Demascarea perfectă și absolută. Gibraltar, 100% vaccinat – lider mondial, cu o explozie de noi cazuri confirmate de așa-zis ”CoVID-19”, cu mult peste media UE. Imunizare!? Sau tot neînțepații să fie de vină?

Dat fiind că și lumea arenelor este direct și indirect afectată de situația în derulare de aproape 2 ani, dar și datorită faptului că importanța actualității sportive pălește în semnificație în raport cu evenimentele în curs pe plan mondial, de care activitatea sportivă se vede a fi tot mai influențată și dependentă, suflarea sportivă fiind parte a vieții sociale și nu o sferă complet separată, Sporttim continuă în mod absolut firesc să apere interesele lumii arenelor prin a efectua educație civică sub forma semnalării și sesizării agravantelor aspecte curente din societate care ar trebui imperios necesar să dea de gândit. În această lumină, demascarea perfectă și absolută a farsei ”pLandemiei”, care atacă insidios și sportul, vine din Gibraltar, exemplu simbol dintr-o serie de națiuni cu campanii de ”vaccinare” astfel trâmbițate ca fiind de ”mare succes”, cu procente covârșitor majoritare de înțepare cu ac, dar care tocmai se confruntă cu explozii de noi cazuri confirmate de așa-zis ”CoVID-19”. Ținutul britanic din peninsula iberică este ilustrată elocventă a cacofoniei ”narațiunii oficiale”, 100% vaccinat – lider mondial, dar și cu o explozie de noi cazuri confirmate de ”CoVID-19”, cu mult peste media UE. Imunizare sau ce!? Sau tot neînțepații să fie de vină și de data asta, inexistenți dar totuși ”infectându-i” pe ”imunizați”!? Aviz amatorilor din România, unde prostituata de serviciu mass-media se ocupă de manipulare și propaganda ”sistemului”, omițând înadins sau nu adevărul inconvenabil și realitatea factuală obiectivă, pericol public prin modul inconștient și iresponsabil în care dezinformează populația, mânată pe cele mai întunecate și greșite căi, trădare și a deontologiei profesionale. În spiritul dreptății dar și în spirit jurnalistic, un cotidian de sport ”din provincie” ia și în continuare atitudinea care se impune în această mascaradă a alertei false, în slujba sportului ca parte a vieții sociale dar și a drepturilor și libertăților cu jertfă adjudecate, fără de care societatea așa cum o știm e pierdută. Nu-i nici o epidemie și criză medical-sanitară, ci o condiționare psihologică a maselor la marea resetare din noua ordine a ocultei satanice mondiale pe calea spre transhumanism și mai departe, sub forma depopulării forțate și a controlului absolut al supraviețuitorilor, mizele fiind implicit colosale, ținând de înrobirea totală a omenirii ”sintetizate”. În care bineînțeles că nici sportul nu va mai fi deloc ce a fost, iar timpul le ve dovedi încet și sigur pe toate, deja din acest deceniu. Doar încă un S.O.S., nelansat de grosul covârșitor al presei de 2 bani pe pilot automat.  

Așadar demascarea perfectă și absolută vine din Gibraltar, ținut 100% ”vaccinat” – lider mondial, dar cu o explozie de noi cazuri confirmate de așa-zis ”CoVID-19”, cu mult peste media UE, ceea ce se întâmplă de fapt și în alte națiuni mult lăudate de prostituata de serviciu de pe Dâmbovița în sensul așa-zisului ”succes” al campaniei de înțepare, urmat de inevitabila explozie a așa-ziselor ”cazuri” covrig-guvid: Israel, Olanda, Irlanda, Portugalia și așa mai departe, lista îngroșându-se…   

Imunizare sau ce!? Sau tot neînțepații să fie de vină și de data asta? Cum ar mai putea oare găsi cât de cât explicații și la așa ceva lacheii ”sistemului”!? Ori mai bine ignoră cu desăvârșire starea de fapt, resortul cauză – efect, ca și cum n-ar exista?

Se moare pe capete de la înțeparea cu ac și datorită insuficiențelor organice ale oamenilor, totul fiind însă abil reetichetat ”CoVID”, conform intereselor ”sistemului”, cu a sa ”narațiune oficială” pentru naivi și dezinformați. 

Manipulare în lumina căreia lumea sportului n-ar fi trebuit să se abată absolut deloc și nici în cea mai mică măsură de la activitatea pe care o desfășura firesc până la finele anului 2019, fără ”măști” și ”distanțare socială”, fără ”carantină” și ”teste”, fără așa-zisa ”vaccinare” și toate mașinațiunile ”sistemului” perfid și pervers, ci doar cu respect față de inteligența umană și spiritul viu și divin al speciei, și nu în sfidarea acestora. Societatea e călăuzită pe un drum profund greșit, turmă cu lupul paznic la oi…

Iar în curând se va împlini aproape un an de la apariția primelor semne în ceea ce privește genocidul și crimele împotriva umanității la scară planetară, tot Sporttim semnalând la vremea aceea ceea ce avea să devină normalitate pe ordinea de zi, cenzurată și mascată la sânge de prostituata de serviciu a ”sistemului”.

”Masacru” în micuța colonie Gibraltar: 53 de decese în 10 zile imediat după începerea experimentului poreclit ”vaccinare”. Până atunci, 16 decese cu Covid-19 în aproape un an

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: