Care ar putea fi cel mai profitabil sport la pariuri sportive?

Dacă faci parte din categoria pariorilor „practici”, care sunt interesați să se autodepășească, probabil că te-ai întrebat care ar putea fi cel mai profitabil sport.

Dacă l-ai găsit, te rugăm să ne anunți și pe noi, printr-un comentariu la acest articol. Dacă încă îl cauți, poate că rândurile care urmează îți vor sugera o direcție de urmat.

Există o adevărată polemică în legătură cu cel mai neted drum spre profit. Unii spun că cele mai indicate sunt pariurile pe sporturi populare, în timp ce alții susțin că sporturile de nișă aduc câștiguri mai sigure. Cu toții știm însă că, nimic nu este garantat în pariuri; nu degeaba cei mai mulți dintre pasionați sunt cotizanți…

Principalele argumente ale celor din prima tabără sunt de necontestat:

  1. Sunt sporturi bine mediatizate, deci găsești cu ușurință informații despre echipele pe care vrei să pariezi;
  2. Pe site-uri și pe rețelele de socializare găsești foarte multe ponturi pentru evenimente din sporturile populare. În plus, dacă intri pe pagina de profil a fiecărui tipster există bilanțul său pe fiecare lună în parte. E ușor de depistat tipsterul cu cel mai mare profit. Vezi pe ce pariază!
  3. Agențiile de pariuri online au o ofertă sportivă generoasă pentru cele mai îndrăgite sporturi. E inutil de spus că fotbalul are „partea leului”. De exemplu, Stanleybet, pentru un meci oarecare din Liga I, are peste 250 de opțiuni de pariere.
  4. Pe platformele de streaming video live ale operatorilor de top sunt transmise anual zeci de mii de evenimente din sporturile populare, astfel că pariorii pot urmări echipele pe care mizează și pot juca live, rulând banca pe repede înainte și, implicit, obținând un profit mai mare într-un timp mai scurt.

Jumătatea goală a paharului în ceea ce privește pariurile pe sporturile populare: selecțiile cu șanse mari de câștig au cote mici, pentru că mizează mulți jucători pe ele. Cotele fluctuează rapid: cu cât sunt puși mai mulți bani pe o opțiune de pariere, cu atât scade cota.

Argumentul „contra” pentru pariurile pe sporturi populare devine principalul argument „pro” pentru pariurile pe sporturi de nișă: cotele pe favorite nu scad atât de repede. Cineva care se pricepe la respectivul sport identifică imediat pariurile de valoare. De ce? Pentru că operatorii nu pot avea oameni care cunosc la perfecție toate disciplinele. Cotele pentru sporturi „exotice” pot avea o „marjă de eroare” în favoarea pariorului.

Dar cum poate deveni cineva expert în sporturi de nișă? Ideal este să fi practicat acel sport, caz în care mai are prieteni în fenomen, care îi pot oferi informații relevante. Orice se poate învăța, dar este nevoie de muncă multă de documentare, plus că informațiile și imaginile din meciuri nu sunt mereu la îndemână.

Până la urmă, cine are dreptate? Și unii, și ceilalți. Dacă nu ești expert într-un sport de nișă, dar urmărești îndeaproape un sport popular și în general ies rezultatele pe care le anticipezi, atunci, pentru tine, cel mai profitabil sport este acel sport popular. Nu pune pariuri de nișă doar de dragul cotelor mari, pentru că fiecare disciplină are capcanele sale, în care cad cei care nu o cunosc.

Dacă știi toate tainele unui sport de nișă, acesta este atuul tău în fața casei de pariuri. Când ai un avantaj, fă tot ce trebuie pentru a-l transforma în profit la pariuri.

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: