Îndreptar explicativ nevirusat pentru naivi puși la botniță și 2 metri. Oculta satanică mondială face absolut ce vrea cu omenirea pe care o posedă, inclusiv cu sportul. Acum, stadiul joc de glezne

Dacă ”marea” mass-media, că e națională, internațională sau transnațională în buzunarele păpușarilor, nici pe departe nu se apropie cât de cât de țintă când își etalează narațiunile, bătând în schimb câmpii aiurea prin a dezinforma și manipula propagandistic 24 din 24 cu ”motănei” salvați, piste false și perdele de fum pentru care este recompensată subvenționat, atunci o spune direct și pe șleau o publicație din sfera sportului, sport deturnat și pervertit și acesta în mrejele tentaculelor atotcuprinzătoare ale ocultei cu planuri diabolice pe pielea omenirii. Și anume că aproape absolut tot ceea ce se întâmplă odios pe pământ poartă direct sau indirect pecetea cultului satanic chitit pe tiranizarea și dezumanizarea lumii declasate treptat la nivel de condiționare, cu țintă sufletele speciei, sortite ritualurilor simbolistice. Asta-i esența cheii explicative a conspirațiilor peste conspirații ticluite incremental din umbră de sute de ani, cărora largul cor al organismelor paiață avute în palmă de păpușari le-a alipit prefixul ”teorii”, cu concursul ignoranței unor populații complice prin pasivitate, conformiste reflexului credulității fără a cerceta. Restul, amănuntele pieptănate de sistem pentru papagalul mediatic, doar balast la derută și confuzie, nimicuri pentru gură cască.

Instigatorii din umbră și ai lor trepăduși, niciodată vinovați ori demascați de lacheul la foc continuu, mass-media corporatistă și de trust, cu excepțiile care confirmă regula, vreun sacrificat care a tulburat apele călcând pe cineva pe bătături, cei cu manevrele de culise având în plus pregătiți de fiecare dată și vinovații de serviciu. Adevărul e minciună și minciuna-i adevăr în calendarul înroșit pe zile, ani și decenii al ocultei, iar negrul e la modă, ca smoala e sufletul lor.

Conștiința morală e deja în mare parte atrofiată la nivelul maselor manevrabile, ba chiar captivă psihozei colective, iar ceea ce este semănat va fi bun de secerat și balotat. Nu doar viitorul sportului, ci și al omenirii atârnă deasupra hăului întunericului, însă nici pe departe din motivele intens și repetitiv trâmbițate de orchestratori prin ale lor varii ”trompete” de fațadă, le știm cu toții, rulate fiind prin sistematice permutări pe sub nasul telespectatorilor, în funcție de context și circumstanțe, după necesități. Niște figurine la ordine, fruntași și ”vedete” de nivel planetar.

Lumea mileniului trei, o jalnică scenetă de teatru de păpuși cât se poate de ieftin, cu marionete manevrate pe alocuri înadins cu scăpări de sforarii fără chip, scăpări echivalente sfidării fățișe a inteligenței vulgului. Complotiști ascunși, papagali sau ”modele” la înaintare pe diferite paliere și în mai toate domeniile, unelte din nesfârșitul evantai al organizațiilor, comitetelor, grupurilor și comițiilor fără frontiere, cu cât mai mari, cu atât mai autoritare fără a da pic de socoteală, cu cât mai ”mondiale”, cu atât mai înfipt biciul tiranic în pumnul lor greu, abia așteptând să lovească. Noi executăm, noi nu gândim.

Din martie, sportul mondial a fost scos din ritm și umilit pe margine, de parcă n-ar fi fost oricum de-ajuns încălecat cu anii pe post de vehicul util și acesta marii scheme a lucrurilor servind desăvârșirii noii ordini mondiale, iar ceea ce a pățit în 2020 e dovadă vie a interdependenței tuturor celor lumești de pe pământ în globalizarea structurată aidoma unui labirint fără ieșire, după chipul și asemănarea ahtiaților de putere până în pânzele albe, a se citi smulgerea sufletului umanității. Găselnița suprainteligenței autonome va veni implicit la pachet, completare a protocolului setoșilor de sânge în ritualuri de sadism, setoși de bolșevism și dictatură absolută prin tiranic control total. Cu pseudoștiința la putere și neînfricați veritabili oameni de știință în cel mai bun caz marginalizați ori cenzurați, dacă nu chiar ”sin”uciși.

Că-s progresiști sau zioniști, că-s fie și mai radicali și dogmatici, că răspândesc diversiunea, dezbinarea și dezastrul prin nenumăratele lor butoane de comandă, a se citi uniunile continentale sau mercenari, prin o-me-se sau nato, prin i-em-ef sau *u*e, prin anarhiști sau șantajabili, prin consilii, fundații, trusturi ori idioți utili, prin opoziții controlate sau contramanifestanți, chiar și prin ”caritate” și deloc în ultimul rând prin ”marea” o! nu!!, ori prin toate laolaltă, pentru a nu mai reaminti de mass-media, fiecare nișă cu corupții, vuvuzelele, torționarii și complicii săi, un lucru este însă cert, și anume că vastul cartel-sindicat al mafiei crimelor împotriva umanității știe strict una și bună, încălecarea statelor suverane și decimarea fibrei sociale până la asfixiere și o totală demoralizare a maselor de bună credință dar puerile ca percepție. Arsenalul distructiv și nociv la îndemâna săpătorilor transnaționali cu ale lor cozi de topor interne tinde spre absolut, întreg tacâmul, din ceruri și până în adâncuri, de unde și monstruosul deranj produs în toate sferele celor lumești pe pământ. Țările, fiecare în parte, pe scara măgarului, simple pătrățele pe tabla de șah, cu câte un ”soldat universal” pe rând ”la butoane”, amplificând treptat apăsarea bocancului dur, într-un experiment la scară largă, cu finalitate la cea mondială. Șefii ale cancelariilor fie și de prim rang – infiltrate, la fel și guverne, alegeri de fațadă și președinți ori mari dregători unși după ce rostesc cu totul alte jurăminte ale tăcerii de mormânt, domenii de activitate cuplate administrației sistemului și căpușate fără excepție de insinuați din aceleași cercuri secrete din umbră. De la învățământ și până la ce vreți Dumneavoastră, ”noi revoluții culturale” și ”tehnologice”, basme pentru puerili cu egalitate de gen și disfuncționali, porumbei albi și curcubeul ”Totul va fi bine”. Parcă până mai ieri răzbătea altceva de pe mii de piepturi, sloganul ”Păstrează-ți calmul și… fii prost”, parcă până mai ieri răzbătea din insidioasele reclame povața ”Fratelui Mai Mare” de a ”face mișcare cel puțin 30 de minute pe zi”, preschimbată subit sub imperiul #-ului într-atât de îndrăgit de tinerii frumoși și liberi, ”stai acasă”. Colosală inginerie socială pe seama îndoctrinatului cu gândirea critică anesteziată.

Absolut tot ceea ce este mai pur, curat și profund spiritual în societate, spre un altar suprem al credinței, este și mai intens înfrânat, sabotat, întinat și chiar spulberat, o subminare fățișă a tot ceea ce este bun și firesc, normal și lumesc, cu tente evidente de genocid. Iar în contrast, în orbitoarea lumină și la vedere, sub microscop totalitar, marea masă de manevră, mieii la tăiat, mereu și mereu duși teribil de nas.

Ieri cu botnița aplicată și condiționați să se îndepărteze suspicios de semeni, la cei 2,01 metri calculați strict ”științific” și ”doct”, astăzi îngenuncheați ca efect al celor mai grosolane diversiuni, mâine dezumanizați sub controlul la os al unei distopii pe care nici Orwell n-o creionase la o asemenea magnitudine.

Ofensiva răului indus din comode șezuturi forțează pe toate căile, o broșură întreagă pentru a fi strict enumerate, și din care ar fi ca și imposibil de spicuit la cât de lungă e lista netrebniciilor pe cocoașa omului de rând, că trafic de organe sau sacrificii de sânge, că avorturi sau răpiri de minori, că infertilitate ori viruși prefabricați, că vaccinuri parșive ori trafic de arme dar și multe, multe alte ”delicatese” traficate, că poluare din toate direcțiile sau spălare pe creier prin ”divertisment” și ”educație”, că îndobitocire prin ”noi revoluții culturale” ori zelos avânt spre înduioșătorul marxism, însă mai presus de toate ”divizează și domină”, generând carnagiul perfect din Asia și până-n Americi.

Ce ți-e și cu cărțile arse de naziști când decredibilizarea, defăimarea, ignorarea și cenzurarea mai tuturor celor care ”răsuflă” realist împotriva prefabricatei narațiuni ”oficiale” din mass-media mileniului 3 sunt net mai virulente, cu derapaje gen purjarea incomozilor din spațiul virtual, ce ți-e și cu ”ielementili reacționarii” înfierate de Ceaușescu când oricine nu se aliniază în cuget și-n simțiri progresismului-globalist-zionist-marxisto-satanist este împins spre marjele imposibil-indezirabil-invizibil, ce ți-e și cu torționarii de altădată când siniștri formatori de opinie sunt bine mersi printre noi și bruiază constant mentalul colectiv de pe privilegiate platforme cu vad național!?! Și să nu care cumva să mai aplici vreo virgulă despre rasism, devianți, holograma caustică sau orice altceva la care intoleranții irascibili sar ca arși de pe arcuri, căci nu te mai spală tot Amazonul în latrinele publice, a se citi ”rețelele de socializare” înfășurate în roșu cu secera și ciocanul.

Și desigur, cinci ge de exemplu este doar o nouă biată ”teorie” a conspirației, cea cu numărul un milion, imediat următoare celei cu numărul 999.999, a se citi ”schimbarea climatică”, umflată și aruncată în spatele vinovaților fără vină de aceeași clică veșnic viu interesată de binele omenirii, veșnic imaculată în aplicarea dobânzii. Iar cu cât diversiunile mai grosolane și mai fără perdea executate, a se vedea șiragul manipulărilor ordinare de tot felul din 2020, lesne demontabile de orice om de bună credință și într-adevăr bine informat prin ancorarea în realitățile nevirusate de ”Fratele Mai Mare”, cu atât mai clar că autorii schemelor se simt tot mai tari pe poziții fie și având peste 7 miliarde de jugulare sub lacăt. Cheia ar fi la norod dar mai ales frica în regim de dezbinare, incultura, vanitatea și reflexul capului plecat induc inerția absolută, completată decisiv de impotența cronică a identificării adevăraților inamici. Care, versați prin excelență, mereu găsesc maselor alte ”distracții”, alți iluzorii ”dușmani”.

Absolut scandaloasă primă jumătate de an sub dictatul tiraniei – de-acum și aceasta la nivel de globalizare – aplicate având drept pretext un virus înadins aruncat în acest sens pe piață, deloc încurajatori indici și parametri ai climatului în care sportul cu ale sale oricum numeroase slăbiciuni încearcă o timidă evadare din carantina disproporționat aplicată, dar și plumburiu viitor, cel apropiat, însă în special ceva mai îndepărtat. Iar cu manipularea concertată și de o manieră deșănțată, ”cu televizorul ați mințit poporul!”, lespedea cavoului colectiv tot subțiază fanta de lumină.  

  

 

         

  

   

Acest articol a fost publicat în Sport și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Îndreptar explicativ nevirusat pentru naivi puși la botniță și 2 metri. Oculta satanică mondială face absolut ce vrea cu omenirea pe care o posedă, inclusiv cu sportul. Acum, stadiul joc de glezne

  1. tribunul spune:

    Multumim pentru articol domnule Vadim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = noua

 


Ultimele articole din categoria Sport: