Elevii lui Alexandru Domocoş spulberă Dinamo, în Bucureşti

RCM MVT „U” Timişoara a învins astăzi la Bucureşti cu 50-5, la pauză 12-5, într-un joc amical disputat în compania colegei de eşalon în Superliga de rugby, Dinamo, succes care dă speranţe în perspectiva debutului din 26 martie, acasă cu Farul Constanţa. Rus, cu 3 eseuri, şi Preoţescu, Conache, Makapelu, Ciocea şi Fântânaru, cu câte unul, dintre care cinci au fost transformate de acelaşi Conache, au contribuit la zdrobirea roş-albilor.

„Faza critică a pregătirilor a trecut, ne-am creat o identitate în joc iar faptul că echipa a început să se omogenizeze va înlesni cu atât mai mult integrarea selecţionabililor la lotul reprezentativ. Le va veni mai uşor să se plieze pe relaţiile de joc”,  a spus profesorul Alexandru Domocoş după succesul repurtat la Bucureşti, referindu-se la absenţa internaţionalilor români din garnitura aliniată astăzi contra lui Dinamo.

Selecţionabilii se vor realătura lotului grupării timişorene în 19-20 martie, cu o săptămână înaintea debutului contra „marinarilor” Farului, joc oficial în vederea căruia RCM MVT „U” va organiza cândva în cursul săptămânii viitoare şi un prim joc test pe teren propriu, la arena din Ronaţ, pentru acomodarea la condiţiile specifice ale acestei suprafeţe de joc: „Aşteptăm un răspuns în privinţa disponibilităţii partenerului de joc ales, formaţia din Petroşani. Rămâne de văzut în ce zi pot veni, cert fiind că ne dorim să evoluăm într-un meci de pregătire şi pe terenul nostru”, a explicat profesorul Domocoş.

La Bucureşti, unde n-au evoluat Stelian Burcea, căpitanul accidentat, şi jucătorii cooptaţi în lotul naţional pentru meciurile din Cupa Europeană a Naţiunilor, cu Georgia respectiv Spania, Domocoş a apelat la Năcuţă, Căpăţână, Alexandru Ţăruş (linia I) – Preoţescu, Drânceanu (linia a II-a) – Tănase, Rus, Bradu (linia a III-a) – Zaiba, Conache (deschidere) – Stamatin, Iftode (centri) – Roşu, Bizo (aripi) şi Fântânaru.

Samoanul Jeff Makapelu l-a substituit la pauză pe Iftode, mai evoluând de asemenea şi Paul Borzaş, în linia I, Lazăr şi Bianu în linia a II-a, Ciocea şi Miu în linia a III-a şi Dumitru, pe post de demi.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Elevii lui Alexandru Domocoş spulberă Dinamo, în Bucureşti

  1. sandu spune:

    stimate mihai comsulea,

    eu zic, c-ar fi timpul, sa invatati si numele jucatorilor timisoreni de la rcm, banuiesc, ca pe cel al fotbalistilor de la poli, le stiti chiar daca va scol noaptea din somn…
    deci „ianu” este de fapt bianu, iar cel poreclit de dvs. „bizu”, e de fapt bizo!
    cu atat mai mult, amandoi fac parte din „vechea garda”, adica joaca de mult timp la timisoara,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: