Cele mai populare păcănele online din lume

Sloturile online sunt în jur de ceva timp; slot machines în general pentru mult mai mult timp. Cu toate acestea, în fiecare zi, există un nou – și chiar mai de ultimă generație! – slot machine gata să orbească lumea jocurilor de noroc online unde poți încerca pacanele online cu bani reali 202 pe casinohex.ro. Dar când ne uităm la întreaga călătorie interesantă a slot-urilor, care ar potrivi descrierii celor mai faimoase jocuri cu sloturi din toate timpurile? Ne-am gândit mult la acest subiect și iată care sunt cele 7 jocuri cu slot machine pe care le considerăm cele mai faimoase din lume.

Pacanele online – Starburst

Desigur, această listă va prezenta doar cele mai cunoscute dintre celebre. Deci, având în vedere acest lucru, cum să nu începem cu legendarul slot Starburst? Indiferent dacă iubești Starburst sau îl urăști, nu neagă faptul că slotul devine oarecum o legendă în universul iGaming.

Slotul Starburst este unul dintre acele jocuri pe care nu le poți rata, cu fundalul închis și pietrele prețioase ale spațiului strălucitor. Muzica futuristă din acest slot este, de asemenea, ușor de recunoscut, la fel ca și Starburst în plină expansiune – chiar și la 6 ani de la lansarea inițială a jocului.

Mega Moolah slot

Faceți drum pentru maiestatea sa jackpot – Mega Moolah de la Microgaming! Doar în acest an, cinci jucători au devenit milionari datorită acestui slot. Așa este – cinci – și este doar mai! În total, suma de peste 18 milioane de euro a fost plătită în doar patru luni.

Adevărat, slotul Mega Moolah este unul dintre cele mai cunoscute sloturi jackpot progresive create vreodată, iar numerele arată clar de ce. Heck, Mega Moolah mai ține recordul celui mai mare jackpot plătit vreodată cu incredibilul său 17.879.645 de euro, așa că vom continua să urmărim acest lucru fără îndoială!

Dead or Alive slot

Ah, da. Celebrul slot Dead or Alive sau D.o.A. pe scurt. La fel ca Starburst, este unul dintre acele pacanele online legendare NetEnt pe care toată lumea le cunoaște.

Dacă sunteți în căutare de sloturi cu volatilitate ridicată, șansele sunt ca Dead or Alive să fie unul dintre preferatele dvs. Dacă, pe de altă parte, nu vă plac jocurile cu risc ridicat, este posibil să fiți unul dintre acei jucători care blesteamă ziua în care au luat acest slot pentru o plimbare. În orice caz, nu puteți nega că este un slot foarte cunoscut tuturor jucătorilor.

Pacanele online – Gonzo`s Quest

În momentul în care a apărut pentru prima dată slotul Quest al lui Gonzo, acesta era o specialitate. Deși jocul poate să nu mai fie atât de inovator (funcția Avalanche a fost o noutate pe atunci, iar sloturile 3D nu erau chiar așa de obicei!), Este totuși, fără îndoială, una dintre cele mai faimoase mașini de jocuri din jur.

Din nou, acesta este un slot cu potențial ridicat – depinde doar dacă este tipul de pacanele online pentru care ai tendința să mergi. Unul dintre cei mai cunoscute sloturi până în prezent!

Mega Fortune slot

Ceea ce este Mega Moolah în lumea Microgaming ar putea fi mai mult sau mai puțin definit ca fiind slotul Mega Fortune pentru NetEnt. Cel puțin atunci când vine vorba de cât de faimoși sunt jackpot-urile lor și, mai important, de puterea de a transforma jucătorii în milionari în câteva secunde.

Până în ziua de azi, cel mai mare jackpot al său este de 17.860.868 de euro – atât de aproape de recordul Mega Moolah, nu ați spune?

Immortal Romance slot

Slotul Immortal Romance a fost live de la sfârșitul anului 2011 – când vampirii au fost înfuriați! – dar este încă unul dintre cele mai faimoase sloturi realizate vreodată cu un potențial mare de câștig.

Slotul este încă considerat oarecum o capodoperă Microgaming, cu multiplele sale jocuri bonus, multiplicatori, rotiri gratuite și, mai ales, râvnita caracteristică Wild Desire, care câștigă la următorul nivel.

Pacanele online – Slot Megabucks

Și în ultimul rând, dar nu în ultimul rând este cel mai faimos slot machine din toată țara – slotul Megabucks de la IGT. Poate ești foarte prezent în universul jocurilor de noroc online, deci probabil ai auzit de Megabucks sau, mai bine zis, de presupusul Slot Curse Megabucks.

Pe scurt, Megabucks este o mașină de slot care poate fi găsită în tot Nevada, a fost proiectată de IGT și până în prezent continuă să inspire diverse legende urbane – inclusiv cea în care câștigătorii săi se confruntă cu o dispariție prematură. Dacă crezi în chestiile acelea.

Așadar, aceasta concluzionează scurta noastră listă cu cele mai cunoscute mașini cu sloturi din lume pentru o zi. Stilll, nu uitați să ne spuneți care sunt sloturile pe care le-ați adăuga pe listă, având în vedere șansele – așteptăm să aflăm de la dvs. pe forumul nostru, ca întotdeauna!

 

Acest articol a fost publicat în Sport și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Sport: