Casă de bătrâni model inițial fără decese, dar cu 24 de fatalități cu infectări de la coronavirus începând din 29 decembrie, la 7 zile după demararea administrării vaccinurilor

”Narațiunea oficială” insistă repetitiv că doar prin vaccinare s-ar mai putea reveni la normalitate, proces de vaccinare a populației care a fost demarat în luna decembrie, presupunându-se implicit că ar reduce iar în cele din urmă stopa răspândirea transmiterii ”noului” virus, însă din primele constatări se poate observa nu doar apariția unui număr ridicat al efectelor adverse manifestate de către cei injectați, dar și o declanșare a deceselor în colectivități până atunci remarcabil ținute sub control la acest capitol. Oferind un exemplu concret în care decesele cu infectări cu coronavirus au fost înregistrare strict după ce rezidenții în etate ai unei case de bătrâni au început să fie supuși administrării serului anti-Covid-19, autorul consemnării de pe syracuse.com s-a întrebat dacă este vorba doar despre o stranie coincidență…

Cazul privește un centru de îngrijire al bătrânilor din SUA, și anume The Commons on St. Anthony din Auburn, în statul New York, în care nu s-a înregistrat nici un deces cu coronavirus până în 29 decembrie 2020, conform celor semnalate de James T. Mulder pentru Syracuse.com, dar nu mai puțin de 24 de decese cu infectare cu coronavirus consemnate începând exact de la o săptămână după startul campaniei de vaccinare în azilul cu 300 de paturi.

Administrarea vaccinurilor a început în respectiva incintă în data de 22 decembrie 2020, iar primul deces cu coronavirus avea să se consemneze în 29 decembrie, la 7 zile după demararea acestui demers, deces în urma căruia aveau să survină și alte 23 de fatalități cu coronavirus.

Circa 80% dintre persoanele în etate aflate în îngrijire în respectiva casă de bătrâni au fost deja vaccinate, mai exact 193 de pacienți, dar și 113 angajați, mai puțin de jumătate din personalul azilului. Restul vaccinărilor la The Commons on St. Anthony sunt programate începând de astăzi, 12 ianuarie.

Știrea, publicată de zerohedge.com sub titlul ”O casă de îngrijire a avut zero decese COVID. Apoi a vaccinat rezidenții și decesele au început”. Intuitiv motto al website-ului amintit, ”pe o linie în timp suficient de lungă, rata supraviețuirii fiecăruia scade la zero”.

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = douazeci unu

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: