Timișoara Saracens se desparte de antrenorii Matt Williams și Dan Roach. Sosene Anesi, principal sâmbătă în Ronaț cu CSA Steaua

Timișoara Saracens continuă schimbările pe bandă rulantă la nivelul băncii tehnice, campioana României anunțând în această după-amiază, cu puțin peste 12 ore înaintea primirii Stelei pe ”Gheorghe Rășcanu”, despărțirea de Matt Williams și Dan Roach, învestiți în vară. În evidente căutări după eliberarea din rol a neo-zeelandezului Grainger Heikell în primăvară, deținătoarea Cupei României a încheiat colaborarea cu înlocuitorii lui Chester Williams, cel cu care pe moment era asigurată în mai păstrarea laurilor în Superliga, ștafeta fiind preluată cu efect imediat de Sosene Anesi, deja obișnuit cu asemenea responsabilizări din mers.

Sosene Anesi revine ca principal

Clubul bănățean a remis un comunicat de presă, după cum urmează: ”Conducerea clubului Timisoara Saracens SCM UVT si Matt Williams, anunta incetarea, de comun acord, a colaborarii incepute in iulie 2017.

<M-am simtit bine la Timisoara in timpul scurt petrecut aici si m-am bucurat sa antrenez Timisoara Saracens. Urez mult succes pe viitor tuturor jucatorilor si intregului staff si imi doresc ca echipa sa depaseasca momentele dificile. Sunt convins ca acest club are un viitor stralucit datorita calitatii oamenilor care sunt implicati in el, atat jucatori, cat si staff>. (Matt Williams)

<Timisoara Saracens a pornit proiectul „Timisoara 2021” prin care ne dorim ocuparea unui loc superior in rugby-ul european. Este un proiect indraznet, dar in acelasi timp unul care necesita resurse si organizare la un alt nivel. Din aceasta perspectiva, Matt Williams, cu vasta sa experienta internationala, a fost cooptat in stafful tehnic al echipei la inceputul sezonului. Cu toate acestea, infrastructura existenta si resursele financiare alocate in acest moment nu se ridica inca la standardele necesare derularii unui astfel de proiect. Desi drumul pana la succes este greu, nu renuntam la intentiile noastre si vom continua sa luptam pentru obiectivele propuse. Ii multumim lui Matt pentru profesionalism si pentru sprijinul acordat cat timp a fost la Timisoara si ii uram succes pe viitor> (Dușan Filipaș, CEO)

Dan Roach, antrenorul de defensivă, va părăsi de asemenea Timișoara Saracens. Sosene Anesi va prelua rolul de antrenor principal începând cu partida programată sâmbătă în Cupa României 2017/18.

Pentru înfruntarea cu CSA Steaua, clubul și echipa au decis revenirea in Ronat, din dorinta de a-i avea pe iubitorii de rugby cât mai aproape de jucători. Așteptăm cât mai mulți suporteri pe stadionul Gheoghe Rășcanu, sâmbătă 25.11.2017, de la ora 11:00”.

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 10

 


Ultimele articole din categoria Rugby: