Mai cade un mit, dărâmat de cea mai riguroasă cercetare științifică propriu-zisă din 2020 pe tema măștii, întocmită de Universitatea Copenhaga. Lume a sportului, dă-ți așadar jos masca! Nu există o evidență statistică în sensul că ar oferi o cât de mică protecție

După ce mitul transmiterii asimptomatice a fost nu altfel decât pur și simplu pulverizat, nul la aproape 10 milioane de locuitori din aceeași metropolă, iar cel al testelor – spulberat și acesta, ”adevărata utilizare incorectă este că nu-ți trebuie într-adevăr un test… A testa pentru asta n-are o însemnătate specială”, pentru a nu mai pomeni de interpretarea eronată, inacuratețea lor și numărul mare al ciclurilor de amplificare, ei bine!, iată că se mai dărâmă un bastion al impunerilor normative din ”narațiunea oficială” a anului 2020,  rezultatele celui mai riguros studiu propriu-zis de cercetare științifică realizat în noul context pe controversata temă a purtării măștii dovedind ineficiența sa. Sporttim oferea gradat încă din primăvară și vară o mulțime de evidențe solide dinspre sfera științifico-medicală și igienico-sanitară în privința consecințelor detrimentale ale purtării măștii, nu doar nefolositoare dar de-a dreptul periculoase, iar toamna a adus concluziile studiului publicat de oameni de știință ai Universității din Copenhaga, care a relevat că nu există o evidență statistică în sensul că ar oferi o cât de mică protecție. Lume a sportului, fă-ți un bine și dă-ți jos masca în 2021…  

Oameni de știință de prim rang au avertizat că există ”o problematică lipsă de dovezi și evidențe că purtarea măștii previne infectarea cu Covid-19”, după ce un studiu major efectuat în Danemarca a descoperit că nu-i protejează pe cei care o poartă. Guvernele statelor lumii au impus obligativitatea purtării lor în spațiile publice interioare, în ciuda absenței unor probe riguroase în ceea ce privește purtarea lor.

Un studiu publicat de oameni de știință ai Universității din Copenhaga, apreciat ca fiind cel mai bun efectuat până la ora actuală în această speță, a descoperit că nu există o evidență statistică în sensul că ar oferi o cât de mică protecție. Doar alte două studii reale se mai efectuaseră în prealabil după acest principiu comparativ luând în calcul purtătorii de mască și pe cei care nu o poartă, unul în Guinea-Bissau, celălalt în India, cărora li s-a adăugat acum cel al danezilor, iar fiecare a dovedit că măștile nu oferă vreun beneficiu în prevenirea bolii: ”Acum avem o riguroasă cercetare științifică propriu-zisă pe care ne putem baza și dovezile arată că purtarea măștilor în comunitate nu reduce semnificativ rata infecției”.

La concret, noul studiu întocmit de scandinavi a relevat că după o lună de zile 1,8% din grupul purtătorilor de măști au fost depistați cu rezultate pozitive la testarea cu ”noul” virus, în comparație cu 2,1% în grupul celor care nu au utilizat. Experții din Copenhaga au recrutat în acest sens în primăvară un număr de 6.000 de voluntari, înaintea introducerii obligativității purtării măștii în Danemarca, și i-au împărțit în două categorii egale numeric. Iar după o lună de zile purtătorii voluntari de mască au fost testați pentru infecții curente și precedente cu Covid-19, generând datele comparative raportate la celălalt grup, fără mască.

Rezultatele date publicității dinspre Copenhaga au fost completate în același sens de cele ale unui alt studiu clinic calitativ condus de profesorul Carl Heneghan, de la Oxford University, care a semnalat că ”evidențele în privința măștilor faciale sugerează că purtarea lor crește rata de reinfectare, conform concluziilor unui studiu de înaltă calitate. Ratele afecțiunilor de tip virale sunt de 3 ori mai ridicate în cazul purtării măștii.”

Un îndemn cât se poate de realist , ”Oameni, dați-vă jos măștile până n-ajungeți să vă îmbolnăviți cu adevărat!”, într-o consemnare documentată de pe https://thehealthcoach1.com/?p=7598, argumentând din punct de vedere științifico-medical în sensul că ”majoritatea măștilor sunt destul de nesănătoase iar unele chiar promotoare ale bolilor – iată de ce!”

Adițional, o analiză a rezultatelor din 3 regiuni ale statului Florida conform studiului demarat din 23 octombrie odată cu renunțarea la obligativitatea purtării măștilor, reliefează numărul de cazuri zilnice într-o gradată scădere în termeni comparativi în cazul absenței obligativității…

Și o atitudine cât se poate de naturală, firească, umană, sufletească, dar mai presus de toate realistă, înfățișată de o tânără femeie într-un spațiu comercial închis din SUA, manifestându-se prin puterea exemplului personal în sensul în care oamenii ar trebui să aplice filtrul rațiunii în a acționa cum se cuvine în folosul binelui colectiv și individual. Impunerile normative trasate de ”sistem” fără justificare științifico-medicală și igienico-sanitară vor prinde într-atât de mari rădăcini pe cât de mult va consimți populația în acest sens, iar unica variantă demnă și decentă în fața unor protocoale neargumentate de dovezi probate concret se reduce la luarea de poziție… Femeia a explicat pertinent printre altele și că ”nu spun că n-ar exista Covid-19, dar spun că nu-s bolnavă. Pur și simplu nu am nimic, iar din moment ce s-a dovedit clar că transmiterea asimptomatică e un mit, de ce am mai fi tratați aidoma unor persoane bolnave!? E o minciună și toată lumea cade în capcana ei. M-am săturat, în seara asta am atins un preaplin și e de-ajuns. Sunt sănătoasă, nu sunt nebună. E o psihoză, ca fiecare să poarte toate chestiile astea pe față când sunt de fapt sănătoși, asta-i de fapt o nebunie!”

Iată și înregistrarea video a luării de poziție a femeii, iar mai jos, pentru conformitate, unele dintre aspectele din sfera științifico-medicală publicate în acest an de Sporttim cu referire la efectele detrimentale ale purtării măști, conform unei consemnări publicate în luna iulie… 

http://www.cuzzblue.com/2020/12/woman-has-courage-to-say-what-millions.html

Așadar, dintr-un precedent articol publicat în Sporttim și pe tema măștii, în iulie 2020…

”[,,,]

Politici de inginerie socială, nu rezolvări de natură științifico-medicală

 

Căci este oare benefică purtarea măștilor? Deloc, conform oricăror studii și concluzii de specialitate, deși autoritățile sforăie ”oficial” de parcă ar fi o certitudine. Luată din zbor ca atare de populația susceptibilă îndoctrinării și manifestării obedienței fără spiritul gândirii critice, în ton cu vorbele ”crede și nu cerceta”. Iar purtarea măștilor e de fapt doar un minor detaliu cu conotații simbolice în tot acest război psihologic, ceva distrăgând în schimb semnificativ atenția publicului în marea schemă a lucrurilor ce ține de aspectele științifice și medicale.  Ca alt reper intens vehiculat, măsurile de izolare și distanțare socială implementate de autorități sunt vădit contraproductive, concurând implicit și acestea la scăderea eficienței sistemului imunitar. Cât despre igiena mâinilor, chit că, se știe, elitele oculte se desfată în a eticheta mulțimile și drept ”marii nespălați”, adultul n-avea nevoie de tonul superior deversat recent pe aceleași linii sfătoase, modificate de la un an la altul din sfera ”faceți minimum 30 de minute de mișcare pe zi”. Alte prețioase indicații n-ar fi!?! Și de ce nu s-ar purta atunci oare și ochelari de protecție, ca o întrebare indirectă pe marginea inutilității măștilor.

Și bineînțeles că există remedii, fără a se apela la triunghiul scornelilor surogat, dar nu sunt făcute publice pentru utilizarea la scară largă, deoarece nu induc profitul scontat din ceea ce se pune la cale prin vaccinări. Ba mai mult, coloși mondiali social media atât de utilizați de români cenzurează prin ștergere sau de-platformare pe toți cei care mai pot răsufla adevărul obiectiv, împotriva farsei în desfășurare, COVID-19, dar în general împotriva corectitudinii politice și a întregului sistem-structură conducând spre o tiranică dictatură mondială, printre cei blocați fiind inclusiv medici expunând remedii eficiente și la îndemână pentru vindecare, stoparea îmbolnăvirilor și implicit a așa-zisei pandemii. Culme a ironiei dar mai precis a prostiei absolute în necunoștință de cauză, foarte mulți chiar habar n-au deloc pe ce lume trăiesc, pieptănați moderatori de la canale dâmbovițene ajung să aplaude salutar asemenea gesturi totalitare precum cenzurarea unor remarci pertinente, ba chiar proslăvind inteligența ”cenzorilor”. Că doar trăim într-o așa-zisă ”democrație” iar mapamondul de mâine-poimâine sigur nu va fi praf și pulbere, dar asta doar dacă se poartă ”botnița”, spălarea mâinilor și distanțarea de semeni, noii dușmani.

Mai presus de toate pentru ignoranți, sistemul imunitar este dominant covârșitor, 99,9% împotriva virusului, pe când cu vaccinul este absolut și cât se poate de clar: dacă nu este 100% garantat, ceea ce este imposibil, cotă nici pe departe tangibilă, atunci nici nu ajută. Dar despre asta, spre încheiere, și prin avertismentul în timp lansat de Rudolf Steiner…

Românii sunt însă prizonieri captivi în plasa trucurilor psihologice ale autorităților, trapă în care a fost constrânsă și lumea sportului, oficialitățile masând, sucind și răsucind zilnic cifrele și discursul ”crizei” în derulare, în funcție de context și circumstanțe, pentru a maximiza pe cât posibil impactul informației diseminate, optând de la zi la zi în favoarea celui mai convenabil punct de vedere cu putință întru susținerea narațiunii servite publicului.

 

Testul purtării măștii, condiționare de acomodare premergătoare vaccinării și altor ”delicii”

 

La orizont se întrevede marea bătălie a vaccinării populației, un punct de inflexiune mult mai important în agenda sforarilor, care bătălie, odată pierdută de marea majoritate, ar pune omenirea cu spatele la zid în fața unui devastator tronson final. Pe etape incrementale, masca e doar pasul premergător de acomodare prin condiționare la obediență față de oculta mondială din umbră, acceptarea purtării ”botniței” echivalând cu cedarea penultimei redute înaintea celei finale, pe care masele se vor dispune tot mai pasive din postura deținerii unei imunități mai scăzute, și asta, fără doar și poate!, printre altele tocmai pe seama fricii și a purtării măștii. De protecție!?! Adăugați la cocktail stresul cotidian al incertitudinii zilei de mâine dar mai ales vârtejul picajului economico-financiar, depresiune a tuturor depresiunilor, conformă Marii Resetări anunțate de Forumul Economic Mondial pe 6 iunie, cuplată Marii Resetări Financiare, și adulmecați astfel gustul acru al zilelor de pe urmă. Așa încât, cine-și imaginează că, respectând întocmai și cu strictețe discutabilele prevederi legale, s-ar reveni la liman spre o stare de normalitate, este complet rupt de realitate și într-o profundă eroare ce nu-i permite a detecta intrarea pe un făgaș implacabil și ireversibil, cu subtile ajustări din aproape în aproape, în raport cu care ”COVID-19 cu mască” este un simplu trăgaci intermediar ca pretext și acoperire disimulată a altor țeluri cu mult mai oneroase. Acum sunt în joc în prelungiri drepturi și libertăți fundamentale ale omului, ușile închizându-se pe nesimțite una câte una, fără chip de a mai putea  fi cumva întredeschise în fața asaltului tip gestapo pseudo-medical. Țările ”ard” iar babele se ceartă dacă să se pieptăne cu sau fără mască.   

 

”Indicatori de progres pe septembrie 2020 conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019: <Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal>”

 

Retorica sacrificării zilei de azi pentru a avea parte de una viitoare nu are nici cea mai mică acoperire în condițiile în care, negru pe alb, din partea Organizației Mondiale a Sănătății, prin prisma documentației oficiale, ca indicatori de progres pentru septembrie 2020 conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019, se specifică clar că ”Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal”. Ar mai fi așadar o lună și ceva până la o eventuală pregătire a lansării pe care și ”bon mengele porțile iadului” a anticipat-o ca fiind de natură să nu poată fi trecută cu vederea, urmând a se face așadar mai remarcată, dezvăluire pe care a lansat-o cu un zâmbet sugestiv, în duet cu a sa femeie bărbat, și care exercițiu va fi servit maselor sub pretextul ”valului 2”, la fel de prefabricat în timp precum ”valul 1”, simulat cu succes toamna trecută în cadrul ”Event 201”, cu aceiași suspecți de serviciu la butoane. Nu-i nici un ”val 2”, ci niște demult bătute în cuie cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal. 

Așadar ce dovadă mai clară că totul este oricum un scenariu prestabilit mult în timp, indiferent de purtarea măștii, ci doar un simplu test în sine de obediență!? Sau orbii tind a avea și pietre între tâmple!?!

Însă, între cele două ”valuri”, la ceas estival în emisfera nordică, pe când rata mortalității scade simțitor pe fondul disipării virusului și a potenței sale, aspecte care nu sunt totuși scoase în evidență, frica trebuie în schimb întreținută cumva, de unde și panica reamplificată în România. De peste ocean, altfel mereu exemplu pilduitor pozitiv în spațiul carpatin, parvine o statistică trecută și aceasta cu vederea, și tot pentru că nu cadrează narațiunii ”oficiale” dorite, și anume că ultimul raport oficial al CDC (Centers for Disease Control and Prevention) indică pentru a 11-a săptămână la rând diminuarea ratei mortalității de la pneumonie, gripă și COVID-19, prezentată, ca o altă ciudățenie, unitar, doar că, precum în SUA, și în România sunt amplificate invers proporțional măsuri dintre cele mai restrictive, Legea carantinei și a izolării asemuindu-se unui act dictatorial cu rol de constrângere și control a populației, asta dacă lumea poate percepe periculozitatea terminală în care se regăsesc libertăți fundamentale. Cât despre constituționalitate, ce ar mai fi și aia într-o țară datoare vândută!? O altă certitudine factuală, rata mortalității de la COVID-19 este sub rata epidemiologică, ceea ce indică inexistența unei epidemii în sine, totuși declarată de România săptămâna trecută, la peste 4 luni de la apariția primelor așa-zise ”cazuri” în țară. Și nu mai este mult de dezvoltat pe o altă temă de sine stătătoare, odată ce onorabilul Profesor Dr. Univ. Vladimir Beliș a întrebat pe bună dreptate și cât se poate de pertinent de ce nu și autopsii… Sau nici pe cea controversat discutabilă în legătură cu intubarea pacienților, raportată la care aproape toate decesele de COVID-19 au survenit ca urmare a simptomelor induse de protocoale medicale.

 

”Masca poate fi foarte problematică fie și pentru o persoană sănătoasă”

 

Conform National Library of Medicine, celulele creierului sunt foarte sensibile la lipsa oxigenului, unele dintre acestea începând a muri la mai puțin de 5 minute după dispariția sursei de oxigen. Drept rezultat, hipoxia poate cauza rapid severe leziuni cerebrale sau chiar moartea.

 

Nivelul tipic de oxigen este 20,5%, dar la purtarea măștii scade la 17-18%, sub limita minimă de 19,5% și așadar la un nivel iminent periculos asupra sănătății și vieții

 

Citându-l pe același Andrew Kaufman, ”studiile clinice sugerează că aceia care poartă măști se confruntă cu creșterea riscului de a se gripa, măștile având în plus consecințe psihologice și sociale negative. Restricționând respirația, poate fi foarte problematic chiar și pentru o persoană sănătoasă, fără boli respiratorii, iar în plus materialele din compoziție sunt toxice, având prea largi pori pentru a filtra virușii”.

Și mai elocvent, ca o consemnare oficială din partea Occupational Safety and Health Administration pe marginea standardului de protecție respiratorie, un nivel al oxigenului sub 19,5% este considerat a provoca un efect iminent periculos asupra sănătății și vieții. Atmosfera cu deficiență de oxigen poate apărea când oxigenul este înlocuit de gaze inerte precum dioxidul de carbon. Tot conform OSHA, nivelul tipic de oxigen este 20,5%, dar la purtarea măștii scade la 17-18%, sub limita minimă și așadar la un nivel iminent periculos asupra sănătății și vieții.

 

”S-a dovedit că mai puține infecții au apărut în grupul care nu purta măști”

 

Numeroase tot în acest sens sunt reacțiile altor profesioniști de bună credință din domeniul medical, Steven Gundry semnalând că ”măștile nu protejează împotriva transmiterii virale, sunt permeabile în fața virușilor, configurate să prevină bacteria din rănile contaminate, dar un studiu încrucișat sugerează că nu sunt eficiente nici chiar la așa ceva. S-a dovedit că mai puține infecții au apărut în grupul care nu purta măști”.

Și așa mai departe… ”Purtarea măștilor este foarte ineficientă împotriva virușilor, creând o crucială imbalanță PH și forțând persoana să inspire flora bacteriană ce afectează corpul, echivalând cu a periclita respectivul om să fie susceptibil de a deveni infectat”, conform lui Danika Bueno, medic în unitate cardiacă RN.

 

“Experții” sunt în eroare, a purta măști în public nu e eficient, a-i carantina pe sănătoși nu salvează vieți

 

Și tot de peste ocean, Jeffrey I. Barke, ca voce a unui grup larg: ”Reprezint mii de medici din lungul țării ale căror voci sunt reduse la tăcere deoarece noi nu suntem de acord cu mass-media. “Experții” sunt în eroare, a purta măști în public nu e eficient, a-i carantina pe sănătoși nu salvează vieți.”

Măștile cauzează aceleași simptome enumerate în cazurile ”probabile” de Covid-19. Conform unui studiu efectuat de spitalul National University din Singapore după primele luni ale ”pandemiei” și relevat de o publicație profesională medicală specializată în dureri de cap și migrene, 81% din personalul medical care a purtat măști N95 câte 6 ore pe zi a înregistrat asemenea simptome, iar 23% migrenă cu greață și fotofobie.

 

Tocmai măștile pe care oamenii le poartă ca formă de prevenire pot cauza un evantai de boli, incluzând gripa sau chiar COVID-19. Conform definirii cazului ”probabil”, o persoană poate fi listată ca având COVID-19 dacă manifestă dureri de cap, tipic efect secundar al purtării măștii

 

Durerile de cap cauzate sunt rezultatul direct al hipoxiei și hipercapniei, scăderii oxigenului din sânge respectiv creșterea dioxidului de carbon. Câtă vreme oamenii continuă să poarte mască și manifestă simptome tipice răcelii ce rezultă din hipoxia și hipercapnia generată de măști, respectivii vor fi categorisiți drept cazuri probabile. Studiile au relevat că hipoxia poate inhiba tipul principalelor celule imunitare alocate să combată infecțiile virale denumite limfocite CD4+ T. Iar asta se întâmplă deoarece hipoxia crește nivelul compusului HIF-1, factor inductiv hipoxic, care inhibă linfocitele T și stimulează o puternică celulă inhibatoare imună, ceea ce conferă cadrul contractării oricărei infecții, inclusiv COVID–19. Echivalent cu faptul că tocmai măștile pe care oamenii le poartă ca formă de prevenire pot cauza un evantai de boli, incluzând gripa sau chiar COVID-19. Conform definirii cazului ”probabil”, o persoană poate fi listată ca având COVID-19 dacă manifestă dureri de cap, tipic efect secundar al purtării măștii, și are febră sau dureri musculare, de gât sau dificultăți olfactive ori de percepție a gustului, și au fost în ultimele 14 zile în proximitatea unei persoane considerate a fi ”probabil” caz COVID-19.

New England Journal of Medicine a publicat un articol care concluziona că purtarea măștii în afara unei unități medicale oferă o redusă protecție față de infecție, ba chiar deloc, iar șansa contactării de la o interacțiune pasageră este așadar minimală.

Iar de exemplu California Occupational and Health Administration oferă ghidare oficială prin a semnala că măștile faciale nu sunt un echipament de protecție și nu o protejează pe persoana care o poartă de COVID-19.

 

Măști ”de protecție” sau pentru subminarea voită a sistemului imunitar?

 

Pe același subiect, o recenzie de relevanță științifică a politicilor sociale în contextul COVID-19 concluzionează că măștile nu sunt eficiente, și anume nu există vreun beneficiu rezultant contra unei epidemii virale respiratorii, iar studiile științifice au relevat la unison că orice beneficiu este infim în comparație cu alți factori determinanți.

În continuarea aceleiași teme, cercetători nord-americani au studiat pe baza oximetrului nivelul oxigenului din sângele a 53 de medici chirurgi, constatând reducerea semnificativă a nivelului de oxigen din sânge la încheierea intervenției, comparativ cu momentul începerii operației, iar cu cât aceasta a fost mai îndelungată, cu atât și nivelul a ajuns mai scăzut. Echivalent cu subminarea sistemului imunitar.

Studiile mai semnalează că este nesănătos să inspiri propria expirație, respectiv că materialele toxice din componența măștii pot crește și acestea riscul îmbolnăvirii. Virusul are 100 de nanometri ca diametru iar conform US Food and Drug Administration (FDA), măștile N95 filtrează doar particulele mai mari decât 0,3 microni, așadar cea mai mică gaură din mască este de 3 ori mai mare decât virusul.

De fapt, mai mulți medici cu coloană vertebrală și integritate au înfierat practica nesănătoasă a purtării măștii, dar gigantul tehnologic al mediului de socializare video, și acesta parte a trusturilor monopoliste din sfera acelorași oculți, așadar înclinat spre control și implicit cenzură, trădând tendințele tot mai ”roșii” și de stânga ale lumii așa-zis capitalist-corporatiste, au șters înregistrările sub pretextul violării unor termeni și condiții tocmai de aceea implementate, și tocmai pentru că nu se dorește informarea corectă a cetățenilor. În noaptea minții măruntei înțelegeri a lumii pe care trăiesc, coafați moderatori de duzină ai unor canale centrale bucureștene au fost în stare să pună problema exact pe dos, în sensul că ar ști minți luminate de la ”butoanele” respectivelor medii sociale de ce și pe cine să interzică, bineînțeles, niște ”neica nimeni”, și iată încă un eșantion al rescrierii istoriei după cele mai unilaterale concepte. Cine nu-i cu noi, care va să zică în ton cu narațiunea oficială, musai e împotriva noastră și nu are ce căuta în spațiul public. Parcă s-a mai întâmplat așa ceva și până în 1989 și se numea socialism, atât de drag multor promotori ai politicilor actuale…

 

Coordonator tehnic al acțiunii de răspuns la efectele pandemiei din cadrul OMS: ”Pare a fi rar ca o persoană asimptomatică să transmită unui alt individ”

 

Una peste alta, măștile nu sunt considerate echipament de protecție împotriva agenților infecțioși transmisibili, iar însuși coordonatorul tehnic al acțiunii de răspuns la efectele pandemiei din cadrul OMS, Maria Van Kerkhove, a admis că ”pare a fi rar ca o persoană asimptomatică să transmită unui alt individ”, ceea ce, în contextul dezbaterii despre măști, completează tabloul irelevanței purtării acestui obiect mai degrabă decorativ. Negru pe alb, pe portalul oficial al World Health Organization, cu data de 8 iunie 2020, aspectul că răspândirea asimptomatică a virusului este foarte rară. Titlul: ”Pacienții asimptomatici de coronavirus nu răspândesc noi infecții, spune WHO”.

”Oameni buni, serios! Opriți-vă din a cumpăra măști”, scria pe la începuturile ”crizei” anului Jerome Adams, US Surgeon General, cap al chirurgilor din SUA, culmea fiind că până și Anthony Fauci, infam făuritor de politici de profil din sfera lui ”bon mengele porțile iadului”, i-a admis în martie într-o mărturisire corespondentului medical șef al CBS News, Dr. Jonathan LaPook, că nu e deloc nevoie de măști. Starea lucrurilor, îmbunătățită de-atunci, măștile fiind în schimb și în contradicție forțate între timp peste zâmbetul tot mai șters al maselor.

Iar anecdotic, pe cele mai multe cutii cu măști este specificat explicativ că nu apără și feresc de COVID-19, pe scurt, ineficiente, notă ca metodă de exonerare a producătorilor de orice responsabilități ulterioare. În contrast, recomandările legate de necesitatea purtării măștilor și stipulate legislativ crează efecte adverse dintre cele mai diverse, poate nu imediate dar detectabile în timp, totul fiind însă parte integrantă a planului incremental coercitiv de acceptare a vaccinării obligatorii.

Studiile citate tocmai de cei care efectuează recomandările nu vin nicidecum în sprijinul teoriilor și miturilor ”oficiale”, printre care și cel în legătură cu transmisibilitatea din partea unui asimptomatic. Aspect cheie menținut deghizat și care nu poate fi dezvăluit pe scară largă, pentru că implicit ar spulbera fundamentul politicii obligativității măștilor și de a carantina populația sănătoasă, aspect cu atât mai mult în contradicție cu definiția în sine a carantinei.

 

”Această întreagă chestie ar trebui să intre în istorie drept una dintre cele mai mari farse ale inoculării fricii, distrugând economii, forțând vaccinarea obligatorie, suprimând orice alte voci. Noi trebuie să ne fortificăm sistemul imunitar, e ceva personal, guvernul n-ar trebui să se implice. Distanțarea socială e non-sens, ne-a făcut vrăjmași între vecini…”

 

Limpede ca lumina zilei, ”purtarea măștii scade nivelul oxigenului din sânge, crește cantitatea de CO2, aciditatea, hrănește celulele cancerigene, forțează inhalarea de viruși și bacterii din jurul gurii și a nasului, din interior, având și un impact social negativ în raport cu cei mici”, ca o altă declarație bineînțeles suprimată și ”ascunsă” pe cât posibil de urechile majorității.

Lucrurile se leagă în marea farsă cu mii de fațete, alta fiind luată la bani mărunți de epidemiologul Knut Wittkowski, și anume ”Coronavirus poate fi ‘exterminat’ dacă s-ar renunța la lockdown!”

 

”Studiile au demonstrat că de fapt crește și cantitatea de bacterii pe care o preiei”

 

Inginerul biolog Dr. V.A. Shiva Ayyadurai (M.I.T. PhD), explică la rândul său că ”măștile sunt de fapt dăunătoare în atâtea privințe, psihologic, emoțional, fizic… Ca unul care am studiat zilnic sistemul imunitar, pe toate fețele, această întreagă chestie ar trebui să intre în istorie ca una dintre cele mai mari farse ale inoculării fricii, distrugând economii, forțând vaccinarea obligatorie, suprimând orice alte voci. Noi trebuie să ne fortificăm sistemul imunitar, e ceva personal, guvernul n-ar trebui să se implice. Distanțarea socială e non-sens, ne-a făcut vrăjmași între vecini…”

Medicul osteopat Rashid A Buttar (FAAPM, FACAM, FAAIM), o voce vehementă împotriva fărădelegilor netrebnice puse înadins la cale și implementate în anul în curs, a întărit prin a sublinia: ”Nici un beneficiu din purtarea măștii, porii sunt prea mari să filtreze virușii. Măștile îți fac de fapt rău. Dacă porți o mască facială, îți restricționezi oxigenul și crești cantitatea de dioxid de carbon pe care o inhalezi, iar studiile au demonstrat că de fapt crește și cantitatea de bacterie pe care o preiei, inclusiv polipropilena ca și componentă a măștii faciale care gradat se degradează, cauzând leziuni histotoxice-hipoxice, creșterea cortizolului stimulând reacția fight or flight, care suprimă sistemul imunitar”.

 

”Sistemul imunitar este construit pentru a fi expus la antigeni, viruși, bacterii… Când le iei, te adăpostești, atunci și sistemul imunitar scade, iar dacă stai cu lunile, scade și mai mult. Haideți așadar să urmăm știința”

 

La fel de elocvent, medicii Dr. Dan Erickson și Dr. Artin Massihi, semnalează: ”Avem 40 de ani de experiență laolaltă, munca de a înțelege toate aceste lucruri a devenit viața noastră. Așadar sistemul imunitar este construit pentru a fi expus la antigeni, viruși, bacterii și așa mai departe. Nu iei un copil mic și îl învelești într-o folie de împachetat și-l pui în cameră, spunându-i “să ai un sistem imunitar sănătos”. Asta e imunologia, microbiologia 101%, acestea sunt bazele pe care le știm de ani de zile. Ori când iei oamenii și le spui mergeți în casă, spălați-vă mâinile, curățați-vă toate suprafețele, dezinfectați-le, omorâți 99% din viruși și bacterii, purtați masca, nu mergeți afară, dar e tocmai genul de chestii de care avem nevoie pentru a supraviețui. Ce ne face de fapt sistemului nostru imunitar!? El este obișnuit să atingă, noi schimbăm bacterii, viruși, etc., și ne creăm zilnic sistemul imunitar prin aceste aspecte. Ori când le iei, te adăpostești, atunci și sistemul imunitar scade, iar dacă stai cu lunile, scade și mai mult. Haideți așadar să urmăm știința”.

Și întrebați-vă de ce oare ziariști din mass-media au fost surprinși scoțându-și imediat măștile odată ce și-au imaginat că aparatele de înregistrare video nu mai erau în funcțiune, fără a știi că sunt prinși în flagrant făcând acest gest, dat fiind că încă înregistra camera, aspect relevat ulterior printr-o postare în social media!?

Iar absolut tot ceea ce este punctat în numeroasele paragrafe de mai sus este disponibil în mediul online, la simpla apăsare a unui buton, cât va mai funcționa și acesta în lumea așa-zis ”liberă”….  Dar aspecte care ar trebui să pună și mai mult pe gânduri sunt enumerate în paragrafele următoare, adevăruri cel mai adesea nespuse, bine ecranate în condițiile în care până și în ”țara omului liber” s-a complotat asiduu împotriva libertății de exprimare, SUA abrogând de exemplu în iulie 2013 interzicerea propagandei, cu posibilitatea de diseminare pe adresa publicului a știrilor fabricate de administrația guvernamentală, iar Agenția Centrală de Inteligență fiind de fapt o mașină mediatică global, deconspirată astfel de foști  lucrători conform unor mărturisiri publicate de Philadelphia Inquirer în pagina 11A pe 3 octombrie 1986. ”Mașină” cu o prezență cheie și în mass-media românească a zilelor noastre, un colosal angrenaj pe Dâmbovița de manipulare propagandistică prin pură dezinformare și otrăvire spirituală a sufletului românului, făcându-i sânge rău. 

 

Masca, parte a ritualului de inducere inițiatică a omenirii în cultul satanic care o posedă

 

Un John F. Kennedy Sr. nu mai există însă aproape deloc în lume, undeva prin fruntea vreunui stat, toate spusele sale rămânând la fel de valabile în puntea peste ani, dar și mai toate fiind între timp mult, mult mai controlate, de unde și posibilitatea sforarilor de a trece la acțiuni mai fățișe, gen așa-zisa ”pandemie”, de fapt un simplu joc de glezne în comparație cu ceea ce va urma, din aproape în aproape.

Iar în întregul context actual masca este doar o metaforă, parte integrantă a ritualului de inducere a omenirii în cultul satanic care o posedă printr-un întreg corolar de sisteme și diversiuni. Purtarea măștii, fără doar și poate și indubitabil un proces de inițiere a maselor în ritualul ocult satanic al complotiștilor din umbră.

Masca dezumanizează și atacă sistemul umanitar, dar nu în ultimul rând este forțată pe chipul zâmbitor al publicului și sub forma unui act simbolic, punctat mai sus, acțiunile de demoralizare și erodare a spiritului uman fiind însă cât se poate de complexe. Și revenim pe tărâmul științei, medical…

Mari și îngroșate sunt semnele de întrebare și în privința a ceea ce sunt echipamentele de testare, la fel de pertinente fiind întrebările legate de rolul acestora, în a depista din punct de vedere medical ori nu cumva de a fi utilizate în scopuri oneroase, fără știința pacientului. Nu de alta dar presupusa prevenire a răspândirii virusului HIV a implicat un set de măsuri care și în ziua de azi menține uriașe suspiciuni…

Chiar din bătătura agenției de protecție medicală din SUA, așadar o administrație de stat, Centers for Disease Control and Prevention, sublinierea din propria publicație, ”Boli Infecțioase emergente”, sub titlul ”Măsuri non farmaceutice pentru gripa pandemică în unități non spitalicești  – măsuri de protecție personală și a mediului”, și anume că ”de față revizuim baza evidenței eficienței măsurilor non farmaceutice de protecție personală și a măsurilor de igienă a mediului în unități non spitalicești și discutăm potențiala lor includere în măsurile de combatere a pandemiei. Deși studiul mecanic conferă greutate potențialului efect al igienei mâinii și purtării măștii, evidențele înregistrate ca urmare a 14 trialuri controlate aleatorii a acestor măsuri nu constată efecte. Totodată am găsit dovezi limitate în privința îmbunătățirii igienei și curățeniei mediului. În revizuirea sistematică am identificat 10 trialuri controlate aleatorii care au raportat estimări ale eficienței măștilor de protecție ca reducere în comunitate a virușilor infecțioși confirmați în laborator pe baza documentației publicate între 1946 și 27 iulie 2018, iar în analiza comasată n-am detectat o reducere semnificativă a transmiterii grație utilizării măștii faciale. Măștile medicale de unică folosință (cunoscute drept chirurgicale) sunt desemnate pentru a fi purtate de personalul medical pentru protecția împotriva contaminării accidentale față de rănile pacientului și pentru a proteja purtătorul de împroșcarea fluidelor corporale. Există însă evidențe limitate în privința eficienței lor față de prevenirea transmiterii virușilor, fie când este purtată de persoana infectată ca sursă de control, fie de către o persoană neinfectată, pentru reducerea expunerii. Reexaminarea sistematică n-a depistat un efect semnificativ la transmiterea gripală. N-am găsit evidența care să susțină un efect protector a măsurilor de protecție personală și a mediului pentru reducerea transmiterii. N-am găsit evidențe că măștile de tip chirurgical sunt eficiente în reducerea transmiterii, fie când sunt purtate de persoane infectate sau de persoane din comunitate pentru reducerea transmisibilității”.

 

Ce va urma? E demult pe hârtie… ”Pentru a completa mecanismele existente în vederea unor viitoare și mult mai avansate stadii ale unei epidemii sub Reglementările de Sănătate Internaționale (IHR – din 2005)”

 

Într-un plan mult mai larg, tot ca documentație oficială, iată o consemnare cheie din raportul anual al gradului de pregătire la nivel global pentru urgențe în planul sănătății, întocmit în septembrie 2019 de Board-ul de monitorizare globală a pregătirii, sub titlul ”O lume în pericol”, consemnare care demontează orice alte luări de poziție în favoarea purtării măștii. Disponibil fiind pe portalul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) ca parte a unui plan global căruia i-au aderat prin semnătură 194 de țări printre care și România, consecință a unei înțelegeri la nivel mondial cu mulți ani în urmă prin Tratatul reglementărilor internaționale de sănătate din 2005, documentul stipulează la pagina 39 ceea ce denumește ”indicatorii de progres pentru septembrie 2020”. Și anume, conform The Global Preparedness Monitoring Boards 2019, ”Națiunile Unite (inclusiv OMS) conduc cel puțin două exerciții de antrenare și simulare la cea mai largă scară, incluzând una ce acoperă eliberarea deliberată a unui patogen respirator letal. La care OMS va dezvolta reacții imediate de mobilizare națională și internațională, și o acțiune multilaterală în stadiul vremelnic al erupției, pentru a completa mecanismele existente în vederea unor viitoare și mult mai avansate stadii ale unei epidemii sub Reglementările de Sănătate Internaționale (IHR – din 2005)” International Health Reglementations constituie un document legal menit conform descrierii sale să ”prevină, protejeze, controleze și ofere un răspuns răspândirii bolilor la nivel internațional”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: