Cum să călătorești cu trusa de machiaj? Află AICI 4 sfaturi esențiale!

Călătoria poate fi stresantă, mai ales atunci când te gândești că în bagajul tău există produse care se pot vărsa pe haine sau care nu rezistă bine la impact. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de machiaj, există cu siguranță sfaturi utile pentru a depozita articolele în timpul călătoriei.

De multe ori, ajungi să pui în bagaj mai multe lucruri decât ai nevoie – aici intră și hainele, nu doar make up-ul. Se poate întâmpla ca uneori, atunci când ajungi la destinație, să găsești o mică surpriză neplăcută în valiză și să petreci mult timp curățând pete de pe îmbrăcăminte de la produse care s-au vărsat înăuntru. 

Dacă ai avut parte de experiențe groaznice în călătorie și ți-ai murdărit unele lucruri sau dacă te pregătești pentru o excursie și vrei doar niște sfaturi utile, citește în continuare câteva recomandări pentru a-ți împacheta machiajul, care ar trebui să te ajute.

Iată de ce trebuie să ții cont când îți pui trusa de make up în bagaj:

  1. Cumpără un portfard adecvat

Este extrem de important ca articolele pentru machiaj să fie transportate într-o gentuță special concepută în acest sens. Un portfard este util pentru că te ajuta să păstrezi periile și alte produse organizate, ceea ce e mult mai bine decât să arunci totul la întâmplare în bagaj. De asemenea, acele pungi obligatorii la controlul de securitate din aeroporturi au un beneficiu – fac curățarea oricărui pete foarte ușoară.

  1. Fă o listă

Este mai mult decât necesar să faci o listă înainte de a începe să împachetezi, pentru a te asigura că nimic nu este omis, dar și că nu pui obiecte de care nu ai nevoie. Pentru a ști de ce produse de înfrumusețare ai nevoie în călătorie, parcurge rutina ta zilnică de spălare a feței, duș, aranjat părul, machiaj și notează tot ce folosești. Include aici perii, ace, spray-uri, loțiuni și orice altceva vrei să iei cu tine. După ce termini lista, mai treci o dată prin ce ai ales și vezi dacă poți lăsa ceva acasă.

  1. Planifică-ți ținutele

Un sfat util este să-ți planifici alegerile de make up în funcție de ținutele tale și să depui efort pentru a lua doar cele câteva nuanțe care se potrivesc outfiturilor tale. Acest lucru te va ajuta la minimizarea semnificativă a bagajului. Gândește-te să iei strictul necesar în ceea ce privește articolele de îngrijire – o singură cremă hidratantă este suficientă pentru un weekend. 

  1. Folosește produse polivalente

Este recomandat să pui în valiză cât mai multe produse polivalente, pentru a eficientiza spațiul. Fardurile care sunt în tonuri simple și strălucitoare pot funcționa frumos ca un highlight al pielii, cele de tip cremă pot fi folosite ca o culoare de buze sau ochi, iar rujul în loc de blush. Poți opta pentru mai multe culori de ruj, deoarece acesta este foarte ușor de transportat și ajută la crearea multor machiaje diferite.

În concluzie, optimizarea hainelor atunci când faci bagajele pentru o excursie nu este singura condiție pentru a avea mai mult spațiu. Numărul articolelor de make up poate fi și el redus, evitând astfel și accidentele ce pot apărea în interiorul valizei. Ține cont de sfaturile de mai sus vei avea o călătorie liniștită!

Sursă: pinterest.com

Acest articol a fost publicat în Publicitate și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 13

 


Ultimele articole din categoria Publicitate: