FOTO. Elevi de ciclu primar și gimnazial la ”Cupa Antim” de orientare sportivă, în Pădurea Verde

S-a păstrat și în această primăvară tradiția iar la Pădurea Verde a avut loc a treia ediție a concursului Cupa Antim la Orientare Sportivă, organizat de Școala Gimnazială “Sfântul Antim Ivireanul” în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport-Universitatea de Vest Timișoara, la care au participat copii între 8 și 12 ani, părinți și profesori.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul profesoarei Violeta Arghiropol, maestru în orientare turistică, a echipei de arbitri, sportivi și studenți. Școala care a avut cel mai mare punctaj a cucerit ”Cupa Antim”, iar anul acesta Școala Gimnazială „Sfântul Antim Ivireanul” a încheiat pe primul loc. Trofeul va fi gazduit așadar timp de un an de zile de ”Antim Ivireanul”, urmând ca la următoarea ediție să fie înmânat școlii care va realiza punctajul cel mai ridicat. Copiii s-au bucurat de premii frumoase: zmee, tricouri, perne personalizate, CD-uri“Cius, ciuș, măgăruș”, diplome și medalii.

Partenerii evenimentului au fost: ISJ Timiș, Facultatea de Educație Fizică și Sport din Universitatea de Vest Timișoara, Colegiul Național Bănățean, Liceu Teoretic “William Shakespeare”, Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, Școala Gimnazială Nr. 13, Școala Gimnazială nr.19 “Avram Iancu”, Școala Gimnazială Nr. 27 și Școala Gimnazială Racovița.

Sponsorii evenimentului au fost: SC Insight Group SRL și Asociația Prologos. Alte detalii, pe www.facebook.com/ScoalaSfAntim.

 

Acest articol a fost publicat în Orientare turistică, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Orientare turistică: