Gabriel Conache, jucătorul meciului: ”Steaua și-a făcut jocul dar cel mai important este că am ieșit victorioși”

Gabriel Conache, autor al celui de-al doilea eseu al timișorenilor, prin care atingeau cel mai mare avantaj din meci, 15-7 la mijlocul primei părți, dar și al loviturii de pedeapsă din minutul 77, prin care a răsturnat ultima oară scorul, decisiv, la 30-28, asigurând un triumf la mustață pentru galben-albaștrii de pe Bega la startul Superligii 2015, a admis că vizitatorii au evoluat mai bine. ”Dar cel mai important este că am ieșit victorioși”, a conchis jucătorul partidei, Gabriel Conache.

DSCF2128

În mână cu șampania acordată omului meciului, pe care a promis că nu o va destupa, ”o bem împreună la final de an”, fundașul Asociației Timișoara Saracens RC UVT, autor a 8 puncte în întâlnirea de la ora 11, câștigată de gazde cu 30-28, la pauză 17-18, a explicat că ”n-am subestimat-o pe Steaua, pentru că știam că s-a întărit iar cei pe care i-au transferat s-au integrat bine în jocul echipei lor. Steaua și-a făcut astăzi jocul, pe când noi trebuie să vizionăm greșelile pe care le-am comis, pentru a nu le mai repeta”.

Conache n-a fost pe bună dreptate de acord cu calificativul ”mare”, alipit victoriei în întrebările lansate după meci, admițând că timișorenii se pot considera norocoși să fi câștigat dar ”este totuși o victorie și avem de unde să plecăm. Săptămâna viitoare va fi greu la Baia Mare, între cele mai bune echipe, dar am vizionat ieri Baia Mare – CSM Olimpia și nu neapărat m-au impresionat, căci sunt ca și noi, la început de drum, sunt lucruri de îmbunătățit. Dar suntem pe o scară ascendentă…”

Conache a marcat punctele victoriei cu câteva minute înainte de final, din lovitură de pedeapsă, pe când timișorenii erau în superioritate numerică, după reușita sa Dănuț Dumbravă ratând de două ori în ultimele clipe, din poziții similare, din lovituri de pedeapsă de la circa 40 de metri de buturile gazdelor.

Revenim în timp util cu alte declarații, oferite de Sosene Anesi și George Sava, precum și cu cronica partidei de rugby și GALERIA FOTO de pe ”Dan Păltinișanu”…

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 1

 


Ultimele articole din categoria Rugby: