„Ne doare şi îngrijorează poziţia a 18-a”

Alexandru Domocoş, antrenorul prim-divizionarei RCM MVT U Timişoara, pe care o mai despart nici trei săptămâni de debutul în Superligă, acasă cu Farul, a salutat colaborarea generată cu ocazia reuniunii timp de 3 zile la Bucureşti a tehnicienilor cluburilor din divizia de elită şi a arbitrilor care vor oficia în sezonul ce bate la uşă.

„A fost o primă întâlnire mai mult decât binevenită, în care ne-am reunit cu toţii, antrenori, arbitri, în ideea unor schimburi de informaţii şi date ţinând şi de restructurarea arbitrajului în rugby, pentru a veni în ajutorul jucătorilor cu modalităţile de interpretare a regulamentului. Ne vom reuni din nou şi în cursul sezonului, dorindu-ne să îmbunătăţim valoric rugbyul autohton printr-un efort comun, ţinând cont şi de poziţia a optsprezecea ocupată în ierarhia mondială a International Rugby Board, una care ne doare şi totodată îngrijorează”, a spus Alexandru Domocoş, antrenorul echipei timişorene, care s-a declarat încântat să-i întâlnească laolaltă pe colegii din lumea rugbyului românesc, „să iau pulsul actualităţii după 11 ani petrecuţi în străinătate”.

La consfătuire au participat inclusiv reprezentanţi ai International Rugby Board. România a urcat un loc în clasamentul IRB, de pe 19 pe 18, în urma recentului succes cu 33-3 în dauna Rusiei, în Cupa Europeană a Naţiunilor.

Domocoş îşi va conduce jucătorii prim-divizionari de la RCM în următorul joc de pregătire, miercuri, la Bucureşti, cu Dinamo, ulterior fiind preconizată vizita petroşenenilor cu ocazia unui amical pe malul Begăi.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 4

 


Ultimele articole din categoria Rugby: