Înainte de întăririle din emisfera sudică, RCM îl ia pe Carpo

Daniel Carpo, desemnat în 2010 şi 2011 jucătorul anului în România, a fost anunţat drept „primul jucător din seria de transferuri pe care RCM mvt UVT Timişoara le va efectua în acest an”, conform portalului oficial al câştigătoarei Cupei României, www.rugby-timisoara.ro. Carpo, care, accidentat fiind, a privit din tribună finala mică pierdută de „marinari” la fine de noiembrie, în faţa elevilor lui Cosmin Cioriciu, a semnat aşadar cu învingătorii săi, după ce o condusese pe Farul pe locul 3 în elită la finele sezonului tur-retur, de 14 etape.

Carpo, un închizător care în 26 noiembrie a împlinit 27 de ani, aniversare umbrită de eşecul suferit de echipa al cărui căpitan era, Farul Constanţa, tocmai în faţa galben-albaştrilor bănăţeni, în finala mică a Superligii, este vice-căpitan al „Stejarilor”, cu 34 de selecţii la activ, strânse în ultimii nici 4 ani, de la Cupa Mondială din Noua Zeelandă venind cu amintirea unui eseu reuşit în dauna scoţienilor, în ceea ce a fost cel mai bun joc al românilor în emisfera sudică.

Carpo, un dobrogean de loc din Mahmudia, se anunţă a fi prima achiziţie dar nu şi ultima, ocupanta locului 3 în Superligă, şi care a avut astăzi parte de prima zi plină cu două antrenamente, mai vizând şi aducerea printre alţii a unor rugbyşti din emisfera sudică.

Un fapt interesant, jucătorului anului în competiţia internă, şi care i-a devansat în topul celor mai buni 5 rugbyşti conform www.frr.ro pe bănăţeni mai vechi sau mai noi, ca Vali Calafeteanu, Mădălin Lemnaru ori Florin Vlaicu, îi place să-şi aştearnă gândurile pe hârtie, sau mai bine zis în forumuri virtuale, lansând recent propriul său blog, la adresa danielcarpo.wordpress.com, pe care redacta la puţin timp după finala mică pierdută în faţa „Leilor din Banat” o istorioară demnă de citit, „Povestea gentuţei”, din care spicuim: „M-am atasat de Rugby! la fel de echipament, de antrenamente, de dorinta de a reusi, de a produce idealuri sau exemple de urmat si de a nu dezamagi! Indiferent de conditii”. Frumos.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 8

 


Ultimele articole din categoria Rugby: