe surpriză.

Câştigătorii concursului au primit premii constând în: diplome, cupe, medalii, tricouri şi
echipament sportiv. Traseul a fost unul provocator, oferind ocazia participanților să meargă pe urmele lui Fanny Seculici și să descopere o mică parte din frumusețile Bucegilor.

Asociaţia de Turism Gaşka reuneşte membri cu exprienţă în turismul montan şi are ca
scop promovarea turismului, a posibilităţilor sănătoase de petrecere a timpului liber şi, nu în ultimul rând, a importanţei protecţiei mediului. Prin aceste evenimente se doreşte în primul rând atragerea unui număr cât mai mare de tineri către acest gen de activităţi, sensibilizarea participanţilor şi publicului asupra importanţei protecţiei mediului şi nu în ultimul rând dezvoltarea turismului în zona aleasă.

Organizatorii se bucura că acest concurs are continuitate, ajungând la cea de-a patra ediţie, sperand totodata că va atrage la start un număr cât mai mare de participanţi. La acest festival sunt așteptate toate persoanele care doresc să facă o mică drumeție, să
alerge, să se relaxeze, să participe la activități de orientare, escalada, cultural, creație sau pur și simplu să își facă noi prieteni.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiţi pe Facebook
https://www.facebook.com/events/150542562159983??ti=ia

Eveniment susţinut de: CCR REBAT, Green Global Future, S-Karp, Pro Activ, Redis Nutriţie, Cofetăria Alice, Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti, Primăria Moroeni, Parcul Natural Bucegi, Serviciul Salvamont Damboviţa, Marketing România.

 

Acest articol a fost publicat în Orientare turistică și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 14

 


Ultimele articole din categoria Orientare turistică: