GALERIE FOTO. Gala sportului timişorean 2013

Gala sportului timişorean 2013 a pus în lumină în orele trecute, pe scena Filarmonicii Banatul Timişoara, reuşitele performerilor locali în anul lăsat în urmă.

Sportivi şi antrenori, conducători de club şi apropiaţi ai performerilor au fost introduşi în scenă în cadrul festivităţii în organizarea Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara.

Întâietate au avut protagoniştii disciplinelor individuale, cu menţiunea că, la datorie fiind, unii sportivi sau antrenori au absentat motivat, cum a fost şi cazul Adelinei Dorina Pastor şi a antrenorului atletei, Ioan Damaschin, răsplătiţi cu premii de excelenţă din partea Municipalităţii.

Seara de gală a sportului timişorean a fost de-această dată chibzuit şi cumpătat amânată pentru finele lui ianuarie, cu peste o lună mai târziu decât data de regularitate a evenimentului, tocmai pentru a include în imaginea de ansamblu a performanţelor pe 2013 şi reuşitele atinse la competiţiile de la încheierea anului trecut, iar izbânzile n-au fost tocmai puţine la număr.

Programată a începe la ora 17, festivitatea s-a pus pe roate după scurgerea academicului sfert de oră, în aşteptarea edilului Nicolae Robu, însă invitaţii au profitat de ocazie pentru o strângere în plus de mână, conform obiceiului după întrecerile arenei sportive. Primarul Municipiului a relevat în scurtul său discurs că plafonul total de premiere l-a depăşit pe cel al anului 2012, atingând cu această ocazie o cotă maximă, şi i-a încredinţat apoi atribuţiile de amfitrion lui Dan Diaconu, viceprimar al Timişoarei, care a înmânat recompensele asistat fiind de la pupitrul de emisie de jurnaliştii radio-TV Adrian Schindarli şi Florin Mihoc.

O seară a bilanţului dar mai ales de onorare a performanţelor, încărcată de speranţe pentru un 2014 şi mai fructuos, care să aducă un zâmbet cât mai larg pe faţa sportului timişorean.

* clic pe imagini pentru mărirea pozei 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: