RCM va juca în optimile Cupei la Bârlad, samoanii sunt pe Bega

RCM MVT UVT Timişoara va evolua sâmbătă 17 septembrie, la ora 10, în deplasare la o grupare de care dispunea în turneul de pregătire din iarnă, RC Bârlad, în optimile de finală ale Cupei României Gold Corporation, conform tragerii la sorţi ce a avut loc luni, urmând ca galben-albaştrii să se deplaseze în oraşul moldav direct de la Constanţa, unde sunt cantonaţi în aceste zile în urma câştigării sâmbătă a medaliei de bronz în Superliga de rugby în 7. În acelaşi timp, cei 4 jucători samoani ce urmează a fi legitimaţi de clubul timişorean au sosit azi-noapte în oraş, pe calea aerului, urmând a efectua un program specific de pregătire fie şi în absenţa corpului tehnic şi a grosului lotului prim-divizionarei.

Cosmin Cioriciu, antrenor RCM, este în faţa optimilor Cupei României

RC Bârlad tocmai a ratat în faţa omologilor moldoveni din Iaşi promovarea în viitoarea ediţie a Superligii, în care a mai păşit şi Ştiinţa Petroşani, dar s-a calificat în schimb în optimile Cupei României, în care intră în focuri şi cele opt cluburi din Superliga 2011.

Antrenorul principal Cosmin Cioriciu are la dispoziţie 26 de jucători, mai puţin Cătălin Fercu, momentan suspendat, urmând să dea piept cu bârlădenii, până acum 2 ani în elita rugbyului românesc, şi care au pătruns în optimi cu un 22:43 reuşit în deplasare la CSM Sibiu.

Cupa României programează sferturile de finală în săptămâna imediat următoare, pe 24 septembrie, cu semifinalele în 1 octombrie, după care îşi reintră în drepturi campionatul, pe 8 octombrie. Jocul cu trofeul competiţiei K.O. pe masă se va disputa în 3 decembrie.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la RCM va juca în optimile Cupei la Bârlad, samoanii sunt pe Bega

  1. popis spune:

    care patru?????????

  2. popis spune:

    corectati ma ca numai Makapelu cu inca doi au venit!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: