Dan Dinu, la retragerea din postul de vicepreşedinte la RCM UV Timişoara: „De săptămâna viitoare demarăm demersurile pentru participarea în competiţiile europene, pentru care bugetul trebuie suplimentat cu 3-400.000 euro. Pentru participare, există o disponibilitate foarte mare din partea autorităţilor, care pregătesc o veste surpriză!”

Dan Dinu, finanţator care va rămâne pe poziţii în plan financiar dar care astăzi, cu ocazia şedinţei Adunării Generale a dublei campioane naţionale la zi RCM UV Timişoara, s-a retras din funcţia de vicepreşedinte al clubului, decizie pe care a anunţat-o în conferinţa de presă susţinută de la 16,30 la sediul grupării (vezi ştirea precedentă), a mai pomenit totodată despre sosirea, duminică, a unui nou antrenor secund al echipei, dar şi despre planurile pentru cupele europene 2014-2015, în care, din România, în actuala campanie, a participat, în AMLIN Challenge Cup, cu numeroşi galben-albaştri de la cei din Ronaţ în lot, „Lupii” Bucureşti.

„Nivelul bugetului pe 2014 nu este încă foarte bine stabilit dar va fi de o asemenea natură pentru a ne menţine în condiţii civilizate în lupta pentru titlu. Campionatul este mai puternic, bugetele altor cluburi au crescut, dar pentru noi este cât se poate de simplu: trebuie să ne menţinem în bătălia pentru locul 1. Însă există şi dezideratul de a ne înscrie în competiţiile europene, pentru care bugetul trebuie suplimentat cu 3-400.000 euro, iar de săptămâna viitoare demarăm demersurile pentru participare. Vor exista 3 noi sponsori mari, benefici pentru susţinerea echipei şi ca imagine a clubului. Totodată, pentru participare, există o disponibilitate foarte mare din partea autorităţilor, care pregătesc o veste surpriză!”, a anunţat Dan Dinu, reamintind că aleşii locului, care au căzut în cele din urmă de acord să pună şi suprafaţa de joc de pe „Dan Păltinişanu” la dispoziţia dublei campioane naţionale în vederea unui dorit debut în eurocupe, au alocat fonduri pentru o nouă tabelă de marcaj, prin sprijinul Consiliului Judeţean, tabelă electronică inaugurată în semifinala Superligii 2013, din Ronaţ, şi pe care s-a derulat proiecţia finalei de la Bucureşti, iar buturile sunt şi acestea achiziţionate.

Dan Dinu a mai punctat prin a spune că ”mi se pare normală” o configurare a clubului campion ca societate pe acţiuni, formă de organizare pentru ca gruparea „să atragă fonduri”.  Necesarul financiar este mai mare, dat fiind atât întărirea substanţială a unor contracandidate la titlu, în frunte cu RCJ Farul Constanţa, cât şi aspiraţiile clubului campion de a mai face un pas înainte, prin înscrierea în competiţiile intercluburi de pe continent.

Reamintim că CJT a suplimentat alocaţia bugetară pe 2014 clubului de rugby al Timişoarei, cu care are un contract de asociere.

 

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Rugby: