Acro World Tour Finals deasupra Lacului Geneva. VIDEO: parapantism acrobatic

Crema parapantiștilor acrobatici, 14 cei mai buni piloți și 2 participanți pe bază de wildcard, și-au etalat îndeletnicirile în aer deasupra Lacului Geneva în Acro World Tour Finals 2018, reuniune cădere de cortină peste sezonul din acest an, evenimentul din Elveția fiind completat de reprezentații ale Forțelor Aeriene Helvete respectiv ale lui Géraldine Fasnacht. O înregistrare video și numele ocupanților podiumurilor. 

Spaniolul Horacio Llorens a câștigat Acro World Tour Finals la Villeneuve, câștigând totodată titlul ediției 2018, conform ierarhiei generale finale. Căci sezonul abia încheiat a inclus 3 etape de calificare în Norvegia și Italia, începând din iunie, iar 30 cei mai buni participanți în fiecare rundă au intrat pe baza punctelor acumulate în cursa pentru biletele finalelor din Elveția, parte a mai extinsului ”Acro Show”, găzduit pentru a 10-a oară la Villeneuve, unde concursul a avut un format eliminatoriu.

Horacio Llorens a fost urmat în clasamentul rundei finale elvețiene de Rafael Goberna din Brazilia și Victor Carrera din Chile, singura femeie care a participat în etapa din Alpi fiind franțuzoaica Claire Mercuriot, a 16-a în Acro World Tour Finals și pe locul 18 la general, clasament final în care ”argintul” pe 2018 a fost adjudecat de Théo De Blic din Franța iar bronzul de brazilianul Rafael Goberna.

Parapantiștii execută anumite manevre aeriene secvențiale într-un spațiu delimitat deasupra apelor Lacului Geneva.

Podiumul ”Acro World Tour Finals 2018”

  1. Horacio Llorens (Spania)
  2. Rafael Goberna (Brazilia)
  3. Victor Carrera (Chile)

 Podiumul clasamentului final al ediției 2018 în Acro World Tour

  1. Horacio Llorens (Spania)
  2. Théo De Blic (Franța)
  3. Rafael Goberna (Brazilia).

VIDEO

Acest articol a fost publicat în Paraşutism și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = noua

 


Ultimele articole din categoria Paraşutism: