Alex Crâșmaru, instructor de fitness la Smartfit Studio 3, locul II la WBFF Australia 2018 (World Beauty Fitness Fashion)

Alex Crâșmaru este instructor de Fitness la Smartfit Studio 3, club sportiv la care activează de mai bine de doi ani. Recent, a participat la World Beauty Fitness Fashion Australia 2018, un concurs internațional organizat pe fiecare continent, unde a fost în competiție cu 29 dintre cei mai populari atleți din industria fitness-ului. Înscris la categoria Fitness Model Tall, Crâșmaru a obținut locul II, trecând cu bine peste toate cele trei probe: Swim round – Comparation, Swim round – Preliminary și Suit round – Premiere.

În cadrul acestui concurs, totul a fost punctat pe detaliu, criteriile de departajare fiind în funcție de aspect, posing, ținută. Reprezentând Smartfit Studio 3 dar și România, Alex Crâșmaru și-a îndeplinit visul de a ajunge la WBFF Australia.

Pregătirea pentru acest concurs a durat 20 de săptămâni, timp în care a slăbit 12 kilograme și 10-12% grăsime. Cu o experiență vastă în domeniu, asimilată în abordarea competițiilor anterioare, Crâșmaru s-a putut alinia destul de ușor în a-și personaliza dieta și antrenamentele, obținând eficienta lor condiționare.

 

Acest articol a fost publicat în Sport și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Sport: