Valentin Popârlan, surâzând la debutul victorios pe ”Dan Păltinișanu”, RCM UV Timișoara – Farul 35-13 (27-6): ”Sper acum să devină și casa noastră!”

După ce s-au ovaționat reciproc, cu suporterii, în fața tribunei I, la capătul unui triumf de moral în primul joc al dublei campioane a României pe ”Dan Păltinișanu”, 35-13 (27-6), prin 4 eseuri aducătoare de punct bonus ofensiv, Valentin Popârlan, intervievat al nostru în preziua meciului, a explicat că eseul final a venit pe valul susținerii spectatorilor…

Într-adevăr, nu mulți au fost cei care au optat, și n-au avut ce regreta, să asiste pe viu la revenirea rugby-ului pe ”Dan Păltinișanu”, însă acest grup compact de timișoreni plasați la tribuna I au devenit tot mai entuziaști odată cu desprinderea favoriților pe tabela de marcaj, iar finalul i-a găsit în picioare, îndemnându-și ”galbenii” spre terenul de țintă, pentru acel al patrulea eseu căutat o întreagă parte secundă.

”A fost destul de greu deoarece am început jocul mai ezitant dar ne-am revenit pe parcurs și am câștigat cu punct bonus. Am întâlnit o echipă foarte combativă la nivelul înaintării și a liniei de treisferturi, care ne-a pus la încercare abilitățile”, a admis Valentin Popârlan după victoria similară ca rezultat cu cea de sâmbătă din Ghencea, atunci 36-13, dar nu la fel de autoritară.

Cât despre momentul cu totul special, jucătorul din linia a II-a a spus cu zâmbetul pe buze că ”a fost o seară frumoasă, ne-am simțit bine aici și sper să fie și casa noastră pe viitor. Iar susținerea spectatorilor, din final, ne-a permis să reușim și eseul care ne-a oferit punctul bonus ofensiv”.

Reușita, savuroasă, i-a aparținut lui Cătălin Fercu, care și-a demonstrat capacitățile de sprinter cu balonul la purtător și în condiții de oboseală, în minutele de prelungire…

Acest articol a fost publicat în Rugby și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 6 =

 


Ultimele articole din categoria Rugby: