CEO Moderna: ”Virusul cu noi pe vecie.” Mesaje interne European Medicines Agency scurse despre ”semnificative diferențe” ale integrității procentajului ARN în defavoarea loturilor pentru comercializare, 55% față de 78% la loturile clinice pentru analiza interimară a vaccinului Pfizer / BioNTech: cauză a scăderii la loturile comerciale, neidentificată… Și documentație a guvernului britanic: ”Nu există date disponibile despre vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 pentru transferul placental sau excreția în lapte. Există o experiență limitată despre folosirea vaccinului la femei însărcinate”

În urmă cu aproape un an se insista mincinos că măsurile luate inițial vor fi doar ”temporare”, iar ceva mai recent tot parșiva ”narațiune oficială” prezenta vaccinarea ca unică soluție de revenire la normalitate. Odată însă injectările începute, iată că săptămâna aceasta însuși șeful executiv al Moderna, citat de CNBC, a spus că ”Vom avea de trăit cu acest virus, credem noi, pentru totdeauna”. Cec în alb pentru producători și alții, confirmându-se astfel întocmai informațiile dezvăluite încă de acum un an de Sporttim în sensul că totul era demult premeditat pentru radicala transformare societală sub false pretexte, fără cale de întoarcere. Nu se dorește decesul natural al ființei umane… Alte documente guvernamentale sau mesaje interne apărute în spațiul public.

Conform unui PDF de informare în 11 pagini din partea Guvernului britanic adresat profesioniștilor din domeniul sănătății publice în Regatul Unit în legătură cu vaccinul produs de Pfizer și BioNTech – inserat mai jos, sunt stipulate mai multe avertizări speciale și precauții de utilizare, alertând din mai multe puncte de vedere.

De-ar fi însă doar atât – conform documentației oficiale guvernamentale, dar alte studii respectiv mesaje interne cu circuit închis îngroașă tot mai mult semnele de întrebare din dreptul acestor produse.

Referitor la documentul informativ din partea Guvernului de la Londra către angajații din domeniul îngrijirii sănătății, conform sub-capitolului (4.4) ”Avertizări speciale și precauții pentru utilizare”, ca recomandări generale sunt enumerate următoarele:

”Administrarea vaccinului COVID-19 mRNA BNT162b2 va fi amânată la persoanele care suferă de o severă stare febrilă acută.”   

”Persoanele primind terapie anticoagulantă sau acelea cu o afecțiune hemoragică contraindicând o injecție intramusculară nu ar trebui să primească vaccinul doar dacă potențialele beneficii ar întrece cu mult riscul administrării.”

”Persoanele cu sistemul imunitar compromis, incluzându-le pe cele primind terapie imunosupresoare, ar putea avea un răspuns imun diminuat la vaccin. Nu există date disponibile despre utilizarea concomitentă a imunosupresoarelor.”

”Precum în cazul oricărui vaccin, COVID-19 mRNA BNT162b2 s-ar putea să nu-i protejeze pe toți recipienții lor.”

”Nu există date disponibile despre utilizarea COVID-19 mRNA BNT162b2 la persoane care au primit în prealabil o serie completă sau parțială a unui alt vaccin Covid-19.”

În subcapitolul (4.6) ”Fertilitate, stare de sarcină, lactație”, în ceea ce privește ”Sarcina”, ”există experiențe limitate cu vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 la femei însărcinate”; în privința alăptării, ”nu se știe dacă vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 este excretat în laptele uman”; în privința ”fertilității”, ”studiile animale nu indică efecte de vătămare directe sau indirecte în ceea ce privește toxicitatea reproductivă (vezi secțiunea 5.3)”. În cadrul căreia se notează și că ”nu există date disponibile pe vaccinul COVID-19 mRNA BNT162b2 pentru transferul placental sau excreția în lapte.”

Documentul PDF:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/940565/Information_for_Healthcare_Professionals_on_Pfizer_BioNTech_COVID-19_vaccine.pdf

Reprezentanți ai BioNTec, companie germană al cărei vaccin a beneficiat de un proces de validare semnificativ redus, de câteva luni, față de 5 până la 8 ani în trecut, au declarat că produsul este complet lipsit de efecte secundare, de subliniat fiind aspectul esențial că producătorii vaccinurilor anti-Covid-19 sunt scutiți de responsabilități legale în cazul apariției de efecte secundare la cei injectați.

*

Iată însă că un nou studiu publicat în revista The Lancet sugerează că unele vaccinuri anti-Covid-19 ar putea crește riscul apariției infectării cu HIV la recipienții serului. Cercetătorii semnalează că eforturile de a crea un vaccin HIV în urmă cu mai bine de un deceniu au mers și-atunci pe aceeași linie, adoptată din nou, companiile farmaceutice și guvernele intrând într-o cursă de producere a vaccinurilor, cu lozinca unei cât mai rapide reveniri la normal.

Acele vaccinuri HIV conțineau un virus modificat recunoscut ca fiind Ad5 – adenovirus, presupus a funcționa drept vector de transport al materialului genetic în corp în scopul imunizării. Au apărut însă problemele, dat fiind faptul că Ad5 începuse să infecteze oamenii direct cu HIV.

Există la ora actuală 4 vaccinuri candidate anti-Covid-19 care utilizează o tehnologie similară, printre care câte unul în SUA, Rusia și Pakistan. Un altul, cel din Australia, a fost stopat odată ce participanți la studiu au început să aibă rezultate pozitive la testele pentru HIV.  

Cercetătorii avertizează că Ad5 poate crește riscul infecției cu HIV, aspect de care companiile farmaceutice și guvernele ar trebui să țină seama, în ideea în care doar asumarea unui consimțământ informat ar putea fi luată în considerare în cazul în care respectivele vaccinuri vor fi testate și într-adevăr comercializate, asta și în condițiile existenței unei considerabile literaturi de specialitate existente în legătură cu riscurile inducerii HIV prin vectori Ad5.

COVID-19 pare a fi fost creată cu inserții aidoma AIDS

În Australia, omul de știință din domeniul vaccinurilor Nikolai Petrovsky a încercat să avertizeze guvernul național despre riscurile asociate includerii de HIV într-un potențial vaccin anti-Covid-19. Semnalul din partea lui Petrovsky a fost lansat înainte ca Australia să semneze o înțelegere în valoare de un miliard de dolari pentru respectivul vaccin, care, defectuos fiind, în cele din urmă a eșuat.

În primele luni ale anului 2020, o echipă de oameni de știință din India a descoperit că noul coronavirus pare a fi fost conceput cu inserții derivate din SIDA. Studiul pe care l-au publicat a tras concluzia că este foarte puțin probabil ca noul virus să se fi format pe cale naturală, sugerând că a fost proiectat în mod deliberat. Respectiva lucrare a fost ulterior retractată, după ce se alegea cu critici aspre din partea ”sistemului”, dar virologul francez Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel, a confirmat în cele din urmă că descoperirile studiului erau de fapt corecte. Patru inserții unice gen AIDS au fost identificate în coronavirus. În circumstanțe naturale, virusul s-ar fi manifestat strict în cercul lumii animale.

“Aceste proteine sunt esențiale pentru viruși să identifice celulele gazdă pe care să le blocheze și pentru asamblarea virală” a semnalat studiul mai sus menționat. “Din moment ce proteinele de suprafață sunt responsabile pentru găzduirea tropismului, schimbările din aceste proteine implică o schimbare și în specificitatea gazdei virusului. Conform raporturilor din China, a dobândit o specificitate de gazdă în 2019-nCoV care inițial se știa că infecta animalele și nu oamenii, dar după mutații a dobândit tropism în ființele umane.”

GreatGameIndia a confirmat la fel, că Covid-19 a fost produs într-un laborator și armat intenționat. E-mail-uri obținute în urma solicitării lecturării unor înregistrări publice demonstrează că “originea naturală a coronavirusului” a fost un mit orchestrat cu scopul inducerii în eroare a publicului.

Pe de altă parte, China începea utilizarea diferitelor medicamente de AIDS pentru a trata coronavirusul Covid-19. Medicația de HIV a celor de la AbbVie Inc. a fost administrată ca tratament pentru pneumonia cauzată de noul virus. The EcoHealth Alliance, activând laolaltă cu Wuhan Institute of Virology pentru modificarea genetică a noului virus, susține în contradictoriu că oricine sugerează că Covid-19 a provenit din surse diferite decât cele naturale răspândește “teorii ale conspirațiilor” fără fundament. (sursă: Pandemic.news)

AIDS 1988… https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/kipt1j/siri_replay_1988/

**

Revenind la cele menționate în titlu, ”Vom avea de trăit cu acest virus, credem noi, pentru totdeauna” este referirea lansată zilele trecute de CEO al Moderna, care spune că lumea va trebui să trăiască cu Covid ”pe vecie”.

Stephane Bancel, CEO al producătorului de vaccinuri Moderna, a avertizat miercuri că virusul va fi prin preajmă ”pentru totdeauna, SARS-CoV-2 nu pleacă”, remarcă lansată la o conferință legată de îngrijirea sănătății ținută de JP Morgan. Oficiali din sănătatea publică și experți de boli infecțioase au zis că este o mare probabilitate ca boala să devină una endemică, echivalând cu prezența sa permanentă, ce-i drept la niveluri probabil mai mici decât la ora actuală.

”Vom avea de trăit cu acest virus, credem noi, pentru totdeauna. Oficialii din sănătate vor avea de urmărit în permanență noile variante ale virusului, astfel încât oamenii de știință să producă vaccinurile cu care să fie combătuți”, a mai spus Bancel. Cercetătorii din Ohio au semnalat miercuri că au descoperit ”două noi variante originare probabil din SUA și că una dintre acestea a devenit rapid principala tulpină în Columbus (Ohio), vreme de 3 săptămâni în decembrie și la început de ianuarie”. CNBC a încheiat prin a nota că există deja 4 coronaviruși endemici în lume, însă nu la fel de contagioși și letali precum Covid-19. Legătura, aici…

https://www.cnbc.com/2021/01/13/moderna-ceo-says-the-world-will-have-to-live-with-the-coronavirus-forever.html

Într-o recapitulare sintetizată de Dr. Rashid Ali Buttar, care atrăgea atenția în privința ”capcanelor” combaterii ”pLandemiei” încă din prima jumătate a anului trecut, ”Fă Vaccinul COVID dar reamintește-ți următoarele:”

 1. Poți răspândi și în continuare virusul
 2. Poți să ai din nou COVID
 3. 10-15% șanse de efecte adverse
 4. Anafilaxis și Bell s Palsy ca efecte adverse
 5. Risc crescut de HIV!!!
 6. A deveni steril, aproape o certitudine
 7. Răspundere ZERO a producătorului de vaccin
 8. Condusă de OMS, GAVI (am greșit ordinea)
 9. TREBUIE ÎNCĂ să porți o mască
 10. TREBUIE ÎNCĂ să respecți distanțarea socială
 11. Te alegi cu numai două luni de imunitate… Înainte de a fi nevoit să-l faci din nou. FELICITĂRI! Ești imunizat… împotriva unui virus căruia îi supraviețuiești 99,99%, astea îți sunt șansele! De interes pentru tine, ai șanse de 2.473% mai mari să decedezi într-un accident rutier.”

***

Iar în continuare despre un mesaj clasificat drept ”intern/staff și contractori” de către European Medicines Agency, sub forma unui e-mail expediat în dimineața de 23 noiembrie ”pentru luarea la cunoștință și semnalarea unui important aspect de comparare legat de vaccinul BioNTech care trebuie adresat înaintea aprobării”.

Autoarea mesajului e-mail către colegii din EMA a specificat apoi…

”Aspectul: a fost detectată o diferență semnificativă a proporției ARN a speciilor integre / trunchiate între loturile clinice (integritate 78% ARNm) pe baza cărora a fost realizată analiza interimară, și loturile propuse spre comercializare (55%).

Compania susține că eficacitatea produsului farmaceutic este dependentă de expresia ARN transmiși, ceea ce necesită molecule ARN suficient de intacte. Sâmburele problemei legate de integritatea scăzută a procentajului ARN la loturile comerciale n-a fost încă identificată.

Impactul: n-au fost încă definite potențialele implicații ale acestei pierderi de integritate ARN în loturile comerciale în comparație cu cele clinice, atât din punctul de vedere al siguranței cât și al eficacității.[…]”

From today’s Pfizer leaks, looks like the integrity of the RNA payload is found to be significantly lower in commercial batches — the reasons and implications unknown from conspiracy

Apariția mesajului de mai sus în mediul online se leagă cu dezvăluirea făcută săptămâna aceasta de EMA (European Medicines Agency) în sensul că unele date despre vaccin au fost luate în decembrie de pe servere și scurse online. Subiect pe marginea căruia Sergiu Gâtlan semnează pentru bleepingcomputers.com articolul cu titlul ”Hackerii au scurs online date furate ale vaccinului Pfizer Covid-19.”

https://www.bleepingcomputer.com/news/security/hackers-leak-stolen-pfizer-covid-19-vaccine-data-online/

****

Alte semne de întrebare se învârt și în jurul intensei campanii de persuasiune purtate în mediul vizual pentru convingerea publicului să se vaccineze, campanie purtată în felurite chipuri, inclusiv prin filmări în direct ale momentului injectării, unele stârnind controverse și având un grad îndoielnic de credibilitate . Un exemplu, sub titlul ”Falsă vaccinare? TV local filmează cum un lucrător din sănătate primește un vaccin gol”, știre publicată de News Editors vineri 18 decembrie 2020, așadar în primele zile ale noului experiment. După cum notează Natural News, o filmare difuzată pe un post local TV din El Paso (Texas / SUA) a prezentat cum un angajat din sistemul sanitar recepționa un vaccin anti-COVID-19, însă s-a observat cum pistonul era deja apăsat înaintea penetrării pielii de către ac, articol de Kelen McBreen republicat de pe Infowars.com.

KTSM 9 a difuzat marți și redifuzat filmarea miercuri 16.12.2020, după ce telespectatorii au sesizat că era vorba despre o vaccinare de ochii lumii. “Îl vezi pe lucrătorul de la UMC cu mânecile ridicate, dar când vine momentul injectării, priviți către vârful seringii”, a explicat moderatorul de la KTSM 9. “Se pare că persoana care administra vaccinul nu a apăsat pe piston. Arată ca și cum ar fi fost deja depresurizat. Telespectatorii se întreabă dacă respectivul o fi recepționat într-adevăr vaccinul.”

Iar postul din El Paso a prezentat pentru edificare de o manieră comparativă, în paralel, una lângă alta, o administrare a vaccinului din aceeași zi, care dovedea cât se poate de clar că administrarea în cauză n-a fost realizată cum se cuvine. Într-o declarație către KTSM, University Medical Center of El Paso (UMC) a recunoscut gafa surprinsă în difuzarea televizată în direct: “Asistentul a fost vaccinat astăzi din nou. UMC a primit din partea US Advisory Committee al Immunization Practices (ACIP) confirmarea că re-vaccinarea asistentului nu va cauza efecte adverse. Și va trebui să revină după 3 săptămâni pentru a primi a doua doză.” ttps://www.naturalnews.com/2020-12-18-local-news-airs-worker-receiving-empty-vaccine.html

Aici… Anul trecut, infowars.com semnala un caz similar din Ontario, unde Ministrul Sănătății din Canada, Christine Elliot, a fost surprinsă pretinzând că i s-ar administra corect un vaccin anti-gripal. Dacă vaccinurile sunt într-atât de sigure pe cât se pretinde, de ce se pare că cei care le administrează tind a simula faptul în sine?

Ipocrizia pare a fi devenit însă literă de lege, sugestivă în acest sens fiind și înregistrarea video în care doi oficiali de vârf din sistemul de îngrijire sanitar din Ontario au fost surprinși într-un schimb de vorbe în preajma unui microfon în funcțiune dinaintea unei conferințe de presă pe tema COVID-19, unul dintre aceștia spunând: ”Doar spun orice mi-au scris ei pe hârtie să zic”.

Ontario top health officials caught on hot mic prior to COVID briefing: ‘I just say whatever they write down for me’

Macedonian Health Minister pretended to vaccinate his niece but was forced to acknowledge that the stunt was fake. LOL, Source link in SS. from conspiracy

Surse: Infowars.com ; Vaccines.news.

”O dată e întâmplare. De două ori e coincidență. De 3 ori e o acțiune inamică…” (Ian Fleming, autor Goldfinger) 

Vorbe de duh în contextul uriașei manipulări la care este supusă constant opinia publică, victimă a unei masive operații psihologice din partea ”sistemului”, de dată recentă prin ”aruncarea pe piață” a ”noului” Covid-21, ori se știe că marea majoritate a virușilor cauzatori de boli își slăbesc în timp virulența. Pare-se nu și de această dată, Covid-19 înregistrând oarecum mutații în forme cu ”o răspândire de 70% mai rapidă”, conform spuselor bineînțeles nici de această dată dovedite științific. Și nicidecum altcândva decât tocmai la vremea distribuirii spre utilizare în lume a așa-ziselor vaccinuri cu efecte adverse. Ce coincidență! Iar “știința” a mai și determinat deja că noua tulpină va răspunde ”bine” noilor vaccinuri. Sursa din spatele afirmației că noua tulpină Covid-19 are o transmisibilitate cu 70% mai rapidă în sudul Regatului Unit este Dr. Erik Volz, recunoscând pe de altă parte că modelul care a produs statistica este eronat și implicit e “prea vremelnic de zis” dacă noua formă se răspândește într-adevăr mai rapid…

În altă ordine de idei, cu atât mai sumbră, “Case de îngrijire au fost acuzate de utilizarea unor puternice sedative pentru a ușura mai rapida plecare la cele veșnice a muribunzilor afectați de coronavirus. Prescripțiile pentru midazolam au explodat la vârful pandemiei, unii exprimându-se că <îngrijirea de final a fost transformată în eutanasiere>.” “Midazolam reduce durerile și anxietatea și este considerat a fi unul dintre cele 4 medicamente esențial necesare pacienților pe moarte. Administrat cu alte medicații, poate compromite respirația, cu potențial fatal.”

O remarcă și de pe Israelnationalnews.com dinspre Țara Sfântă, în sensul înrâuririi lucrurilor la Tel Aviv, și anume că ”dacă dorești să pătrunzi în anumite zone trebuie să te supui testării PCR, iar drept urmare oamenii vor înțelege de la sine că vaccinul i-ar readuce la normalitatea vieții, motiv pentru care se vor vaccina fără ca noi să-i obligăm.”

*****

+ O foarte relevantă expunere inserată de TheTruthSeeker.co.uk sub titlul ”Acesta nu este un vaccin – Robert F. Kennedy Jr. și experți medicali despre vaccinul Covid”, explicând laolaltă cu Dr. David Martin, Rocco Galati și Judy A. Mikovits PhD pe WDL Northern Ontario – Bitchute în 9 ianuarie 2021: la această legătură pe Bitchute

Altă legătură…

https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19

Legătură spre ”Regatul Unit pregătește facilități de resuscitare în centre de vaccinare coronavirus pentru a trata valurile de reacții alergice cauzate de vaccinări”:

UK to deploy “resuscitation facilities” in coronavirus vaccination centers to treat wave of allergic reactions caused by vaccines

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: