Doar 13.844 infectări Covid-19 în tot anul 2020, date oficiale totale pe GOV.UK ale rapoartelor documentate statistic ale Guvernului Britanic. ”La televizor” în schimb mai multe decese, peste 50.000. Avertizare generală: ”În toate țările constrânse de măsuri veți descoperi cu certitudine o corelație între severitatea lor și numărul presupuselor cazuri”. Sporttim subliniază de 9 luni manipularea cu ”cazuri / cazuri”, ”Testare! Testare!”

Sporttim continuă seria dezvăluirilor elocvente care demască mincinoasa manipulare a ”narațiunii oficiale” ca modalitate de perpetuare a nejustificatelor măsuri restrictive impuse de decidenți și răsfrânte și asupra activității sportive, nenumăratele dovezi tot mai șocante de peste hotare demontând implicit și mitul din România gen ”nu doar noi aplicăm normative de alertă, și în vest e la fel”. Iresponsabilă scuză străvezie de după poala Occidentului, în condițiile în care în străinătate ies zi de zi la iveală noi probe bazate pe documente oficiale care relevă discrepanța dintre realitatea factuală obiectivă ascunsă de decidenți și propaganda toarsă prin mass-media. Șablonul dezinformării în scopuri ascunse e ca și universal, Sporttim avertizând încă înaintea stopării întrecerilor în martie 2020 în privința a tot ceea ce avea să se și întâmple între timp, cu scopul intermediar de moment de vaccinare a populației, bornă la care tocmai s-a ajuns, captând astfel atenția, comutare pe fondul căreia pot acum ”transpira” retroactiv toate exagerările și farsele fără argumente științifico-medicale înadins înrâurite tocmai pentru a aduce lucrurile în acest punct, pagubele fiind deja produse. Este prea târziu și tardiv, omenirea pierzând tren după tren, dar – în spiritul adevărului, iată-l diseminat și sub forma celor numai 13.844 infectări Covid-19 înregistrate în tot anul 2020 în Anglia și Țara Galilor, date oficiale totale pe GOV.UK ale rapoartelor documentate statistic ale Guvernului Britanic, asta în vreme ce ”la televizor” frica era inoculată și prin numărul net mai mare de decese, peste 50.000. Datele exacte… Cu o constatare ca avertizare generală din insulă că ”în toate țările constrânse de măsuri veți descoperi cu certitudine o corelație între severitatea lor și numărul presupuselor cazuri”. Iar Sporttim subliniază într-adevăr de 9 luni manipularea cu ”cazuri / cazuri”, ”Testare! Testare!”  

Sporttim a publicat deja și va mai publica în curând o mulțime de consemnări cu date concrete oricum cu mult mai pilduitoare și elocvente în sensul că omenirea e dusă de nas pe liniile unor inginerii sociale vizând controlul tiranic al populației ca modalitate de implementare a transhumanismului și nu numai, dar și cifrele de mai jos au însemnătatea lor în a reliefa cât de uriașă este diferența dintre realitatea obiectivă și ”narațiunea oficială” alimentând în scopuri ascunse frica maselor neavizate, ultimă dezvăluire care prin magnitudinea sa i-a determinat pe autorii rândurilor să apeleze în titlu tocmai la des utilizatul ”Breaking” din Carpați… ”Breaking: UK Govt’s OWN NUMBERS Expose Their COVID19 Fraud!”

”Propriile date ale Guvernului Regatului Unit expun frauda lor COVID19!”, titrează consemnarea semnată de John O’Sullivan pentru Principia Scientific International, semnalând din introducere că ”mass-media susține că peste 50.000 de britanici au decedat cu Covid-19 dar datele oficiale guvernamentale de la Londra dovedesc negru pe alb că numai 13.844 de persoane s-ar fi infectat în întreg anul 2020, iar documentele sunt accesibile”. Articolul face trimiterea la website-ul oficial guvernamental, intrând apoi în detalii…

Evidențele oferite de GOV.UK, portalul guvernului insular, sunt pe baza ”Rapoartelor săptămânale pe 2020” din categoria ”Cercetare și Analiză”, prezentând ”Analysis of Data for Statutory Notifications of Infectious Diseases (NOIDS) in England and Wales in 2020”, dovadă prin prisma căreia autorul punctează că ”sunt implacabile și este ca și imposibil ca decidenții să nu fi avut constant la dispoziție de-a lungul întregului an precedent aceste cifre care pur și simplu nu mint. Ceea ce dovedește că politicul a destrămat în cunoștință de cauză economia britanică și viețile și sănătatea a 65 de milioane de oameni. Arată mai presus de orice dubiu rezonabil că narațiunea pandemiei, întreținută în ultimele 9 luni de politicieni (în cârdășie cu mainstream media), e o grosolană falsă reprezentare și exagerare”. S-a ascuns adevărul fix în sensul subliniat mereu și în aceste pagini în ceea ce privește situația din România dar și de aiurea, prin alarmanta supradimensionare a gravității acestei haideți să-i spunem ”răceli”, deși nici despre așa ceva n-ar fi vorba, iar alte lămuriri informative suplimentare – chit că au mai fost deja punctate – în curând. 

Autoare a descoperirii acestor date cheie din insulă este Patricia P. Tursi (PhD) din Springfield, în statul nord-american Montana, care a semnalat crucialele statistici oficiale de pe GOV.UK ce erau colectate săptămânal în baza de date de către Public Health England (PHE). Tursi a semnalat că ”ni se spun zilnic de către diverse marionete guvernamentale și de către mașina de propagandă mass-media totale înfricoșătoare, dar iată informația de pe website-ul Guvernului Britanic, sub ochii noștri, limpede ca lumina zilei. Priviți, vă va șoca…

Apăsați legătura iar apoi deschideți fiecare raport săptămânal pentru a citi numărul infecțiilor cu Covid, așadar al infecțiilor și nu al cazurilor, nu al deceselor. Este prin lege că aceste statistici trebuie oferite către Public Health England.

Aceasta este declarația de pe website: Registrul Medical al Practicanților în Anglia și Țara Galilor are o îndatorire statutară de a notifica un oficiu propriu-zis al autorității locale, cel mai adesea CCDC – Consultant în Controlul Comunicării Bolilor, în privința cazurilor suspectate a unor boli infecțioase certe”.

Într-adevăr, sub titlul ”Notificare boli: rapoarte săptămânale pe 2020” sunt înșiruite documentele rapoartelor oficiale:

https://www.gov.uk/government/publications/notifiable-diseases-weekly-reports-for-2020

Și continua sinteza: ”Iar prima infecție a fost raportată în săptămâna a zecea, așadar au mai urmat 41 de săptămâni în 2020. Faptele adevărate, în alb și negru…

Numărul total al persoanelor care au avut o infecție Covid în Anglia și Țara Galilor în 2020 a fost… 13.844. Locuind actualmente în comitatul Lincolnshire, am verificat câte infecții s-au înregistrat aici, iar totalul este 47. Trăiesc într-o zonă numită South Holland iar infecțiile din această arie în cele 41 de săptămâni sunt cinci.

Ni s-a mai spus că epicentrul infectărilor ar fi fost Peterborough dar, ei bine, Peterborough a avut un total de 4 infecții în 41 de săptămâni, și de fapt acesta e totalul pentru întreg comitatul Cambridgeshire. Comitatele Norfolk și Suffolk au fost plasate în Categoria 4 (n.n.: echivalentă celor mai drastice măsuri de izolare și carantină) dar ele adună un uriaș total nul laolaltă: zero.

În Țara Galilor, același total nul în 41 de săptămâni, zero raportate, ceea ce părea straniu luând în considerare restricțiile dictatoriale care au fost aplicate acolo. Așa încât am accesat NHS Wales (n.n.: National Health Service), în ideea că numărul infecțiilor ar putea fi înscris pe acel portal. Dar din nou zero. Drakeford, prim-ministru galez, a împins comunitatea de afaceri din Țara Galilor la limita distrugerii, pe baza unor date ofuscate, generând niște politici nebunești ale deciziilor care luau legea în bătaie de joc, în vreme ce costurile erau aruncate în spatele antreprenoriatului. Suntem mințiți într-una iar adevărul e în înscrisurile oficiale guvernamentale, negru pe alb. Verificați cu mâna voastră, în funcție de locul în care trăiți, și constatați câte infecții puteți într-adevăr găsi… Iar apoi decideți calea de urmat…”

Mai evident decât atât nici că se poate în sensul în care mass-media a manipulat populația prin a insista la nesfârșit cu ”cazurile”, ”cazurile”, și reamintiți-vă cum se repeta obsesiv de luni de zile ”Testare! Testare! Testare!”, aspect semnalat de Sporttim încă din primăvară, când de fapt sâmburele statisticilor medicale reale ținea de numărul infectărilor – abil evitat sau asimilat prin asociere cu cel al cazurilor. Sporttim a semnalat de sute de ori întreținerea acestor confuzii cu semnificative consecințe în sensul adoptării unor anumite măsuri restrictive.

”A fost un truc aplicat cu intenție pe un public neavizat la nivel științific”, a mai notat articolul, continuând prin a pune sub lupă ”Ce înseamnă cu adevărat un caz de Covid 19”, conform unei consemnări din The Spectator publicată în 14 septembrie 2020 sub semnătura a doi ”grei”, Carl Heneghan, profesor de medicină la Universitatea Oxford și director al Centrului de Medicină bazată pe evidențe, și Tom Jefferson, tutor asociat senior și cercetător onorific la același Centre for Evidence-Based Medicine.

Care au semnalat: ”În cursul activităților noastre de strângere a evidențelor, am parcurs câteva mii de documente raportând studii și toate aspectele răspândirii Covid-19. Am descoperit că nu multe au dat o definiție de caz a Covid-19, ceea ce este un semn de neglijență când tocmai despre asta e referirea, ca subiect principal. Iar cei care au făcut-o, au raportat diferite definiri și căi de a spune ce însemna un caz”.

Principia Scientific International a completat consemnarea prin a scrie că ”Experții au detaliat apoi de ce terminologia ”cazuri” este complet lipsită de fundament, putându-se jongla oricum cu așa ceva, nefiind însă nici pe departe – chiar deloc o modalitate concretă de oferire a măsurii oricărei boli. Pe scurt, insistența guvernului de a repeta despre cazuri cu ocazia anunțurilor publice și evitarea menționării infecțiilor nu ține de pedanterie, ci constituie o cale de evitare a responsabilității vizavi de frauda la care s-a conspirat a fi comisă. De adăugat și că consilierul șef pe știință al Guvernului de la Londra, Sir Patrick Vallance, are acțiuni de 600.000 lire într-una dintre companiile contractate să dezvolte vaccinurile? În toate națiunile strangulate de aceste măsuri veți descoperi cu certitudine o corelație între severitatea acestora și presupusele cazuri, dar și politicieni conectați la Marea Farma. Sunt mulți oficiali guvernamentali cu acțiuni, legături în varii afaceri medicale și producătoare de vaccinuri cu profituri de miliarde, mulgând plătitorul de taxe pe seama unei pandemii <mortale> care nu e altceva decât o  himeră statistică”.

Articolul semnalează că unele dintre informații au fost oferite de Alfred Lambremont Webre, JD, MEd, CERT al Public Health of the Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice, cu trimitere la mai multe informații despre importantele servicii publice oferite de www.peaceinspace.org  și exopolitics.blogs.com

Articolul ”Breaking: UK Govt’s OWN NUMBERS Expose Their COVID19 Fraud!” de pe https://principia-scientific.com/, la https://www.gov.uk/government/publications/notifiable-diseases-weekly-reports-for-2020

Pe aceleași linii, de peste Oceanul Atlantic, organismul guvernamental oficial CDC recunoștea în august prin înscrisurile sale oficiale că doar 6% dintre toate decesele clasificate în SUA ca fiind cu coronavirus (CDC admits that only 6% of all deaths) au fost într-adevăr de la coronavirus (actually died from the China Coronavirus alone), mai exact nici 10.000. Drept urmare, la ora actuală, nici vorbă despre cele aproape 300.000 de decese obsesiv repetate și în mass-media română în ceea ce privește fatalitățile din Statele Unite ale Americii, ci spre 20.000 (330.000 x 6% = 19.800) în întreg anul 2020 de la coronavirus. Restul raportărilor, pe pielea numeroșilor oameni răpuși de afecțiuni cronice, înregistrate drept cauză a decesului ca fiind Covid-19, plus accidente, supradoze, sinucideri și așa mai departe…

Iar întrebarea cine umflă cifrele și de ce nu-și mai are demult rostul nici măcar pentru profani… 

Într-un prim comentariu în Principia Scientific International pe marginea dezvăluirilor, ”Cum poate fi cineva infectat de către un presupus patogen care nici măcar n-a fost izolat sau identificat? Nici pe-atât n-a atins standardul tuturor patogenilor, Postulatele lui Koch. Acest site a relevat deja faptul că ceea ce e tipic diagnosticat ca viroză are acuratețe în numai 16% dintre cazuri la testarea în laborator. Un alt factor e că aproximativ o treime dintre afecțiuni sunt psihogene și nu au o cauză fizică”, autorul răspunzând: ”E absolut corect. Dezvăluirea eșecului științific de a izola și verifica existența reală a virusului echivalează cu decojirea încă unui strat din această enormă ceapă putredă a fraudei medicale”.

În completare, un caz concret de dezvăluire a pustietății de pe coridoarele și din secțiile unei unități sanitare desemnate ”Covid” peste Canalul Mânecii, într-o filmare înregistrată în incinta Royal Gloucestershire Hospital, femeia care a publicat ulterior imaginile în media socială fiind mai apoi arestată. Într-adevăr, în sinistra lume de astăzi oamenii ajung să sufere pentru banalul act al reliefării realității factuale. Demascarea minciunii supără puterea discreționară: https://twitter.com/i/status/1344298301051568131

Ca o concluzie pe marginea celor relevate la începutul noului an din două principale țări europene, Germania și Anglia, manipularea este exercitată după aceleași șabloane și repere, fiind ca și universal valabilă, totul fiind valabil inclusiv pentru România, cu nuanțele de rigoare în funcție de contextul și circumstanțele fiecărei națiuni pe post de oaie a turmei împinse spre prăpastie. Unele mai aproape de margine și mai vlăguite, altele nu…

VIDEO. ATI suprasolicitat din vorbe mincinoase ”la TV”, în realitate fără nici un pacient! Doctorul Heinrich Fiechtner în Parlamentul Germaniei: ”Toată narațiunea asta, a infecției și testelor care nu sunt capabile nici măcar să distingă între un virus activ și unul inactiv. Iar acum și vaccinul ucigaș. Distrugeți o întreagă țară, îi aruncați pe oameni în suferință, panică, ruină și moarte! La acest punct, la ora actuală, nu, nu mai puteți justifica măsurile. Solicitați oamenilor să îndure carantina dar nici măcar nu puteți oferi vreo evidență motivată de ce ar face-o!? În paragraful 4 din Articolul 20 al Constituției germane, cetățenii au dreptul la rezistență ca apărare în fața exercitării ilegale a puterii statale!”

Sporttim mai informa în trecut prin prisma celor publicate de Principia Scientific International și în consemnarea…

”Frauda Covid”: Guvern din G20 și decidenți din sănătate dați în judecată pentru frauduloasa utilizare a testelor PCR în sensul creării aparențelor unei pandemii și pentru implementarea măsurilor de lockdown, acuzați de crime împotriva umanității. ”O crimă ca oameni sănătoși să fie testați cu un PCR care nu oferă un diagnostic al bolii respectiv să fie etichetați drept cazuri dacă rezultatul este pozitiv, dat fiind numeroase fals pozitive”. Documente

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: