Cunoscut profesor universitar (r) multiexpert, Jean-Bernard Fourtillan, internat într-o unitate psihiatrică. Se exprima despre o criză plănuită printr-un virus artificial ca modalitate de impunere a unui vaccin periculos, înainta plângere: ”Minciuni care aduc prejudicii locuitorilor lumii”. Eliberat peste o săptămână… ”În orice caz nu-i nicidecum nebun” ”Internare abuzivă ca manifestare a violării libertăților publice”

Cu circa 400 de patente în lumea medicală și descris de publicația online France Soir ca ”Ph.D., inginer chimist, farmacist, farmacist de spital, profesor de chimie terapeutică și farmacocinetică la Facultatea de Medicină și Farmacologie a Universității Poitiers, expert toxicolog farmacolog, specializat în farmacocinetică”, profesorul universitar francez la pensie Jean-Bernard Fourtillan – cunoscut și pentru opoziția sa fățișă vizavi de vaccinurile anti-Covid-19 distribuite zilele acestea în Europa, era ridicat în dimineața de 7 decembrie de la reședința sa temporară din sudul Franței de către o trupă ”Gendarmes” a prefecturii Gard care invoca ”rațiuni medicale” pe o speță urmată de Ordinul Medicilor și plasat într-o detenție provizorie în Nîmes, unde avea să fie examinat și să i se dispună la ”recomandare medicală” internarea în unitatea de psihiatrie din Uzés, înfăptuită în 10 decembrie 2020. Urmau proteste ale susținătorilor săi, scandând ”Eliberați-l pe Fourtillon” și semnalând că ”a fost internat abuziv împotriva voinței sale” datorită pledoariei anti-vaccinare și a semnalelor trase în actuala situație, dar și decizia unui tribunal judiciar din Nîmes de a-i reda libertatea, din 17 decembrie. Doctorul Jean-Philippe Labrèze, naturopat apropiat profesorului Fourtillan (77 ani), a spus: „Această internare abuzivă e o manifestare a violării libertăților publice”. Dar iată cele relatate de Jeanne Smits, corespondenta la Paris a lifesitenews.com…

I-a fost luat telefonul mobil iar până la publicarea veștii, n-a avut posibilitatea să comunice cu exteriorul. Ordinul spitalizării sale a fost dat pare-se de prefectul local, reprezentant oficial al executivului francez.

Utilizarea sistematică a spitalelor psihiatrice în ideea amuțirii sau pedepsirii oponenților politici a devenit practică răspândită în regimurile comuniste, la începuturi puțin după revoluția bolșevică din Rusia din 1917. Metoda concepută sub Stalin iar apoi dezvoltată ca reacție la opoziția față de ”paradisul socialist” considera această nesupunere ca un semn al unei boli psihiatrice. Conform Codului Penal din 1966 din URSS, reprimarea dizidenților îi țintea fățiș pe aceia care ”răspândeau o falsă propagandă defăimând Statul Sovietic și sistemul său social”.

Fourtillan, un îndelung critic al vaccinurilor care utilizează adjuvanți periculoși precum aluminiu (cele 11 vaccinuri obligatorii pentru nou născuți în Franța conțin de 17 ori mai mult decât maximul dozei de aluminiu definite drept toxică de Organizația Mondială a Sănătății), s-a făcut auzit în 2020 în cursul crizei Covid-19.

Fourtillan oferă explicații și avertismente legate de apariția așa-zisului virus SARS-CoV-2 și a vaccinurilor ARN prin injectarea de componente de ARN mesager cu nanolipide în ideea stimulării celulelor să înceapă producerea de particule virale prin care să declanșeze o reacție imunologică.  

În mod special, Fourtillan a acuzat Institutul Pasteur, o fundație privată non-profit specializată în biologie, micro-organisme, boli contagioase și vaccinări, că a ”fabricat” virusul SARS-CoV-2 vreme de mai multe decenii și că a fost părtaș la ”eliberarea” acestuia din laboratorul P4 din Wuhan – fără știrea autorităților chineze ale laboratorului – construit pe baza unui acord semnat între Franța și China în 2004. Relațiile franco-chineze referitoare la proiect s-au răcit peste ani în condițiile în care China și-a pus în prim-plan propriile interese, dar în 2017 Ministrul de Interne francez de la acea vreme, Bernard Cazeneuve, s-a prezentat la ceremonia oficială de inaugurare a laboratorului P4 al Institutului de Virologie din Wuhan, împreună cu Yves Levy, co-președinte al comitetului de coordonare. Levy este soțul lui Agnes Buzyn, Ministrul Sănătății francez la ora izbucnirii crizei Covid-19, responsabilă pentru semnarea decretului care a interzis vânzarea de hidroxiclorochină fără rețetă în Franța în ianuarie 2020.   

Este adevărată acuzația adusă de Jean-Bernard Fourtillan? În vreme ce Institutul Pasteur anunța verbal că îl va da în judecată pe Fourtillan pentru acuzații, însă nici o acțiune judiciară nu s-a derulat pe acest front, Fourtillan a înaintat în schimb o plângere pe adresa purtătorului de cuvânt al Institutului în sensul ”defăimării și minciunilor care aduc prejudicii locuitorilor lumii”. Fourtillan spunea și că speră ca astfel, cu ocazia procedurilor legale, să aibă prilejul să înfățișeze evidențele pe care le-a cules, fiind nerăbdător să dezbată  aspectele în speță.

Însă, dat fiind că a ajuns într-un spital psihiatric, posibilitatea descoperirii adevărului a devenit foarte mică. Printre documentele publice pe care Fourtillan le-a analizat și le-a făcut cunoscute se numără patentele pentru SARS-CoV-1, care conțin particule din virusul malariei, datând din 2003. Patentele au fost utilizate de varii laboratoare pentru a dezvolta vaccinuri. Anul 2011 marca înscrierea unei alte aplicații de patent, pentru SARS-CoV-2, identică precedentei conform lui Fourtillan, explicând acest fapt prin aspectul că exploatarea comercială a primului patent s-a derulat din 2003 și ar fi expirat 20 de ani mai târziu, în 2023. Conform lui Fourtillan, patru secvențe din virusul HIV – responsabil pentru SIDA – au fost adăugate virusului în ideea creării altor vaccinuri. 

Acest aspect a mai fost semnalat în Franța în aprilie 2020 și de profesorul Luc Montagnier, laureat în 2008 al Premiului Nobel în medicină pentru descoperirea HIV în 1983, împreună cu un alt om de știință francez, Francoise Barre-Sinoussi. În aprilie, Montagnier a spus că virusul SARS-CoV-2 a fost rezultatul unei manipulări umane. A fost ridiculizat de mass-media dar în august 2020 profesorul italian Joseph Tritto a ajuns la aceeași concluzie, microbiologul publicând o carte în care a denumit virusul de la Wuhan o ”himeră”.

Montagnier, care a lucrat cu un matematician, a descris descoperirile sale printr-o analogie, propunând imaginarea coronavirusului drept un puzzle cu 30.000 de piese, și luarea în considerare a altor 9.000 de piese de puzzle reprezentând HIV-1, HIV-2 și SIV – un alt retrovirus apropiat de SIDA dar atacând maimuțele. Dacă 3 piese provenind din fiecare din aceste mai mici puzzle-uri ar fi găsite unele lângă altele în puzzle-ul cu 30.000 de piese, probabilitatea ca așa ceva să se întâmple în mod natural ar fi nulă. Conform lui Montagnier, asta ar fi analogia cu prezența unor părți din secvența HIV în SARS-CoV-2.

Conform lui Fourtillan, actualul virus cauzând Covid-19 este un virus artificial. Profesorul dar și alți cercetători ai crizei în derulare consideră această evidență indiscutabilă, că pandemia Covid-19 a fost plănuită. Fourtillan crede că în 13 octombrie 2015 a fost înscrisă o aplicație de patent pentru testul Covid-19, urmată de comercializarea în întreaga lume în 2017 pentru 10 miliarde de dolari.

Aceste afirmații sunt respinse pe baza aspectului că referința la patentul din 2015 constituie doar o parte a ulteriorului patent din mai 2020, înscris de Richard A Rothschild, îmbunătățindu-l pe cel original în vederea cazului particular al COVID-19.

Cine are dreptate? O sinceră analiză și dezbatere publică ar înlătura confuzia ori eroarea voluntară sau nu, dar Fourtillan a ajuns să fie tratat ca și cum ar fi periculos și nebun. Fourtillan a căpătat notorietate publică odată cu recentul film al lui Pierre Barnerias în care s-au auzit criticii narațiunii oficiale, ”Hold-Up” devenind viral în Franța iar Fourtillan arătându-se îngrijorat de fabricarea crizei ca modalitate de impunere a unui vaccin periculos la adresa omenirii.

Fourtillan e familiarizat cu procedurile de patentare, după cum rezultă din CV-ul său, din moment ce a întocmit circa 400 de patente în lumea medicală. Publicația online France Soir l-a descris astfel: ”Ph.D., inginer chimist, farmacist, farmacist de spital, profesor de chimie terapeutică și farmacocinetică la Facultatea de Medicină și Farmacologie a Universității Poitiers, expert toxicolog farmacolog, specializat în farmacocinetică”.   

Internarea forțată a lui Fourtillan n-a făcut referire la controversa legată de Covid-19, fără a duce până la ora actuală la procedee judiciare, ci a fost pusă în aplicare pe seama unui proces care i s-a intentat vizavi de practicarea ilegală a medicinei sub forma căutării unui remediu hormonal împotriva bolilor neurodegenerative precum Alzheimer, Parkinson sau a altora afectând motricitatea, echilibrul, memoria dar și tulburările de somn.

Teoria sa constă în ideea că poluarea, adjuvanții precum aluminiul din vaccinuri și interferența electromagnetică distrug materia cenușie a creierului prin lipsa hormonilor, Fourtillan declarând că a testat cu succes administrarea unui bandaj hormonal de valentonin și 6-Methoxy-Harmalan (hormoni de somn și trezire) pentru compensarea acelor deficiențe, testare pe 402 persoane, inclusiv însuși profesorul, care au acceptat procedura și și-au asumat responsabilitatea oferirii acordului, înștiințate fiind în prealabil că nu este vorba despre o medicație ci despre o ”mostră tehnică, nu pentru utilizare umană”. Conform inventatorului, procedura costă infim în raport cu prețurile noilor medicamente descoperite pentru asemenea afecțiuni. Judecătoarea căreia i s-a repartizat investigarea preliminară a cazului, Brigitte Jolivet of Poitiers, s-a arătat a fi convinsă după primele interogatorii de la finele anului 2019 de argumentele profesorului Fourtillan, cazul decurgând în parametri normali.

Recent, Fourtillan, care trăia cu soția sa într-o casă închiriată în sudul rural al Franței, s-a trezit la ușă cu 4 jandarmi descinși de la Marsilia, solicitând fără mandat de percheziție punerea la dispoziție a computerelor ex-profesorului universitar. Fourtillan le-a pus la dispoziție spunând că n-are nimic de ascuns, din contră, declarându-se nerăbdător ca documentația și metodele sale să fie evaluate. La plecarea acestora, i-a observat pe jandarmi înmânând computerele unui bărbat în civil dintr-o mașină parcată în apropiere. Câteva zile mai apoi, conturile bancare și cărțile de credit îi erau blocate subit de o autoritate a cărei identitate nu i-a fost dezvăluită, pensia fiindu-i de asemenea blocată.

Fourtillan a fost citat într-o audiere pe 4 decembrie la Paris în procesul legat de tratamentul cu valentonin, la care nu s-a prezentat, invocând faptul că nu mai avea la dispoziție vreo modalitate de achiziționare a unui bilet de transport până în capitală. Informația a fost pusă la dispoziția portalului LifeSite de o persoană care lucra împreună cu profesorul la website-ul ”Adevărul Covid-19” și care a spus despre Fourtillan că ”în orice caz nu este nicidecum nebun”.

Șase zile mai apoi, joia dimineața, jandarmii au revenit la locuința în care trăia Fourtillan, solicitându-i să-i acompanieze pentru a răspunde întrebărilor legate de neprezentarea la audierea din 4 decembrie de la Paris, solicitare cu care Fourtillan a fost pe loc de acord. Însă, odată ce a părăsit locuința sub escorta jandarmilor, n-a mai fost ulterior în măsură să poată vorbi cu apropiații. Unul dintre avocații săi, Marc Fribourg, care între timp s-a referit înregistrat la profesor ca fiind cu ”teoriile conspirațiilor”, a dezvăluit că Fourtillan a fost dus la spitalul de psihiatrie Le Mas Careiron din Uzés. Iar celălalt avocat – care salutase eficiența plasturilor hormonali inventați de Fourtillan, n-a mai fost de găsit.

Website-ul întocmit de Fourtillan este http://verite-covid19.com/  (foto pagina 1: Fourtillan în decembrie 2016 / sursa Fonds Josefa pe YouTube)

Articolul de mai sus a fost expus de http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=205667 pe baza consemnării lui Jeanne Smits, corespondentă la Paris a lifesitenews.com:  Source

Într-un comentariu din 13 decembrie la articolul de pe TheTruthSeeker se făcea remarca pe marginea cazului din Hexagon în sensul că o soartă similară a împărtășit Beate Barner în Germania, procuror care a susținut că nimeni n-a decedat de la Covid-19, internată fiind într-o unitate psihiatrică.

Tot din Franța și pe aceleași linii, documentarul video ”Rău tratați. Când bolnavii sunt privați de remedii eficace”, prezentând dezvăluirile expuse printre alții de renumitul medic Didier Raoult, accesibil pe site-ul www.activenews cu traducerea în limba română în articolul cu legătura:

https://www.activenews.ro/prima-pagina/RAU-TRATATI-MAL-TRAIT%C3%89S.-Documentarul-despre-COVID-19-care-a-socat-Franta.-ACUM-IN-ROMANA-AICI.-Dr.-Didier-Raoult-si-alti-medici-europeni-faimosi-expun-ADEVARUL-164462

Tot https://www.activenews.ro/ publică și documentarul ”Hold-Up” în care vorbește și profesorul Fourtillan (traducerea în limba română și editarea, Ionel Trandafir): https://www.activenews.ro/stiri/HOLD-UP-JAFUL-COVID-1984-IN-LIMBA-ROMANA.-Documentarul-interzis-de-YouTube-despre-MAREA-RESETARE-Conspiratia-impotriva-omenirii.-Video-tradus-in-limba-romana-163710

Un controversat proiect de lege, ”Pașaportul verde”, prevăzând posibilitatea condiționării deplasărilor cetățenilor sau exercitarea unor activități în funcție de vaccinarea persoanei sau prezentarea unui test de depistare, a fost momentan pus de-o parte la Paris pe fondul reacției potrivnice din mediul public, guvernul negând orice intenție de a crea un regim peren de răspuns la crizele sanitare, însă a generat deja un prim efect de bumerang prin numărul foarte scăzut al vaccinărilor anti-Covid-19 efectuate de la livrarea dozelor în Hexagon, contabilizate conform Our World in Data – statistica, mai jos *), scăzând totodată semnificativ și numărul francezilor care acceptă să se vaccineze împotriva așa-zisului ”nou” virus, procente ale dornicilor în simțitoare descreștere în comparație cu mijlocul toamnei.

*) Numărul total al dozelor de vaccinare administrate. Calculate per doză unică, ceea ce ar putea să nu echivaleze cu numărul total al persoanelor vaccinate, în funcție de regimul specific de dozaj.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: