Date oficiale arată că primul și al II-lea val al deceselor așa-zise cu Covid corespund derulării vaccinării antivirale din 2020 cu aprobarea OMS: documentul confirmă că se știe că vaccinarea induce 5 decese și 344 efecte adverse necesitând atenție medicală la fiecare 1.324 adulți sănătoși. La 14 milioane vaccinați viral în primele 12 săptămâni din 2020 se așteptau cel puțin 52.780 efecte adverse fatale. Finele primului sezon de vaccinare virală din 2020, pe 26 martie, zi a aprobării Coronavirus Act 2020 anulând… autopsiile. Raport de studiu: ”Asocierea pozitivă dintre decesele cu Covid 19 și ratele vaccinărilor gripale la vârstnici pe plan mondial”

”E mai simplu să-i prostești pe oameni decât să-i convingi că au fost prostiți” – Mark Twain. ”Iluzia va fi într-atât de mare și vastă încât va scăpa percepției mulțimii. Cei care o vor distinge vor fi văzuți drept nebuni” – J Michael Thomas Hays: ”Răsăritul Noii Ordini Mondiale: măcelărirea omului”. Sub titlul ”Sunt decesele de la vaccinurile antivirale înregistrate ca mortalități COVID-19?”, TapNews – ”Cunoașterea începe aici” preia în 3 ianuarie articolul cu aceeași interogație în titlu și introducerea ”În cazul în care e adevărat, situația echivalează cu o conspirație criminală peste înțelegerea majorității oamenilor”, semnat de John O’Sullivan în Principia Scientific International, care citează la rândul său o consemnare din publicația britanică The Bernician, cu referire la credibilitatea probată în timp a acesteia dar și la aspectul că în cazul dezvăluirilor de mai jos nu a menționat sursa, ceea ce dă întâietate timpului să le lămurească pe toate…   

Tapnewswire.com ne pune în temă (aici) că ”Bernician ne duce înapoi în timp în lunile de iarnă ale anului 2020, din ianuarie până în martie, când vaccinurile antivirale au fost administrate la 14 milioane de oameni din Regatul Unit. Vaccinuri antivirale care este de așteptat să cauzeze un anumit număr de decese, chiar și în rândul celor sănătoși (377 din 100.000 este numărul semnalat mai jos), dar bineînțeles că mult mai multe în rândul celor în vârstă sau bolnavi.

Decesele cu ”Covid” au avut un vârf în martie 2020. Conform cercetărilor noastre, creșterea numărului deceselor în martie n-are nici măcar o explicație satisfăcătoare. Să fi fost într-adevăr ”Covid”? Să fi fost unele decese cauzate de diverse probleme induse de lockdown, care a fost instituit în martie? Sau să fi fost unele, conform ipotezei de mai jos a celor de la The Bernician, datorită vaccinului antiviral administrat acelor 14 milioane de persoane între ianuarie și martie, în special în grupul demografic peste 65 de ani? Ca o notă în treacăt conform lecturărilor noastre, vaccinurile alocate celor vârstnici sunt mai puternice. Cu alte cuvinte, cei mai fragili se aleg cu o doză mai tare…

Se știe că ”Covid” a fost semnalată drept cauză a decesului într-o varietate de situații a unor afecțiuni non-respiratorii – așa încât de ce nu și în cazul vaccinurilor antigripale? Reiterăm însă precauția lui John OSullivan în sensul că datele surselor trebuie să aibă continuitate pentru a urma firul acestei ipoteze.

Articolul scris de Arjun Walia, accesibil aici, apare de asemenea în Principia Scientifica din noiembrie 2020, demonstrând o corelație între ratele vaccinărilor antivirale și decesele cu Covid la vârstnici.

”Datele arată legătura între decesele cu Covid și ratele vaccinării antivirale la vârstnici”, raport bazat pe următorul studiu al profesorului Christian Werhenkel în Peer Journal din 1 octombrie 2020: ”Asocierea pozitivă dintre decesele cu Covid 19 și ratele vaccinărilor gripale la vârstnici pe plan mondial”.

Iar Tap News dă în continuare cuvântul lui John OSullivan, întrebându-se în publicația principia-scientific dacă ”Sunt decesele de la vaccinări înregistrate ca mortalități Covid-19?”

”În cazul în care e adevărată, această situație echivalează cu o conspirație criminală peste înțelegerea majorității oamenilor. În vreme ce pe de-o parte dăm credit publicației The Bernician pentru istoria sa de succes, observăm că în articolul re-postat mai jos nu a dezvăluit sursa. Așa încât cititorii preocupați de situație doresc poate să ne asiste în căutarea adevărului. De exemplu, înaintând solicitări în baza Freedom of Information Act (n.n.: dreptul la libera informare) către departamentelor guvernamentale relevante, ceea ce ar putea induce mai multe evidențe la obiect în această dinamică tulburătoare.

The Bernician a scris (în 2020) după cum urmează…

<În ceea ce este probabil cel mai controversat articol pe care l-am scris în acest jurnal, pot confirma că datele oficiale demonstrează că primul și cel de-al doilea val al astfel catalogatelor decese cu Covid corespund derulării vaccinării virale efectuate anul acesta (n.n.: 2020) cu aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății.

Evidențe din propriile documente ale OMS arată că se știe despre vaccinuri că ar lua viața la fiecare 5 persoane din 1.324 adulți sănătoși, cauzând de asemenea 344 efecte adverse necesitând atenție medicală.

Drept urmare, apare ca fiind evident că urzitorii ”pLandemiei” au folosit o clasica mișcare tactică să muști momeala, astfel încât să creeze premizele plauzibile pentru negarea cauzei deceselor din 2020 ca fiind de la vaccinurile virale, garantând astfel o nouă întreagă serie de fatalități de la vaccinurile anti-Covid pe care intenționează să le injecteze în noi toți în 2021.  

Dovezi incriminatoare în posesia mea de la OMS specifică implicit că actualul lot de vaccinuri virale pentru Regatul Unit este estimat a ucide 377 de persoane la fiecare 100.000 de adulți sănătoși între 18 și 65 de ani, adică 0,00377%.

Pe de altă parte rata mortalității evident va crește substanțial în rândurile vârstnicilor și celor bolnavi, cea mai mare grupă demografică din Regatul Unit căreia i-a fost administrată până la 26 martie 2020 (8,5 milioane vaccinați până la acea dată din 14 milioane).

În asemenea circumstanțe, dintre cele 14 milioane vaccinate viral în primele 12 săptămâni din 2020, în cazul a cel puțin 52.780 se aștepta a suferi efecte adverse fatale de la vaccinurile administrate.

Aceasta fiind situația, guvernului i-a fost necesar ”Actul Coronavirus 2020” pentru a suspenda autopsiile, care în mod evident ar fi putut stabili drept cauză predominantă a deceselor vaccinul viral, și nu himera isterică guvernamentală care n-a fost dovedită că ar exista. 

Previziuni sumbre ale mortalității

Dacă aceste situații incredibil de serioase au într-adevăr fundament, pot prevedea cu o oarecare sumbră certitudine că în cazul în care 30 de milioane de adulți sănătoși primesc unul dintre vaccinurile virale aprobate de OMS în Regatul Unit, 113.100 ar putea deceda în 22 de zile de la injectare.

Decese în cazul cărora Guvernul bineînțeles că va spune spre finele acestui al doilea sezon de vaccinuri virale că aparțin ultimului val de decese ca urmare a ”crizei” în curs, după un prim sezon în cursul căruia n-au fost înregistrate decese de la vaccinări – o premieră, conform celor mai precise informații pe care le am. În vreme ce doar timpul va dovedi dacă sumbrele previziuni se vor și adeveri – și sincer sper să nu fie cazul!, cea mai bună cale fără echivoc de a dovedi că decesele cu Covid sunt de fapt mortalități de la vaccinare este prin efectuarea autopsierii.

Coincidență fatală

Oricum, se știe deja că sfârșitul primului sezon de vaccinare virală din 2020 a fost 26 martie, zi în care a fost aprobat Actul Coronavirus 2020. O coincidență fatală, dacă o fi doar vreo coincidență… Creșterea mortalității ce a urmat lockdown-ului inițial din 23 martie 2020 a survenit logic vorbind ca urmare a creșterii efectelor adverse de la 14 milioane de vaccinări din primele 12 săptămâni ale anului 2020. Pur și simplu cu cât mai mulți oameni au luat vaccinul în acele săptămâni, cu atât mai mulți au decedat fiind înregistrați drept decese cu Covid-19, decese care au debutat de fapt în ianuarie și nu în martie, conform tot datelor oficiale. Cu alte cuvinte, au început să falsifice cauzele deceselor ca fiind de la Covid în aceeași lună a anului 2020 în care a demarat prima rundă de vaccinare. De unde și suspendarea autopsiilor prescrisă în ”Actul 2020”, ca parte integrantă a perpetuării ”pLandemiei” și creării unei politici guvernamentale genocidale care continuă neabătut.

Agenda sterilizării în masă

Nu știm exact dacă rata mortalității va fi aceeași, similară, mai mică sau mai mare, dar toate dovezile deținute sugerează cu tărie că scopul primar al vaccinurilor Covid este de a întrerupe sistemul reproductiv uman, alterând permanent AND-ul uman. Asta în cazul în care vom reuși să supraviețuim otrăvirii sub toate formele prin toxinele Big Farma și având nano-boți descătușați la liber în sistemul nostru nervos central.

Dar cu certitudine vom ști oricum răspunsul destul de curând, dat fiind că guvernul continuă efectiv la ora actuală etapa testării prin utilizarea publicului drept Porcușor de Guineea într-un experiment în direct de proporții realmente Malthusiene. Și se arată oricum a acoperi deja rata mortalității și a altor efecte adverse de la vaccinări, asta în vreme ce realimentează mascarada printr-o nouă ”tulpină” a isteriei – care nici n-a fost vreodată și nici nu va fi izolată sau purificată.

Ziua judecății se tot apropie

Și nici nu mai trebuie menționat că odată existente evidențele pe față care să bată în cuie acuzele, vom proceda fără ezitare în condamnarea penală individuală a celor acuzați pentru fraudă, trădare și crime în masă. Este oricum notabil de semnalat că tactica momelii, descrisă mai sus, este de exact același tip cu cea a fraudei pe care finanțiștii le place să o exerseze, ceea ce confirmă cine ne sunt adversarii reali în acest război mortal al manipulării, asta pentru cei care mai au nevoie de confirmări ale faptelor. […]” 

Despre aceleași subiecte, ale ratei în exces a mortalității în primăvara trecută în Regatul Unit dar și a vaccinării antivirale, și încă din primul minut al buletinului de știri al UK Column News din 13 ianuarie 2021, video accesibil aici, cu tot cu graficul conform Oficiului Național de Statistică din Regatul Unit și explicațiile prezentatorilor, punctate succint mai jos. 

Astfel, excesul mortalității, figurat prin traiectoria de culoare roșie, înregistrează o uriașă creștere coincizând cu începerea în săptămâna a 13-a a primului lockdown din martie 2020, linia galbenă înfățișând media deceselor din Regatul Unit în ultimii 5 ani, 2015-2019, conform Office for National Statistics. Ca loc al decesului, excesul mortalității tot în termeni comparativi relativ mediei precedenților 5 ani s-a înregistrat cu precădere în spital, într-o creștere cu 25% în primul lockdown, dar destul de mare și acasă, sugerând absența unei îngrijiri medicale necesare, mai puțin în casele de îngrijire ale vârstnicilor. Mike Robinson a explicat că ”în aprilie-mai 2020 pacienții au fost trimiși acasă din spitale, respectiv în casele de bătrâni, însă fără un statut clar definit al stadiului bolii la ora externării, plus fără susținerea medicală necesară acestor centre de îngrijire, totodată pe fondul ordinelor de a nu se efectua resuscitarea.” Externări la care face referire într-o consemnare de luna aceasta și cotidianul londonez The Telegraph, notând că mii de pacienți sunt trimiși în hoteluri pentru a fi liberate paturi de spital, în cadrul planului ”Acasă și la hotel”, axat pe externări vremelnice în masă pentru a ușura sarcina National Health Service.

Prezentatorii au mai semnalat dezinformarea din titlul BCC News, ”2020, cele mai multe decese după cel de-al doilea război mondial”, când de fapt în rândurile materialului în speță se puncta un aspect mai aproape de realitatea obiectivă, ”pe de-o parte mortalitatea în exces este cea mai mare de la războiul 2 mondial, dar pe de altă parte – luând în considerare vârsta și numărul locuitorilor, e la cel mai mare nivel doar de mai bine de un deceniu”, prezentatorul Robinson subliniind însă că nici măcar respectiva afirmație din textul celor de la BBC nu este întrutotul corectă, căci ”anul 2020 are doar a 9-a rată a mortalității în ultimii 20 de ani”.

Cât despre noul sezon de vaccinare antivirală în Regatul Unit, derulat în 80,3% din cazuri la persoanele peste 65 de ani, respectiv în proporție de 54% la micuții sub 3 ani – cele mai ample administrări din statisticile istorice insulare. Iar ca o paranteză anecdotică, Radio Irlanda RTÉ l-a intervievat sâmbătă 10 ianuarie pe șeful executiv al HSE (Health Service Eire – Ministerul Sănătății din Irlanda), care a spus că n-a fost o viroză în Irlanda în 2020. Irlanda a eradicat care va să zică virozele… 

Și câteva comentarii ale celor care optează înțelept pentru vizionarea UK Column News: ”V-ați putea imagina dacă acest canal ar fi difuzat pe BBC1 zilnic la ora 13? Tot nonsensul acesta s-ar fi sfârșit din aprilie 2020”. Sau ”UK Column ar trebui să fie știrile naționale în Marea Britanie”. Ori ”Mare program. Singurul loc în care pot primi reconfirmări că nu sunt ieșit din minți”. Sau Stranii zile, într-adevăr. Când rațiunea bunului simț nu mai e la îndemână iar frica este cheia controlului”. Ori ”Thank you UK Column pentru munca fantastică. O voce a normalității în toată această nebunie”.

Pe thebernician.net puteți urmări aici și ”De ce nu poate nimeni dovedi că virușii într-adevăr există?”, discuție cu David Parker și Dawn Lester, autori ai cărții ”Ce te îmbolnăvește cu adevărat?” Materialul publicat mai sus din The Bernician, preluat și de https://www.thelibertybeacon.com/are-flu-vaccine-deaths-being-recorded-as-covid-19-mortalities/

Alte titluri spicuind din actualitate:

”OMS – circulația globală a virușilor gripali: numărul specimenelor pozitive pe subtipuri” – grafic al Organizației Mondiale a Sănătății, la legătura…

https://twitter.com/HenryMakow/status/1350507927547817986?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Eprofile%3AHenryMakow&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.henrymakow.com%2F

”Noul normal” – documentar pe BrandNewTube…

https://brandnewtube.com/watch/the-new-normal-documentary_ecuUiUhHpP9INeh.html

”55 de oameni au murit în SUA după administrarea vaccinurilor anti-Covid-19”: raportare din sistem…

https://www.theepochtimes.com/55-people-died-in-us-after-receiving-covid-19-vaccines-reporting-system_3659152.html

”Un tribunal din Peru îi acuză pe Gates, Soros, Rockeffeler de crearea coronavirus”…

https://usahitman.com/pcabgsrctcv/

”Asistente medicale ale unei case de îngrijire a celor vârstnici din Wisconsin date afară pentru refuzarea vaccinului + mai multe”, publicat de Children’s Health Defence…

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-19-vaccine-news/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=7b46a5ba-55be-41b9-b367-cbc141546570

”13 israelieni suferă paralizii faciale după administrarea vaccinului Pfizer, pe fondul unui influx de rapoarte detaliind efectele adverse.”

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − = 1

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: