Mondial: România, 6 de la Oradea

Cea de-a 15-a ediţie a Campionatului Mondial de Nataţie va demara joi la Barcelona iar unica reprezentativă a României din sporturile pe echipă cu minge prezentă anul trecut la Jocurile Olimpice de vară, Londra 2012, şi anume selecţionata de polo pe apă, va intra luni în bazin, cu ocazia debutului în Grupa D a întrecerii masculine.

Vlad Hagiu, ajutat de secunzii Lisac şi Iordache, mizează în lotul de 13 jucători pe 6 componenţi ai campioanei Superligii, CSM Oradea, alţi 4 selecţionabili fiind de la Dinamo Bucureşti, doi de la maghiara Szolnok iar unul de la Steaua.

Românii vor juca pe rînd contra Italiei, Kazahstanului şi Germaniei, avînd drept ţel calificarea în optimile de finală. Dar iată lotul deplasat în Spania: Dragoş Stoenescu (Dinamo), Mihai Drăguşin (Steaua), Tiberiu Negrean (Szolnok), Nicolae Diaconu, Andrei Buşilă, Alexandru Matei şi Mihnea Chioveanu (toţi de la CSM Oradea), Dimitri Goanţă (Dinamo), Alexandru Ghiban (CSM Oradea), Ramiro Georgescu (Szolnok), Andrei Creţu (CSM Oradea), Daniel Teohari şi Petru Ianc, ambii de la Dinamo.

Mondialul de nataţie va include competiţii de înot, înot sincron, sărituri în apă, sărituri de la înălţime, înot în ape deschise şi polo pe apă.

Acest articol a fost publicat în Polo pe apă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = unu

 


Ultimele articole din categoria Polo pe apă: