„Auto”, în finala Olimpiadei Sportive Şcolare la rugby în 7

„În afară de faptul că a fost frig, a fost bine, ca rezultate – ne-am calificat”, a spus profesorul Constantin Osain, antrenor al echipei de rugby în 7 a Grupului Şcolar Industrial de Transporturi Auto Timişoara, după victoriile la zero înregistrate vineri pe terenul Circumvalaţiunii în faza zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

A fost vorba de un triunghiular cu participarea şi a Grupului Şcolar HCC Abrud, echipă condusă de Ionel Săhlean, şi a Liceului Teoretic Lupeni, cu Ovidiu Florescu la timonă. „Nivelul meciurilor a fost destul de bun, remarcîndu-se copii talentaţi chiar şi din formaţiile pierzătoare – de exemplu un centru din generaţia 1997, de la Abrud, care joacă excelent. La cei din Lupeni cred că a fost vorba de oboseala drumului căci altfel echipa era bine structurată, se vedea că ştiu joaca. La rugby în 7 esenţială este însă calitatea motrică viteza”, ne-a spus Constantin Osain.

Ca rezultate, surprinzător şi nu prea, un draw alb în duelul Lupeni – Abrud, 0-0 într-un joc a cîte 7 minute repriza, în rest timişorenii impunîndu-se la scor: „Auto” – Lupeni 20-0 (4 eseuri: Cristi Cîrdei – două; Ionuţ Butcura; Denis Gruin) respectiv Auto – Abrud 25-0 (5 eseuri: Cîrdei – două, Butcura, Gruin, Raul Radiş).

Echipa „Liceului Auto” a utilizat pe parcurs toţi cei 12 componenţi ai lotului, pregătindu-se pentru participarea la faza finală naţională a ONSŞ la rugby în 7, ce va fi găzduită în judeţul Dâmboviţa.

A arbitrat Marian Marin, antrenor în cadrul Centrului juvenil al prim-divizionarei RCM mvt UVT Timişoara iar întrecerea a fost supervizată de profesorul Marcel Grigorescu, inspector de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Liceenii de la Auto se vor mai alinia şi în faza regională a Cupei Liceelor Coca Cola la minifotbal, dar pînă atunci vor fi gazde a tradiţionalei competiţii juvenile „Cupa Auto”, organizată în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Timiş, şi care marţi 3 aprilie îşi va derula a cincea sa ediţie: „Vor fi jocuri de minifotbal, cu participarea mai multor unităţi de învăţămînt, dar mai presus de rezultate va fi senzaţia de sărbătoare dată de întîlnirea copiilor şi a profesorilor de profil”.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Rugby și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = sase

 


Ultimele articole din categoria Juniori: