GALERIE FOTO. Stîncă tare, RCM şi mai înfiptă pe 2 dar…

„Bronzul” ediţiei trecute a înlăturat miercuri cele două luni de aşteptare şi… ploaia, desprinzîndu-se clar într-un al cincilea meci din cele 10 ale Superligii 2012 în care n-a primit nici un punct în prima parte şi consolidîndu-şi poziţia în cursa spre titlu, ca o dovadă a ascensiunii de la un an la altul, 2011 însemnînd un loc 3 prins cu ultima suflare iar actualul tot mai mult o cursă în doi, cu băimărenii.

Calafeteanu a fost cu punctele, nu mai puţin decît 16, Moala a reliefat prin cel de-al doilea eseu al timişorenilor forţa liniei de treisferturi, iar Jody Rose a adus Africa de Sud şi în XV-le bănăţean, nu doar pe banca sa tehnică, remarca deosebită fiind în privinţa rezilienţei defensivei, străpunsă de 3 ori în tur, la Constanţa, dar fermă pe ploaia şi terenul moale însă totuşi acceptabil de astăzi, pînă în prelungiri.

Un succes frumos, fie şi sub stropi de ploaie, umbra cea mai persistentă fiind lăsată de ziua şi ora de disputare: miercuri la 10,30. Timişoara – Constanţa, adică locul 2 cu locul 3, merita cu totul altceva. În consecinţă, structura metalică din Ronaţ a fost ca şi goală. Un prilej ratat de a mai magnetiza cîţiva amatori de sport în jurul balonului oval, mai ales în condiţiile în care celelalte ramuri cu jocuri pe echipe sunt într-o prelungită vacanţă.

Dar lăsăm pozele să vorbească…

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: