Hărțuită cu anii, găsită moartă în casă de copil: executiv în vânzări farmaceutice, apoi denunțătoare a sistemului și autoare a website-ului ”Învață riscurile”, dedicat informării oamenilor din toată lumea în privința pericolelor vaccinurilor. Mesajul public din decembrie 2019: ”Dacă e să mi se întâmple ceva, e joc murdar și știți exact cine și de ce. Au mai fost mulți în această postură și au fost asasinați, așa încât ar fi timpul să i se pună punct”

Brandy Vaughan, fost reprezentant executiv de vânzări la Merck devenită denunțătoare a sistemului farmaceutic și fondatoare a website-ului ”Învață riscurile”, în care expunea efectele negative induse de vaccinuri și alte intervenții medicale asupra sănătății, a fost găsită moartă de fiul său în vârstă de 9 ani, decesul din prima jumătate a lunii decembrie venind la un an după ce publica o declarație pe facebook reprodusă și mai jos, în original și tradusă. 

În prezentarea introductivă ”Cine suntem?”, https://learntherisk.org/ utilizează majusculele în cazul cuvântului ”WORLDWIDE”, în traducere ”din întreaga lume”, descriindu-se ca fiind ”o organizație non-profit localizată în SUA și o puternică forță de educare a oamenilor DIN ÎNTREAGA LUME asupra pericolelor produselor farmaceutice, incluzând vaccinurile și tratamentele medicale care nu sunt necesare – literalmente ne ucid”. Fondatoare în 2015 a website-ului ”Învață riscurile”, Brandy Vaughan (1973-2020) era găsită fără suflare în propria locuință în urmă cu exact 3 săptămâni.

La puțin timp după aflarea tragicei vești, o prietenă a decedatei, Erin Elizabeth, a postat stop cadre de pe pagina de facebook a decedatei cu rândurile scrise de Vaughan în decembrie 2019, în care dădea asigurări că nu are nici pe departe gânduri de sinucidere și nu consumă substanțe care i-ar putea provoca o moarte subită. ”N-am fost niciodată pe antidepresive și nici n-am fost diagnosticată ca fiind deprimată – nu credeți așa ceva dacă auziți cumva ceva de genul ăsta”, mai semnala Vaughan printre altele. Conform healthnutnews.com, Vaughan, decedată în 9 decembrie la vârsta de 47 de ani, s-a exprimat și în termeni cât se poate de clari că dacă i se va întâmpla ceva, atunci cel mai probabil va fi fost vorba despre o crimă.

Moartea fostei lucrătoare din domeniul farmaceutic a survenit la un an după declarația publică pe facebook în care insista că, orice-ar fi, niciodată nu se va sinucide, anunț oferit în contextul în care era deja foarte bine cunoscută drept o denunțătoare a neregularităților din sfera ”Marii Farma”. Brandy Vaughan activase în compania farmaceutică Merck și lansa ulterior website-ul learntherisk.org, dedicat informării oamenilor în privința riscurilor asociate vaccinurilor

Vaughan mai publica și o înregistrare video în anul 2015 – inserată și aceasta mai jos, în care detalia numeroase cazuri în care locuința i-a fost ”călcată” iar felurite indicii cu tente amenințătoare erau lăsate drept urme, experți în sisteme de securitate a incintelor explicându-i că era urmărită și înregistrată în propria casă.    

”Niciodată n-am avut vreun gând să-mi iau viața, nici măcar o dată, niciodată. Nici înainte de a naște. Am o mare misiune în viață. Chiar și atunci când ei mi-ar face-o foarte dificilă și înfricoșătoare, nu mi-aș lua niciodată viața. Punct”, e parte a mesajului postat de Vaughan pe facebook în decembrie 2019, când apele ajungeau deja să se tulbure și mai mult în ”cazul Covid-19”. Siguranța vaccinurilor a reintrat mai intens anul acesta sub lupa opiniei publice odată cu ”criza coronavirus”, fiind exprimate îngrijorări din mai multe puncte de vedere.

Vaughan a explicat cum a început să evidențieze pericolele vaccinurilor și ale industriei farmaceutice într-o înregistrare video publicată în 2015, astfel inițiindu-și practic rolul activist. Vaughan obișnuia să reprezinte medicamentul Vioxx, produs de Merck: “Când a ieșit la iveală că Merck falsifica datele de siguranță iar Vioxx avea de fapt o creștere dublată a atacurilor cardiace și infarctelor în cazul pacienților care îl luau, m-a făcut să realizez câtă corupție era în spatele scenei și că doar pentru că un medicament este pe piață, nu înseamnă că e și sigur”.

Vaughan a continuat prin a explica faptul că ulterior, în cursul unei vizite medicale pentru fiul său, un doctor “a ieșit ca un uragan din cameră” odată ce i-a solicitat să vadă o prezentare legată de o vaccinare. “Asta chiar mi-a dat de gândit, știind ceea ce știam din experiența anterioară ca reprezentant de vânzări în farmaceutică. Și am început să cercetez pe cont propriu în privința vaccinurilor, a ingredientelor și a datelor eronate de siguranță.”

Parte a ceea ce a descoperit este că aluminiul constituie un component major în vaccinuri. Iar când bunica sa a fost diagnosticată cu cancer mamar, medicul a descoperit în țesuturi un nivel ridicat de aluminiu, menționându-i că aluminiul existent în recipientele tipice de deodorant avea legătură cu cancerul de sân.

“Cu cât am continuat să sap mai mult, cu atât am și realizat că vaccinurile nu sunt pentru sănătatea publică. Au de-a face cu profiturile companiilor farmaceutice. E de fapt jocul de-a Ruleta Rusească pe pielea copiilor noștri” a remarcat Vaughan. “Și m-a motivat cu adevărat intrarea în această luptă când am realizat câte sunt legile vaccinării obligatorii care luau țara cu asalt”.

Vaughan a lansat în consecință website-ul Learn The Risk, ”Învață riscurile”, o inițiativă non-profit tip 501(c)(3), “ca răspuns la una dintre primele campanii naționale de vaccinare obligatorie din legislația educației – SB277 în California”, conform portalului ei. SB277, legalizat în 2015, “interzicea părinților să citeze propriile crezuri și convingeri ca motiv pentru a nu fi vaccinați copiii lor la școală”. În cadrul paginii introductive ”Despre noi” a website-ului Learn The Risk, mai este reliefat și motto-ul: ”Această campanie te provoacă să ÎNVEȚI RISCURILE vaccinării. Fă-ți propria CERCETARE. Cunoaște INGREDIENTELE. Clădește-ți propria IMUNITATE NATURALĂ – UNICUL TIP de imunitate care funcționează cu adevărat.”

Iar la întoarcerea de la un miting de protest împotriva SB277 derulat în Sacramento a resimțit pentru prima dată intimidarea, după cum a explicat în înregistrarea video din 2015. A descris cum a găsit cheia ușii de intrare în prag, cheie pe care o ascunsese în gardul viu: ”În ziua aceea mi-am schimbat yalele iar două zile mai apoi am instalat un sistem de alarmă în valoare de 3.000 de dolari”.

Ulterior era înștiințată de compania de sisteme de alarmă că cineva a declanșat-o la 3:45 dimineața și imediat a dezarmat-o cu codul master pe care doar Vaughan îl deținea. Cine ar fi intrat trebuia să parcurgă holul și să deactiveze senzorul monitorului, dar să și deschidă și închidă fereastra sufrageriei înainte de a părăsi locuința la 3:49 a.m.

“După incident m-am sfătuit cu unii experți în securitate care se ocupaseră cu tehnici de intimidare în favoarea corporațiilor și mi-au spus că cel mai probabil îmi puneau în casă instrumente de urmărire.”

Vaughan descria și cum doar câteva zile mai apoi își găsea computerul mutat din ascunzișul de deasupra cuptorului cu microunde în mijlocul dușumelei din bucătărie. După o perioadă de două săptămâni în afara localității, la revenirea acasă însoțită a găsit o scară portabilă pe care o depozita în garaj fix sub geamul dela dormitor – unică fereastră a casei care n-avea storurile coborâte. Iar o vecină îi spunea că nu văzuse scara acolo cu o zi înainte…

Câteva zile mai apoi, găsea și o rață figurină pe una dintre mesele din grădină. “Când le-am povestit experților în securitate le-am spus că nu înțeleg chestia cu rața. Și-atunci mi-a picat fisa aducându-mi aminte c-am avut convorbiri telefonice mai lungi în care prietenii mă întrebau dacă stau acasă și ce am de gând să fac, la care țin minte că le repetam folosind expresia că parcă nu stau acasă, ci aidoma unei rațe în șezut, cum că m-ar putea înhăța în orice moment. Așa încât a fost destul de tulburător să realizez ceea ce dedusesem. Era un nou mesaj clar că mă urmăresc. E de speriat. După asemenea tactici de intimidare este destul de greu să te mai simți liniștit și în siguranță, dar nu mă voi da din drum, să fiu amuțită, pentru că erau aspecte importante, și trebuie să dezvăluim ceea ce se întâmplă cu adevărat în spatele legislației vaccinării obligatorii. Sper că putem continua această luptă. Poate că am pierdut o bătălie dar avem un război de câștigat”, concluziona atunci Vaughan.

În postarea sa din decembrie 2019 pe facebook, Vaughan spunea așadar că “au mai fost mulți în această misiune sau alta similară și au fost asasinați, așa încât ar fi timpul să i se pună punct acestui bulls**t. Întunericul nu poate învinge”.

Mai trecea un an iar Vaughan completa lista deceselor suspecte survenite în 2020 ale unor oameni din sfera medicală și cele conexe, acoladă mărită luna aceasta chiar și după moartea lui Brandy Vaughan! 

Elizabeth a postat încă un stop cadru al unui alt text scris de Vaughan, în care își exprima neliniștea în legătură cu eventualitatea unei otrăviri, aducând în discuție moartea doctorului Ben Johnson (M.D., D.O., NMD) în ianuarie 2019. “Ce ciudat! Mă îngrijorez uneori în privința otrăvirii. O fi fost Dr. Ben vreodată căsătorit? Trăia singur? Scuze pentru toate întrebările. Sunt atât de întristată de ceea ce a pățit, în special din moment ce nici măcar n-a pomenit de aspectul vaccinării, ci de cel legat de mamografie, care te-ai gândi că e mai <sigur>.”

Ceva mai jos, traducerea postării lui Brandy Vaughan anul trecut pe social media dar și înregistrarea video din 2015…

Imediat mai jos, newswars.com despre anunțul decesului lui Brandy Vaughan, știre în care este inserată și înregistrarea emisiunii cu prezența sa în 16 octombrie 2015 în studioul InfoWars pe tema ”Ce e cu adevărat în spatele vaccinurilor obligatorii?”, articolul conținând totodată și explicația video a doctorului Ricardo Petrella în sensul că ar ”prefera moartea, absolut nu vaccinarea”, dar și în legătură cu actuala ”criză Covid-19” ca parte a unui plan de depopulare. 

Vaccine Whistleblower Found Dead After Saying She’d Never Commit Suicide

”Postarea pe care mi-aș fi dorit să nu fiu nevoită s-o scriu…(de Brandy Vaughan). Dar dat fiind certe tragedii subite din ultimii 2 ani, simt că este absolut necesar să postez aceste zece fapte… Și vă rog faceți un screenshot pentru conformitate și ca dovadă.

  1. N-am avut niciodată (”NEVER”) vreun gând să-mi iau propria viață, nici măcar o dată, vreodată. Nici înainte de a naște.
  2. Am o mare misiune în viață. Chiar și atunci când ei mi-ar face-o foarte dificilă și înfricoșătoare, nu mi-aș lua niciodată (”NEVER”) viața. Punct.
  3. Bastien înseamnă totul pentru mine și niciodată (”NEVER”) nu l-aș părăsi. Punct. Am custodia iar el are nevoie de mine la fel de mult cum am eu nevoie de el. Nu m-aș gândi niciodată (”NEVER”) să-l părăsesc fie și pentru o secundă.
  4. ”N-am fost niciodată (”NEVER”) pe antidepresive și nici n-am fost diagnosticată ca fiind deprimată – nu credeți așa ceva dacă auziți cumva ceva de genul ăsta”,
  5. N-am luat niciodată (”NEVER”) un medicament farmaceutic. Acum 10 ani a fost o pilulă pe zi. Nimic cu sau fără prescripție. Cu alte cuvinte, n-am consumat nimic care să mă termine neașteptat sau subit. N-am luat niciodată droguri ilegale. Nici măcar o dată.
  6. E imposibil să-mi intre cineva în casă, nu hoți, nu foști nervoși (pe care nici nu-i am de fapt), nu fanatici – casa mi-e precum Fort Knox… Doar dacă a fost cineva super profesionist. Altfel n-ar fi posibil pentru cineva fără un echipament special de înalt nivel și tactici pe măsură (doborându-mi de la distanță sistemul de securitate de înalt nivel, ceea ce au făcut înainte, din păcate). Dar locuința este înalt securizată într-un stil dur. Astfel încât chiar și dacă sistemul de electricitate era căzut, majoritatea oamenilor tot n-ar fi putut intra.
  7. Dacă e să mi se întâmple ceva, e joc murdar și știți exact cine și de ce – dat fiind ceea ce fac și misiunea mea în viață. De asemenea nici nu sunt predispusă accidentelor. Și am cel mai bun cu putință rating al stării de sănătate, conform multitudinii testelor medicale de acum 2 ani, pentru asigurarea de viață.
  8. Dacă e să mi se întâmple ceva, am aranjat pentru ca un grup de prieteni apropiați să demareze o campanie GoFundMe pentru învestirea unei echipe de investigatori privați, să dea de capăt detaliilor (am echipa și le-am transmis informația). Și bani pentru o firmă de PR s-o anunțe la nivel de știri naționale. Va fi un comunicat de presă trimis fiecărui jurnalist din această țară (și mai multe). Nu va fi băgată sub preș și va fi coșmarul lor cel mai mare.
  9. Au mai fost mulți în această misiune sau alta similară și au fost asasinați, așa încât ar fi timpul să i se pună punct acestui bulls**t. Întunericul nu poate învinge.
  10. Niciodată (”NEVER”) nu mă voi opri din a spune lucrurilor pe nume, în numele celor care nu mai pot deja s-o facă. Fie și de pe lumea cealaltă, unde îmi imaginez că voi fi cu mult mai puternică.

Am o armată de îngeri înconjurându-mă la fiecare pas pe acest drum, dar rugăciunile de protecție și dragoste sunt întotdeauna apreciate. 🙏💖✨ #BeBrave #ForTheChildren #TruthAlwaysWins”

Plus înregistrarea video cu intimidările cu care s-a confruntat…

Doctori, oameni de știință și alți experți medicali implicați în cercetarea legată de coronavirus (Covid-19) sunt găsiți morți în condiții misterioase în diferite părți ale lumii în ceea ce se conturează a fi o sistematică eliminare a unor profesioniști integri care au aflat prea multe despre ”plandemie”.

După descoperirea cadavrului lui Brandy Vaughan, a mai intervenit și decesul lui Alexander “Sasha” Kagansky, un om de știință din Rusia care lucra la dezvoltarea unui vaccin Covid-19, corpul neînsuflețit având răni prin înjunghiere, sub geamurile apartamentului său de la etajul 14 al unui turn din Sankt Petersburg. Se scrie că A. Kagansky a decedat în ”circumstanțe stranii.” Kagansky primise recent finanțare din partea guvernului rus pentru a investiga noi modalități de diagnosticare și tratare a tumorilor cerebrale, cunoscut fiind drept un promotor al remediilor naturale pe bază de ierburi și ciuperci care sunt asociate distrugerii celulelor canceroase .

Un alt deces consemnat anul acesta în circumstanțe similare a fost cel al lui Frank Plummer, un cercetător de renume mondial din Canada care se ocupa tot cu vaccinul anti-Covid-19. În ianuarie, presa independentă de peste ocean puncta legătura lui Plummer cu un cerc de spioni chinezi care ar fi putut fi implicați în sustragerea unei tulpini de coronavirus dintr-un laborator canadian, dusă la Wuhan. Frank Plummer murea la numai o săptămână după dezvăluirile raportului publicat de Great Game Indiaa report.

Profesorul Bing Liu, de la University of Pittsburgh este un alt relevant om de știință ucis anul acesta, tocmai înaintea unei prezentări publice a noilor descoperiri pe care le reușise în legătură cu natura bolii Covid-19: “Bing era pe punctul de a semnala foarte  semnificative descoperiri în sensul înțelegerii mecanismelor celulare care stau la baza infecției SARS-CoV-2 și la bazele celulare ale complicațiilor ulterioare” explicau într-o notă colegii săi din departamentul ”Computational & Systems Biology” la UP.

Lista o cuprinde și pe Gita Ramjee, un om de știință în domeniul HIV despre care se presupune că ar fi decedat de la Covid-19, contactat în Londra, unde lecturase despre tratamentul și prevenția HIV. La revenirea la Durban s-ar fi simțit rău și s-a prezentat la spital, unde deceda puțin mai apoi.

Un șofer al World Health Organization (OMS) pe nume Pyae Sone Win Maung a decedat în mai în timp ce transporta mostre de coronavirus pentru ONU, United Nations. Conducea un vehicul vizibil marcat ca atare cu însemnele ONU când a fost țintit de împușcături, fiind lichidat iar un pasager – rănit.

Iar luna aceasta Brandy Vaughan, fosta executivă de vânzări la Merck & Co. devenită denunțătoare a sistemului ca fondatoare a website-ului LearnTheRisk.org, care îndruma publicul în privința riscurilor induse de vaccinuri. Conform Children’s Health Defense, Vaughan ar fi decedat ca urmare a unor “complicații ale vezicii biliare”, deși sursa n-a fost citată, nici n-a fost menționată cauza specifică a complicațiilor, precum o ruptură.

Pe de altă parte, dintr-o altă perspectivă, ar fi EcoHealth Alliance, susținând că virusul Covid-19 constituie un fenomen natural, e-mailuri obținute de U.S. Right to Know dezvăluind că angajați ai EcoHealth au concertat o acțiune de condamnare a 27 de proeminenți oameni de știință ca fiind “teoreticieni au conspirației prin a sugera că Covid-19 n-ar avea origini naturale.” Iar EcoHealth e tocmai organizația “non-profit” care încasa milioane de dolari de la plătitorii de taxe din SUA pentru a finanța manipularea genetică la coronaviruși în Wuhan Institute of Virology.

https://needtoknow.news/2020/12/vaccine-whistleblower-found-dead-after-saying-shed-never-commit-suicide/

LearnTheRisk.org 

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: