Haralambie Dumitraş, ales în unanimitate, ca unic candidat, preşedinte al F.R. Rugby

Haralambie Dumitraş a devenit preşedintele FRR, conform votului exprimat în Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Rugby, desfăşurată astăzi. Conform portalului federal www.frr.ro, din cei 80 de membri afiliaţi, 73 au fost prezenţi la lucrările întâlnirii, votându-l în unanimitate pentru funcţia de preşedinte.

Fostul internaţional a îndeplinit până acum rolul de Director Naţional de Dezvoltare în cadrul FRR, fiind ales ca preşedinte după ce Alin Petrache a renunţat la mandatul său odată cu alegerea în fruntea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Hari Dumitraş va rămâne în fruntea federaţiei până în 2017.

Conform aceleiaşi surse, www.frr.ro, forul decizional al FRR a început prin a aproba procesul verbal al Comisiei pentru validarea candidaturilor la funcţia de preşedinte al FRR. Întrucât singurul candidat la această funcţie era Haralambie Dumitraş, acesta şi-a înaintat demisia din funcţiile de Antrenor Federal şi Director Naţional de Dezvoltare, începand cu data de 25 august, demisie aprobată de către cei prezenţi. În aceeaşi şedinţă s-a hotărât şi cine anume îi va lua locul într-una din aceste funcţii, antrenor federal al FRR fiind numit Daniel Mitrea.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: