Autorul raportului discreditat care estima milioane de decese dacă lockdown-ul nu ar fi implementat și pe modelul căruia s-au adoptat și măsurile din România, Ferguson, dat în judecată în Belgia împreună cu finanțatorul său Bill Gates și guvernul de la Bruxelles pentru că restricțiile ”nu doar au cauzat prejudicii și daune excesive prin devastatoare aspecte economice, dar s-au axat pe informații greșite și rațiuni eronate”. ”E important să se știe că cei mai mulți oameni de știință nu acceptă că respectivul model al lui Ferguson a fost măcar cât de puțin corect, dar chiar și așa guvernul e totuși credincios și acum modelului”. Biocipul permanent sub piele de detectare ”Covid” creat de Profusa, finanțată de Fundația Gates, ”verde” în primăvară

În vreme ce mass-media din România insistă alarmist în transă pe întreținerea panicii populației deși până și buletinul zilnic de presă al autorităților de pe știrioficiale.ro anunță negru pe alb cifrele doar într-o vagă creștere dar de fapt aproximativ neschimbate ale deceselor fără comorbidități ale persoanelor ”diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2”, așadar ”cu” și nu ”de la”, mai exact unul în 15 noiembrie iar apoi 9, 3, 4, 5, 4, 5, 4, 2, 4 și din nou 4 în continuarea zilelor ultimelor două săptămâni, semne așadar clare că mass-media carpatină demult a depășit punctul de la care nu mai e cale de întoarcere și n-are de ales decât a o ține până în pânzele albe pe hrănirea mincinoasei ”narațiuni oficiale”, ei bine, în timpul ăsta tot mai multe studii de specialitate și dovezi indubitabile de natură științifico-medicală de pe plan internațional se completează nu doar în a lua la întrebări farsa în derulare în 2020 pe pielea maselor neavizate și dezinformate, ci în a pulveriza pur și simplu eșafodajul scamatoriei urzite cu bătaie lungă. Cum v-a obișnuit în ultima peste o jumătate de an, Sporttim punctează alte fapte probate și documentate cu referințe verificabile din oceanul evidențelor fără tăgadă că manipularea care a dat peste cap și sportul în ultimele peste 8 luni este doar o diversiune ca pas al unui vast complot la scară mondială.     

Fapt: rata de supraviețuire la ”noul” virus, conform ”Centrului de control și prevenire a bolilor”, oficios guvernamental al SUA, este de 99,98%, similară celei în cazul gripei (99,99%), rată semnalată încă din luna mai cu mențiunea riscului persoanelor cu vulnerabilități din rândul celor vârstnice. Fapt: mai nimeni nu decedează nicăieri de pe urma bolii Covid-19. Fapt: PCR n-a fost inventat în scopul detectării patogenilor și a diagnosticării, iar mai mult, testele PCR ale căror rezultate sunt pozitive sunt de fapt în mare majoritate ”fals pozitive” la resturi de ARN și ADN din mucoasa nazală, în condițiile în care sunt derulate la 35-45 de cicluri, implicit irelevante prin atingerea și depășirea limitei de 35 de cicluri. Fapt: oricare om ar putea fi depistat ”pozitiv” într-un anumit moment dat, acesta fiind și trucul, fără a însemna că ar fi și ”infectat”, și asta datorită componenței genetice în sine a ființei umane. Fapt: mai multe ”teste”, mai multe ”cazuri”, unică variantă a influenților de a întreține frica maselor, de a justifica restricțiile impuse și de a continua vânzarea iluziei unei așa-zise pandemii, ca unică rută spre ambalarea ideii necesității vaccinării, scop în sine de moment, în fond deloc necesară. Fapt: genomul ”virusului” poreclit SARS-CoV-2 nici măcar n-a fost vreodată izolat. Drept urmare cum s-ar și putea oare crea un vaccin într-o asemenea situație? ”Vaccin”, a se citi mutație genetică prin mARN și nanoHidrogel…

Iar majoritatea ițelor acestei ”pLandemii” cu carantinare mondială și vaccinare obligatorie, farse de proporții planetare, se leagă de numele unui vârf de lance expus la înaintare de oculta satanică din umbră și care a lăsat urme și indicii prin cele întreprinse și spuse.

Ca noutăți, o companie din Silicon Valley, cu finanțare inițială din partea Bill and Melinda Gates Foundation dar și din partea ultrasecretei DARPA din cadrul Departamentului Apărării Statelor Unite ale Americii, ”Agenție de Proiecte pentru Cercetare Avansată a Apărării”, așteaptă cândva în primăvară aprobarea pentru un biocip cu senzor injectabil sub piele și prevăzut a rămâne permanent în corpul uman, respectivul cip fiind vizat a detecta infecțiile ”Covid” odată cu manifestarea simptomelor.

Defense One, un website axat pe schimburile comerciale din industria apărării, a publicat o consemnare sub titlul ”Un biosenzor finanțat pe linie militară poate fi viitorul detectării pandemiei”, cu referire la acest biocip cu senzor creat dintr-o materie avansată de hidrogel, semnalând că ”Departamentul Apărării ajută la finanțarea unui nou studiu pentru a determina dacă un biosenzor sub piele îi poate ajuta să țină pasul pe cei care caută să dea de urma virusului prin a detecta infecții asemănătoare gripei înainte ca simptomele să se manifeste. Producătorul Profusa spune că senzorul este pe cale de a fi testat pentru aprobarea de către FDA (U.S. Food & Drug Administration) la începutul anului viitor”.

Conform unui comunicat de presă remis de Profusa și menționat în aceeași consemnare de pe coronanews123, biosenzorul este ”inserat sub piele cu o seringă, incluzând o moleculă special concepută a transmite un semnal fluorescent în afara corpului, când organismul începe să se confrunte cu o infecție. Cealaltă parte este o componentă electronică atașată pielii. Transmite lumină prin piele, detectează semnalul fluorescent și generează un alt semnal pe care purtătorul îl poate transmite medicului, unui website etc. E aidoma unui laborator sanguin pe piele…”

Se explică și aspectul că odată implantat, cipul este permanent și fuzionează cu țesuturile vii și vasele sanguine: ”Mai mic decât un bob de orez, fiecare biosenzor e o fibră flexibilă de 5 milimetri lungime și 0,5 lățime, alcătuit dintr-un eșafodaj poros care induce excrescențe capilare și celulare spre interior din țesuturi învecinate… Datele sunt transmise unui smartphone pentru o înregistrare personală criptată și istoricul urmăririi infecțiilor. Datele pot fi împărțite în siguranță prin rețele digitale serviciilor de asigurare a sănătății”.

Fondurile pentru cercetarea ”senzorilor implantabili multi-analitici în vederea continuei monitorizări a chimismului organic” au fost oferite către Profusa între 13 decembrie 2012 și 30 iunie 2016 de către Fundația Bill și Melinda Gates, conform datelor și menționării sponsorilor pe website-ul Global Research Projects al Universității California San Francisco.

Într-un alt demers dar ca parte a aceluiași plan mai vast, înscrisurile publice înfățișează și că Fundația Gates l-a finanțat cu aproape 8 milioane de dolari și pe profesorul Neil Ferguson, de la Imperial College din Londra, autor al raportului între timp discreditat care estima peste două milioane de decese doar în SUA dacă lockdown-ul nu ar fi implementat iar măștile n-ar fi impuse ca obligativitate, respectivul raport stând la baza tuturor acestor stări de ”urgență” și ”alertă” la nivel internațional, cu blocări, izolare și carantinare, și citat fiind în anul în curs de diverși oficiali ai domeniului îngrijirii sănătății de pe mapamond. Măsură a erorii raportului în speță, Ferguson estima în cazul Suediei, luând în considerare că statul scandinav n-a apelat deloc la nici cea mai mică metodă de combatere a așa-zisei pandemii, circa 100.000 de decese de la Covid-19 până în luna iunie, dar nordicii aveau de fapt să sufere cu mult mai puțin decât alți europeni, în ciuda contrastului între evantaiul restricțiilor impuse pe continent și ignorarea acestora de către decidenții de la Stockholm.

Și ceea ce s-a aplicat și se aplică în România are la bază raportul profesorului londonez finanțat în acest scop de Fundația Gates, denumirea completă a lucrării lui Ferguson fiind ”Raportul 9 – Impactul intervenției non-farmaceutice pentru reducerea mortalității la Covid-19 și necesitățile îngrijrii sănătății”.

Totodată, există și o pagină a Fundației Bill și Melinda Gates pe site-ul UK Research and Innovation, ”Cercetare și inovație”, indicând finanțările adresate lui Neil Ferguson, de la Imperial College, pentru ”Centrul MRC pentru analizarea focarelor și reînnoirea modelării”, mai exact 2.325.409 dolari între aprilie 2013 și martie 2018, respectiv ulterior pentru ”Centrul MRC de analizare a bolilor infecțioase globale”, aproape dublu, 4.506.171 dolari pe alți 5 ani între aprilie 2018 și martie 2023, în derulare.

Se constată zi de zi în România efectele preluării modelului lui Ferguson, Johan Giesecke, fostul coordonator al cercetătorilor din Centrul European pentru controlul și prevenirea bolilor, referindu-se la modelul publicat de Ferguson ca fiind ”cel mai influent document științific”, dar și din cele mai rele motive, completând prin a spune că a fost ”unul dintre cele mai greșite”, conform unui articol din National Review. Și mai tăios în aprecieri a fost doctorul Jay Schnitzer, de la Centrul de tratare a cancerului Sidney Kimmel din San Diego, spunând că ”în mod normal sunt reticent a zice asta despre un om de știință, dar el dansează pe muchie în a fi un șarlatan căutător de publicitate”. Mai complex în punerea problemei în cazul raportului lui Ferguson a fost unul dintre cei mai duri critici ai săi, un fost ofițer șef de cercetare la gigantul farmaceutic Pfizer, Mike Yeardon, subliniind într-un interviu că ”e important să se știe că cei mai mulți oameni de știință nu acceptă că respectivul model al lui Ferguson a fost măcar cât de puțin corect, dar chiar și așa guvernul îi e încă credincios modelului”. Iar tocmai Yeardon este cel care a completat recent că ”Pandemia e încheiată, nu-i nevoie de nici un vaccin”.

Desigur, dar să le-o spună asta lui Gates și mass-mediei de la București, cea în transă și pe pilot automat, depășind deja demult un punct fără de întoarcere pe calea dezinformării prin înfricoșarea populației cu o mincinoasă manipulare alarmistă.

Cât despre finanțatori ai profesorului Neil Ferguson, Bill și Melinda Gates, fostul secretar asistent al Trezoreriei în mandatul lui Ronald Reagan, doctorul Paul Craig Roberts, totdată editor senior la Wall Street Journal, i-a caracterizat pe soții Gates ca fiind ”cea mai mare amenințare întâmpinată de sănătatea și libertatea omenirii”

Principală promotoare a ideii încetățenirii vaccinurilor în demersuri la scară mondială, Fundația Gates a finanțat inițiativa ”Deceniul vaccinurilor”, acționând pe multiple planuri în acest sens, prin alimentarea cu capital a dezvoltării unor tehnologii care să se completeze reciproc în a desăvârși aceste planuri, cum ar fi de exemplu și biocipul menționat mai sus, însă și prin influențarea ignorării unor remedii eficiente și ieftine de combatere a Covid-19, dar care n-au de-a face cu vaccinarea, precum hidroxiclorochina, susținută de oameni de știință din domeniul medical printre care doctorul Harvey Risch, de la Yale.

Jurnalul Washington Examiner a publicat miercuri rezultatele unui studiu revizuit de experți măsurând eficacitatea unei combinații din hidroxiclorochină, azitromicină și zinc, semnalând micșorarea cu 84% a spitalizării pacienților tratați cu această medicație: ”O doză scăzută de hidroxiclorochină, combinată cu zinc și azitromicină, a constituit abordarea terapeutică eficientă a combaterii Covid-19”. Studiul este pe cale de publicare în ediția pe decembrie a ”Jurnalului Internațional al agenților antimicrobieni”. Asta drept confirmare a unui studiu condus deja în iulie de ”Sistemul de Sănătate Henry Ford” din Michigan, care concluziona că pacienții care s-au tratat cu hidroxiclorochină au făcut mai bine față combaterii Covid-19.

În contrast, cel care a abandonat liceul și n-are diplome în medicină și știință, Bill Gates, l-a etichetat ca fiind ”pseudoexpert” pe Scott Atlas (MD), doctor în medicină și profesor la Universitatea Stanford, în calitatea sa de sfătuitor la Casa Albă pe problemele coronavirusului, aceasta fiind doar una dintre numeroasele declarații drept urme și indicii lăsate în timp de comerciantul de vaccinuri și nu numai, care se exprima într-o expunere Ted Talk din deceniul trecut și în sensul în care s-ar atinge o reducere ”cu probabil circa 15% a populației lumii dacă s-ar face o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, în sistemul îngrijirii sanitare și cu serviciile de sănătate în privința reproducției”. Ceea ce e mult mai lugubru și sinistru e că mișună printre noi destui români care chiar cred că ar fi o idee bună…

”În cele din urmă va exista un fel de dovadă de imunitate digitală care va ajuta facilitarea redeschiderii vieții sociale din țările lumii”, a confirmat Gates în ceea ce privește situația în derulare. Ulterior, se prevede printre multe altele conectarea ”portofelului digital” al cetățeanului, prin 5G, la o platformă de Inteligență Artificială…  

Drept un exemplu al ”urmelor” din trecut, o publicație cu credibilitate, India Economic Times, consemna pe seama campaniei de vaccinare inițiate de Fundația Gates în subcontinentul asiatic că ”Comitetul de investigare a descoperit că în multe alte cazuri imitații ale amprentelor părinților analfabeți și săraci au fost pur și simplu aplicate pe formularul de consimțământ; copiii n-au avut nici cea mai vagă idee despre natura bolii sau vaccin”, fiind de notorietate că mii de fetițe din asemenea medii fără posibilități au fost schilodite în ”testarea” vaccinului.

Nici fetițele, nici familiile lor nu știau a citi și scrie, amprentele fiindu-le utilizate drept semnături pentru consimțirea participării la niște studii de cercetare a unui vaccin pe care nu le înțelegeau, practică violând principiile stabilite în Procesul de la Nurnberg în urma judecării doctorului nazist Josef Mengele, și anume că nici un experiment nu poate fi efectuat pe o persoană fără consimțământul în cunoștință de cauză din partea respectivei ființe umane. Atunci, postbelic, șapte dintre cei 23 de autori ai experimentelor ilegale au fost condamnați la moarte. În baza principiilor stabilite, Gates ar putea fi condamnat fie și doar pentru aceste nelegiuiri de către orice procuror din orice națiune semnatară a Convenției de la Geneva.

Pe rol tocmai este deja un proces în Belgia, chemați în fața justiției fiind Gates și profesorul Ferguson, acuzați de fraudarea publicului prin exploatarea ilegală a crizei Covid. Publicația Brussels Times consemnează că 240 de belgieni, în special antreprenori, i-au dat în judecată pe Bill Gates, Guvernul Belgian și pe epidemiologul britanic doctor Neil Ferguson pentru măsurile de lockdown existente împotriva Covid-19.

Grupul Viruswaanzin, în traducere ”nebunia virală”, își bazează argumentația din reclamația legală pe ideea că măsurile de carantinare luate în Belgia nu doar că au cauzat prejudicii și daune excesive prin devastatoare aspecte economice, dar s-au axat pe informații greșite și rațiuni eronate. ”Prin procesul civil intentat, Viruswaanzin argumentează că guvernele au utilizat modele de predicții eronate pentru a lua panicat decizii din gama politicilor de sănătate publică, și solicită adjudecarea a 10.000 Euro pentru fiecare reclamant în parte pentru fiecare zi în care măsurile rămân în vigoare”. Reclamanții mai argumentează și că maniera în care informațiile au fost diseminate a fost incredibil de favorabilă orientării pro-carantinare, așa încât o decizie în cunoștință de cauză a fost imposibilă, neexistând o dezbatere publică adecvată vizavi de eficacitatea și compromisurile diferitelor măsuri adoptate, doar atacuri la persoană împotriva dizidenților și celor marginalizați.

Este documentată inclusiv în AIER, American Institute for Economic Research, puternica implicare a lui Gates cu organizații precum OMS și avida susținere a unor proiecte de sănătate publică implicându-i pe doctori precum Ferguson, în insulă, respectiv Fauci, peste Oceanul Atlantic, despre care chiar și Newsweek a consemnat într-un raport rolul în controversata acordare a finanțării a peste 7 milioane dolari către WuhanLab pentru o cercetare interisă în SUA datorită periculozității sale, coronavirus la lilieci: ”Dr Fauci a susținut cu bani publici o controversată și riscantă cercetare de coronavirus de către Wuhan Lab” titra publicația.

”Neil Ferguson de la Imperial College London are o incomensurabilă influență” în a povățui guvernele naționale în cazul infecțiilor cu patogeni. Ferguson  îl ascultă pe Gates, în condițiile în care centrul său primește zeci de milioane de dolari în finanțări anuale de la Bill & Melinda Gates Foundation” scria Barry Brownstein despre Bill Gates sub titlul ”De la antreprenor la superbandit” în AIER: ”Modelul utilizat de Ferguson pentru a sfătui în ideea unor draconice carantine ca răspuns la Covid-19 a fost cu desăvârșire discreditat atât în plan teoretic cât și empiric. A greși este omenește, dar aceasta n-a fost prima previziune dezastruoasă lansată de Ferguson”. Iar președintele AIER, Edward Peter Stringham, a punctat că ”Ferguson a devenit faimos în 2005 când a estimat că până la 200 de milioane de oameni vor muri de gripă aviară”, numărul deceselor fiind 50.

Pe-atunci emana în pregătirea terenului și terminologia ”distanțare socială”, astfel menționată în premieră în 12 februarie 2006 în The New York Times în explicația că ”dacă gripa aviară devine pandemică câtă vreme Tamiflu și alte vaccinuri sunt încă în ofertă limitată, spun experții atunci că singura protecție pe care majoritatea americanilor o vor avea este ”distanțarea socială”, drept nouă modalitate ”corect politică” de referire la ”carantină”. Distanțare socială apărută și în dialogul peliculei ”Contagion”, cu Gwyneth Paltrow în rolurile principale, lansată în 2011. La fel, gripa aviară, creionată prin avertismente extreme ca fiind letală, nu s-a dovedit în cele din urmă a fi decât un alt bau-bau.

Nu în ultimul rând, doar în ultima săptămână au mai apărut încă alte 4 studii majore de specialitate care spulberă teza obligativității măștilor și ideile transmiterii asimptomatice și pre-simptomatice, dar și testele PCR. De exemplu, The Lancet Microbe a publicat joi 19 noiembrie un studiu fără finanțare dar cu 109 referințe, care semnalează că încărcătura virală cu SARS-CoV-2 din tractul respirator superior atinge un vârf în prima săptămână de infectare, dar durata activă a virusului e ”relativ scurtă”, nu și după a noua zi. Studiul, sub titlul ”SARS-CoV-2, SARS-CoV și MERS-CoV: dinamica încărcăturii virale, durata răspândirii virale și infecțiozitatea: o revizuire sistematică și meta-analiză”. În vederea cărora au fost incluse în analize 79 de studii pe 5.340 de persoane cu SARS-CoV-2, 8 studii pe 1.858 de persoane în cazul SARS-CoV și 11 studii pe 799 de persoane cu MERS-CoV.

Însă, în ciuda tuturor evidențelor implacabile dar și a indiciilor cât se poate de clare dinspre est, guvernul chinez înfățișând ”la deschidere” guvernelor lumii calea cea luminoasă spre roșu sângeriu cu îndemnul implementării la nivelul maselor a ”pașapoartelor digitale de sănătate Covid-19”, sportul rămâne pasiv în captivitate fără a lua poziție față de subminarea acestui domeniu al vieții sociale, implicit complice propriei sabotări. 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: