Rugbiştii Timişoarei strâng mână de la mână fonduri pentru sinistraţii inundaţiilor din spaţiul ex-iugoslav iar RCM UV Timişoara continuă campania umanitară şi la jocul de pe „Dan Păltinişanu”, cu Steaua, de sâmbătă 31 mai, ora 20

Rugbiştii ştiu prea bine ce-nseamnă a pune umărul laolaltă la greu iar campionii lui RCM UV Timişoara n-au rămas impasibili la tragediile vecinilor de peste graniţă, cauzate de inundaţii, ba din contră.

RCM UV Timişoara, strângere de fonduri cu scop umanitar şi apel de suflet întruajutorarea vecinilor de peste graniţa sud-vestică, cumplit loviţi de inundaţii

 

Sportivii grupării campioane, clasaţi actualmente pe locul 2 după prima etapă a returului sezonului regulat în Superliga 2014 şi aflaţi înaintea revanşei de sâmbătă de la 12, de pe „Lascăr Ghineţ” din Baia Mare, au strâns din propriile buzunare peste 2.400 de lei ce vor fi donati sub formă de produse, astăzi de la ora 13:00, Crucii Roşii Timiş, pentru a fi trimise în Serbia şi Bosnia.

Iar după cum anunţă gruparea RCM UV Timişoara într-o înştiinţare lansată sub motto-ul „PUŢIN de la MULŢI » poate să facă diferenţa!”, comunicat semnat de Duşan Filipaş, vicepreşedinte al clubului campion, galben-albaştrii vor continua acţiunea umanitară şi cu ocazia următorului meci acasă al pretendentei la un nou titlu, unic joc pe teren propriu în următoarele peste două luni, programat la finele săptămânii viitoare, sâmbătă 31 mai de la ora 20, pe arena „Dan Păltinişanu”, cu CSA Steaua:

„Inundatiile din ultima vreme au cauzat mari probleme vecinilor nostri din Serbia, Bosnia si Croatia. Nu vrem sa ii lasam sa treaca singuri prin aceste momente atat de grele, astfel ca facem tot posibilul sa le acordam sprijinul nostru, prin strangerea de donatii si ajutoare.

Prin aceasta actiune, clubul RCM Timisoara vrea sa transmita un mesaj umanitar catre toata comunitatea locala, intrucat  dorim sa fim uniti atat in momentele placute, cat si in cele neplacute.  

Vecinii nostri au nevoie de ajutorul nostru. Ii incurajam pe aceasta cale atat pe suporterii nostri, cat si pe timisoreni in general, sa foloseasca pentru donatii si ajutoare orice mijloc pe care il au la indemana : Crucea Rosie, Consulatul Serbiei, Biserica Sarbeasca, actiuni individuale, astfel incat actiunile noastre, ale tuturor, sa insemne ceva pentru fratii nostri din Serbia, Bosnia si Croatia.

Clubul RCM si jucatorii vor dona alimente si ajutoare celor peste 70.000 de familii afectate de aceste inundatii. Speram ca prin aceste gesturi mici, dar pline de importanta, sa putem sa oferim vecinilor nostri speranta si incredere in mai bine.

RCM va continua aceasta actiune si la meciul cu Steaua Bucuresti din 31 mai, unde vom organiza o campanie de strangere de fonduri. Speram sa avem parte de sprijinul vostru in acest demers, pentru ca fiecare actiune conteaza”.  

 

 

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 15

 


Ultimele articole din categoria Rugby: