După Carpo, şi Turashvili la RCM Timişoara, tot de la Farul

Clubul bănăţean din Superliga a confirmat marţi pe portalul oficial al clubului, www.rugby-timisoara.ro, cooptarea unui rugbyst care a participat în trecuta ediţie la victoriile tur-retur ale Farului Constanţa în dauna Timişoarei, 14-13 în runda inaugurală, pe Bega, şi 32-29 la malul mării, precum şi la finala mică, adjudecată în Bucureşti de galben-albaştri, cu 15-11. Otar Turashvili este al doilea jucător recrutat de formaţia pregătită de Chester Williams de la marinarii alb-albaştri, după Daniel Carpo.

„RCM mvt Universitatea de Vest Timişoara anunţă întărirea în continuare a liniei I a pachetului de înaintare: este vorba despre Otar Turashvili, taloneur în vîrstă de 25 de ani care a evoluat pîna acum la Farul Constanţa”, se arată în comunicatul clubului. Turashvili n-a făcut parte dintre cei 30 selecţionabili ai lui Richie Dixon la Cupa Mondială din 2011, unde Georgia depăşea România cu 25-9 la fine de septembrie, dar a cucerit medalia de bronz a Superligii în 2010, cu Farul.

Timişorenii au progresat în 2011 prin a depăşi echipa dobrogeană în finala mică, pentru locul 3 în Superliga, după ce în sezonul tur-retur Farul încheia pe treapta a treia cu succese în dauna lui Calafeteanu&Co., iar de-atunci i-au şi racolat doi titulari. RCM se întăreşte vizibil pentru startul noului sezon.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 12

 


Ultimele articole din categoria Rugby: