RCM captează adepţi pentru galerie la Braşov şi de pe facebook

RCM Timişoara – Dinamo, sâmbătă de la ora 11, la Braşov, o mare mobilizare în tabăra bucureşteană. „S-au mobilizat foarte tare pentru semifinala Cupei, şi-au strâns foşti jucători, simpatizanţi, şi-i vor aduce la meci. Dorim la rândul nostru să organizăm o deplasare pentru suporterii noştri, un autocar cu 40-50 de simpatizanţi, ar conta mult să contrabalansăm. Şi sunt mulţi interesaţi, care întreabă pe facebook cum se merge la Braşov”, ne-a spus Ilie Alexandru, şef de secţie la clubul prim-divizionar timişorean, care vineri va pleca spre Tâmpa, în locul de naştere al unicului reprezentant titular al bănăţenilor astăzi, Mădălin Vlad Lemnaru, în România – Georgia.

Rugbyştii de la RCM, înaintea semifinalei de sâmbătă şi a restartului în Superliga, sâmbătă 8 octombrie, acasă cu CSM

Dacă mai marii semifinalistei Cupei României au în plan şi grupul de suporteri, în schimb Cristian Miu, antrenorul secund, care joi 29 septembrie împlineşte 41 de ani, are pe agendă convocarea unui lot de 23 de jucători, incluzându-i pe toţi cei 4 neo-zeelandezi, cu menţiunea că „mezinul” Ian Pahulu va lua loc doar pe banca de rezerve, ceilalţi trei urmând a fi titularizaţi. „Incert este şi Andrei Iftode”, a mai menţionat Cristian Miu, care sigur nu va putea conta pe Roşu, purtător pentru încă o săptămână, din două, a unui guler cervical, respectiv Bizo, ale cărui ligamente încrucişate ale genunchiului îl pun sub lama intervenţiei chirurgicale, fiind pasibil de o absenţă de circa 6 luni.

În ceea ce-i priveşte pe „Stejarii” timişoreni, Miu estimează că Burcea, Calafeteanu şi Lemnaru ar putea fi prezenţi cel mai devreme marţi la un prim antrenament cu lotul lui RCM. România a jucat miercuri seară, cu o diferenţă de fus orar cu 10 ore „înainte”, şi este în faţa unui lung drum către casă. „Sperăm să-i putem juca deja la redebutul de sâmbătă viitoare în Superliga. Avem nevoie de ei, să revină sănătoşi”.

Jucătorii clubului au avut miercuri o rară ocazie de a vedea laolaltă jocul „Stejarilor” pe micul ecran, după ce primele 3 evoluţii au fost fie prea vremelnice dimineaţa, vizionându-le fiecare la casele lor, fie tocmai înaintea începerii partidelor lor din ultimele două sâmbete, din optimile şi sferturile Cupei României.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = saizeci trei

 


Alte articole legate de acest subiect: