Frank Shallenberger, doctor în medicină: ”Dacă ți-ai dorit expres să fii un porcușor de Guineea pentru Marea Farma, acum e marea ta oportunitate. Pandemia s-a încheiat, la ora actuală nu-i nevoie de nici un vaccin, rata mortalității săptămânale e actualmente mai mică decât cea medie într-un sezon normal de gripă. Tacticile de înfricoșare țin de ”escaladarea cazurilor” bazate pe niște teste PCR la care ”testarea PCR fals pozitivă a ajuns la 100%”. Mass-media consistent în eroare în ultimul an nu va ieși să zică pe față când vine vorba de vaccinurile ARNm”

”Fiecare declarație are totală acoperire prin referințele științifice publicate”, și-a adus aportul doctorul în medicină Frank Shallenberger (HMD) la stimularea conștientizării populației în sensul pericolelor experimentului deja demarat luna trecută la scară mondială, printr-un comentariu adăugat ca urmare a uneia dintre numeroasele consemnări publicate de presa online cu date concrete ce semnalează calea greșită pe care sunt induse masele în scopuri neîmpărtășite lor, medicul argumentându-și demersul prin a explica faptul că ”săptămâna trecută am fost întrebat de cel puțin 20 de ori despre noile vaccinuri Covid. Iată răspunsul, cu rugămintea de a transmite informația mai departe, cât mai multor oameni. Căci au nevoie să fie pe deplin informați și în cunoștință de cauză când vine vorba despre injectarea de material genetic străin în propriul organism…”

Iată traducerea integrală a aspectelor punctate în scris de doctorul în medicină, cu mențiunea că Sporttim va continua să revină și cu alte consemnări legate de actuala stare de fapt – și care perturbă inclusiv activitatea sportivă, ca o modalitate de conștientizare și necesară raportare a publicului cititor la sursele pertinente bineînțeles existente care asigură o serie de date, evidențe, probe și argumentări justificative concrete, studii de cercetare, referințe științifico-medicale verificabile sau documente din înscrisuri oficiale ce sunt pe de altă parte în foarte mare măsură omise din motive lesne de înțeles de mass-media din capitală și în general din România, cuplată diseminării unei profund părtinitoare și dezechilibrate dezinformări prin fals și minciună, propagandă girată publicitar oficial din ce în ce mai periculoasă pentru sănătatea oamenilor.

Rândurile profesionistului din domeniul medical…    

”1. Vaccinurile Covid sunt vaccinuri ARN mesager – un tip complet nou. N-a mai fost vreodată licențiat pentru utilizare umană un asemenea vaccin ARN mesager. În esență, n-avem absolut nici cea mai mică idee la ceea ce să ne așteptăm de la acest vaccin. N-avem idee dacă va fi eficient sau sigur.

2. Vaccinul tradițional pur și simplu introduce componenți ai unui virus pentru a stimula o reacție imunitară. Noul vaccin ARNm este complet diferit. De fapt injectează molecule ale materialului genetic sintetic din surse non-umane în celulele omului. Odată prezent în celule, materialul genetic interacționează cu ARN de transfer pentru crearea unei proteine străine care se presupune că ar îndruma organismul să distrugă virusul pentru care a fost codat. De notat că noile proteine create nu sunt regularizate de AND-ul uman, fiind în consecință complet străine celulelor noastre. Ce ar putea produce, e o necunoscută.

3. Molecula ARNm este vulnerabilă distrugerii. Astfel, pentru a proteja fragilele catene ARNm la inserarea în ADN, sunt învelite în nanoparticule de glycol polietilenizat lipidic. Această căptușeală ascunde ARN mesager de sistemul imunitar care în mod normal ar distruge orice material străin organismului. Nanoparticulele acestea au fost utilizate în ultimii ani în mai multe diferite medicamente. Datorită efectului acestora asupra echilibrului sistemului imunitar, mai multe studii au demonstrat că induc alergii și boli autoimune. Adițional, aceste nanoparticule s-au manifestat prin a declanșa propriile reacții imune și a cauza afecțiuni la nivelul ficatului.

4. Aceste noi vaccinuri sunt contaminate adițional cu aluminiu, mercur și posibil formaldehidă. Producătorii încă n-au dezvăluit care alte toxine ar fi în componență.

5. Din moment ce virușii suferă mutații frecvente, șansa ca orice vaccin să fie funcțional mai bine de un an este puțin probabilă. De aceea și vaccinul gripal este modificat anual. Cel de anul trecut nu are o mai mare valoare decât un ziar de anul trecut.

6. N-au fost efectuate absolut deloc studii de siguranță pe termen lung care să asigure că oricare dintre aceste vaccinuri nu cauzează cancer, boli cardiace, alergii, convulsii, boli autoimune în combinația cu alte vaccinări. Dacă ți-ai dorit expres să fii un porcușor de Guineea pentru Marea Farma, acum este marea ta oportunitate.

7. Mulți experți se întreabă dacă tehnologia ARN mesager este pregătită pentru prim-plan. În noiembrie 2020, Dr. Peter Jay Hotez a spus despre noile vaccinuri ARNm că ”mă îngrijorează inovația în detrimentul aspectului practic deoarece aceste vaccinuri sunt orientate spre platforme tehnologice care n-au fost vreodată licențiate”. Dr. Hotez e profesor de pediatrie și virologie moleculară și microbiologie la Baylor College of Medicine, unde activează ca director al Texas Children s Hospital Center for Vaccine Development, centru spitalicesc de copii din Texas pentru dezvoltarea vaccinurilor.

8. Michal Linial PhD e profesor de biochimie. Datorită cercetărilor sale și prognozelor despre Covid-19, Dr. Linial a fost amplu citată în presă. Dumneaei a spus recent că ”nu-l voi lua imediat – probabil cel puțin nu în anul care vine. Trebuie să așteptăm și să vedem dacă într-adevăr funcționează. Vom avea un profil de siguranță doar pentru un anumit număr de luni, așa încât dacă există efecte pe termen lung după 2 ani, n-avem de unde să știm”.

9. În noiembrie 2020, The Washington Post a semnalat ezitările vizavi de vaccinul ARNm ale celor care activează în SUA în domeniul îngrijirii sănătății, citând sondaje care raportau că ”unii nu doreau să fie în prima tranșă de vaccinați, pentru a putea aștepta și vedea care ar fi potențialele efecte secundare” respectiv că ”doctorii și asistentele vor mai multe informații înainte de a vedea vaccinurile drept campioane ale lichidării pandemiei”.

10. Din moment ce rata mortalității de la Covid se rezuma la început de septembrie la cea de la gripa tipică, înseamnă că pandemia s-a încheiat încă de pe-atunci. Care va să zică la ora actuală nu e nevoie de nici un vaccin.  Actualele tactici de înfricoșare bazate pe ”escaladarea cazurilor” au drept fundament niște teste PCR care dat fiind că depășesc 34 de cicluri de amplificare au o rată de 100% a rezultatelor fals pozitive, asta dacă nu sunt efectuate între a treia și a cincea zi după cea de debut a simptomelor. Au așadar o inacuratețe de 100% în persoanele fără simptome. Asta este clar stabilit în literatura de specialitate. Vezi atașamentul cu ”testarea PCR fals pozitivă a ajuns la 100%!” pentru mai multe informații despre asta. Accesând site-ul CDC (*), se poate observa că rata mortalității săptămânale în SUA este actualmente mai scăzută decât cea medie într-un sezon normal de gripă.    

11. Celălalt motiv pentru care n-ai nevoie de un vaccin anti-Covid-19 ține de substanțiala imunizare în masă care a avut deja loc. Acesta este principalul motiv pentru încheierea pandemiei.

12. Din nefericire, nu poți avea complet încredere în cele auzite dinspre mass-media. Care a greșit consistent în ultimul an. Iar din moment ce este sprijinită de Marea Farma și celelalte entități vânzând produse anti-Covid, nu vor ieși să zică pe față când vine vorba despre vaccinurile ARNm. Fiecare declarație pe care am făcut-o mai sus are totală acoperire prin referințele științifice publicate.

13. Aș fi foarte interesat să văd dovezi verificabile că s-au vaccinat Bill și Melinda Gates cu întreaga familie, inclusiv nepoții, Joe Biden și președintele Trump cu ale lor familii, și Anthony Fauci cu întreaga sa familie.

14. Oricine dorește totuși să se injecteze și după cele citite mai sus, atunci măcar să-și efectueze testele de sânge pentru anticorpi Covid-19. Nu e nevoie de un vaccin pentru persoanele deja imunizate natural.

Trăgând linia, mult mai mult aș prefera mai degrabă o infectare cu Covid decât un vaccin anti-Covid. Ar fi mai sigur și mai eficient. Am avut anul acesta câteva cazuri de gripă pozitive la Covid. Unii erau în vârstă și aveau griji legate de sănătate. Dar fiecare dintre ei s-a descurcat foarte bine cu terapii naturale incluzând ozonoterapie și vitamina C administrată intravenos. Doar pentru că medicina modernă n-are un leac efectiv pentru infecțiile virale, nu înseamnă că n-ar exista nici unul”.

(Al vostru întotdeauna Frank Shallenberger, doctor în medicină, HMD)”.      

(*) De pe CDC: file:///C:/Users/docto/AppData/Local/Temp/cdc_97230_DS1.pdf

Din aceeași gamă, o înregistrare video cu explicațiile la obiect în limba engleză ale medicului cercetător virolog german Sucharit Bhakdi în două interviuri televizate de canale de peste Oceanul Atlantic, elocvente în sensul că ”vaccinurile anti-Covid-19 sunt de-a dreptul periculoase, iar cei care merg pe linia asta se îndreaptă spre pieire. […] A acorda aprobare acestor vaccinuri este criminal”, omul de știință premiat publicând în 2020 best-seller-ul ”Corona – alarmă falsă?” împreună cu co-autorul Karina Reiss. Doctorul Sucharit Bhakdi a evidențiat printre altele în cel de-al doilea interviu de ce trialurile vaccinurilor anti-Covid-19 reprezintă cel mai mare experiment medical mondial exercitat în istoria omenirii, detaliind de ce publicul ar trebui nu doar să suspecteze așa-zisa ”eficiență” a vaccinurilor, dar mai ales să fie conștient de pericolele nestudiate: ”Este un experiment animal iar noi suntem animalele, este ceva într-atât de scandalos, așa de scandalos…” Ceea ce în bunătatea sa onorabilul eminent servant al sănătății semenilor nu știe este că, în baza unei decizii din 1998 – de modificare a clasificării vieții pe pământ din sistemul istoric liniar într-unul cuprinzând noi forme de viață precum de exemplu cea sintetică, hibrid, extraterestră, demonică, nouă clasificare devenită practic efectivă tocmai prin cele întâmplate la nivel mondial în 2020 – oamenii au fost asociați aceleiași ”familii” cu artropodele, păsările, dinozaurii… Motiv pentru care nici nu se mai efectuează studiile clinice experimentale ale vaccinurilor pe animalele de referință în asemenea situații, conform uzanțelor din trecut, dat fiind că, reclasificați în baza noilor forme de viață în rândul animalelor, oamenii sunt ”animalele” pe care se efectuează experimentul, subiect asupra căruia vom reveni în curând printre multe altele…  

Toate aceste referințe, ca o contrabalansare a falsei ”narațiuni oficiale” alimentate intens în România, esențial de conștientizat fiind de exemplu îndemnul website-ului ”Învață riscurile” asociate vaccinărilor și altor tratamente medicale, https://learntherisk.org/, site descriindu-se ca fiind ”o organizație non-profit localizată în SUA și o puternică forță de educare a oamenilor DIN ÎNTREAGA LUME asupra pericolelor produselor farmaceutice, incluzând vaccinurile și tratamentele medicale care nu sunt necesare – literalmente ne ucid”, cu motto-ul ”Această campanie te provoacă să ÎNVEȚI RISCURILE vaccinării. Fă-ți propria CERCETARE. Cunoaște INGREDIENTELE. Clădește-ți propria IMUNITATE NATURALĂ – UNICUL TIP de imunitate care funcționează cu adevărat.”

VIDEO cu spusele lui Sucharit Bhakdi în interviuri separate:

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = unu

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: