Sosene Anesi: ”Sper acum să joc mai mult dar prioritar rămâne rolul de secund, să-l ajut pe Grainger, să am grijă de apărători”

Sosene Anesi a glumit astăzi din capul locului prin a spune că se simte mai relaxat odată ce și-a preluat din nou postura de antrenor secund, după lunile în care a resimțit pe umeri responsabilitățile ”principalului” conducând banca tehnică în absența lui Grainger Heikell – suspendat, iar la fel de jovial a explicat că principala sa responsabilitate ține de rolul de ”mână dreaptă” a compatriotului său, chiar dacă în paralel i-ar surâde să și intre ceva mai mult pe teren.

Sosene Anesi: ”Victoria, unicul fapt pozitiv în jocul de azi”

Sosene Anesi

”Da, sper de-acum să joc ceva mai mult dar nu aceasta e prioritatea. Ce este foarte bine, că avem din nou un full-coach, și mă bucur că a revenit Grainger. Este debutul într-o nouă competiție iar pentru unii care n-au prea jucat este important acum să-și câștige locul în primul XV sau între cei 23. Cu toții au lucrat din greu!”, a spus Sosene Anesi.

”Mai e mult de mers în această competiție pe care o avem în obiectiv, să o câștigăm, dar mai întâi să trecem de această primă deplasare la Dinamo, înaintea căreia suntem cu toții entuziaști și dornici de o bună prestație!”, a completat Anesi.

”Acum sunt coach 2, acesta este rolul meu principal la echipă dar, da, voi fi bucuros să reintru, însă rolul major ce îl am atribuit este să am grijă de cei din liniile dinapoi, ca prioritate!”, a mai explicat Anesi, care a fost felicitat pe rând pentru activitatea ca locțiitor atât de compatriotul Heikell cât și de vicepreședintele Filipaș, acesta subliniind dublul rol al fostului component All Blacks: antrenor și jucător.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 81

 


Ultimele articole din categoria Rugby: