Școala Gimnazială Nițchidorf câștigă la Pădurea Verde concursul de orientare turistică pentru elevi ”Cupa Antim”

Cea de-a patra ediție a concursului Cupa Antim la orientare organizat de Școala Gimnazială “Sf. Antim Ivireanul” în parteneriat cu Clubul Sportiv Sport pentru timișoreni și Facultatea de Educație Fizică și Sport-Universitatea de Vest Timișoara s-a derulat sâmbătă 20 mai de la ora 9 la Pădurea Verde, cu participarea copiilor între 8 și 14 ani, a părinților și profesorilor.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul doamnei profesor Violeta Arghiropol, maestru în orientare turistică, a echipei de arbitri, sportivi și studenți coordonată de dumneaei.

Școala care a avut cel mai mare punctaj și-a adjudecat Cupa Antim iar clasamentul pe școli a fost următorul:

Locul I: Școala Gimnazială Nițchidorf

Locul II: Școala Gimnazială “Sf. Antim Ivireanul”

Locul III: Școala Gimnazială Nr. 7.

Cupa Antim va fi găzduită timp de un an de zile de Școala Gimnazială Nițchidorf, urmând ca la următoarea ediție să fie înmânată acelei școli cu punctajul cel mai mare. Copiii au avut parte de premii frumoase: pahare, tricouri și mape personalizate, ciocolată și fluiere, diplome și medalii.

Partenerii evenimentului au fost: ISJ Timiș, Facultatea de Educație Fizică și Sport-Universitatea de Vest Timișoara, Școala Gimnazială Nr. 16, Liceul Teoretic “William Shakespeare”, Școala Gimnazială Nr. 7, Școala Gimnazială Tormac și Școala Gimnazială Nițchidorf. Sponsorii evenimentului au fost: SC Insight Group SRL și Clubul Sportiv Sport pentru timișoreni.

Clasamentul și mai multe poze puteți vizualiza pe pagina noastră dewww.facebook.com/ScoalaSfAntim.

 

 

Acest articol a fost publicat în Orientare turistică, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 18

 


Ultimele articole din categoria Orientare turistică: