Grainger Heikell: ”Am avut multe succese anul trecut, am avut deja succes și anul acesta, dar să nu ne complacem, căci asta poate aduce rateul”

Grainger Heikell s-a declarat ușurat înaintea semifinalei de Cupa României cu CSA Steaua, programată duminică de la ora 13 în Ronaț, că efectivul n-a mai suferit și alte noi pierderi în sferturile de finală de sâmbătă și în antrenamentele ultimelor zile.

Doiarul Căpăţînă şi antrenorul Grainger Heikell, a cărui suspendare de către FRR clubul timişorean speră să-i fie ridicată în această lună

 

Antrenorul neo-zeelandez al deținătoarei la zi a Cupei României dar și a celorlalte două trofee interne a remarcat că este vorba despre un alt meci eliminatoriu, nu doar primul în noul an, ”un meci pe care trebuie să-l câștigăm, un altul cu un asemenea caracter dintre cele pe care le-am avut în ultimele 6 luni. Este un meci foarte greu, ca întotdeauna cu Steaua și așa cum s-a putut vedea și în urmă cu 10 zile, când a jucat aici în restanța din calificări”.

Heikell a remarcat la rândul său abordarea stelistă de a descinde în Timișoara cu 3 zile înaintea partidei, referindu-se la ”disperarea” bucureștenilor de a-și trece în cont un rezultat bun, ”dar noi căutăm să jucăm la maximum posibilităților nostre și să urcăm în finala de săptămâna viitoare. Am avut mai multe succese anul trecut, am avut deja succes și anul acesta, dar să nu ne complacem, căci poate aduce rateul. Atitudinea sportivilor este OK iar altfel efectuăm pregătiri din greu și ne concentrăm să fim din nou cei mai buni și să-i batem. Este important că am încheiat cu bine și fără accidentări faza sferturilor de finală, am continuat la fel iar astăzi am finalizat lotul de meci înaintea antrenamentului. Jucătorii s-au antrenat foarte bine împreună săptămâna aceasta așa că ultimul antrenament de astăzi va fi glazura de pe tort. Apoi ne concentrăm pe partea motivațională și ne spunem mâine și duminică ce mai trebuie făcut pentru a aborda partida afișând cele mai bune abilități…”

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Rugby: