”O rețetă de ucidere în masă” + ”Trialurile clinice au fost din capul locului subiective, prin excluderea celor cu un istoric al reacțiilor alergice, mascând astfel un risc major” + ”Efecte adverse mai semnificative după administrarea celei de-a doua doze” + Agenția de Reglementare din Regatul Unit: ”Mamele care alăptează, excluse de la vaccinare”

Viața socială și implicit activitatea lumii arenelor a fost dată peste cap de aproape un an de zile, ajungându-se și la momentul introducerii în scenă a vaccinării, oră la care însăși Organizația Mondială a Sănătății admite că nu există evidențe în sensul că odată aceasta efectuată va și stopa răspândirea așa-zisului virus, ceea ce conturează întrebarea în privința utilității demersului. Mai jos, o serie de date concrete și explicații la obiect din sfera medicală anglo-saxonă în legătură cu subiectul momentului, incluzând printre altele specificații din documentația de autorizare a vaccinului publicată de Agenția de Reglementare a Medicamentelor și produselor de îngrijire a sănătății (MHRA) din Regatul Unit, care a punctat nu numai că orice mamă care alăptează un făt este exclusă din programul de vaccinare din motive de securitate.

Se înmulțesc luările de poziție vizavi de campania de vaccinare ca și demarată nu doar în Uniunea Europeană, îngroșându-se semnele de întrebare în privința necesității acestui vast demers în condițiile în care rata oficială de supraviețuire la Covid-19 a populației lumii cu vârsta sub 65 de ani este de 99.997%. Mai mult, colajul primelor date rezultate în urma demarării vaccinării semnalează tot mai multe aspecte de luat în considerare, constatându-se deja o rată a apariției efectelor adverse substanțial mai ridicată, de circa 50 de ori mai mare decât în cazul vaccinurilor administrate în cazul virozelor sezoniere.

Creșterea numărului efectelor adverse a sesizat tot mai multe persoane care activează la diferite nivele în domeniul sănătății publice, vizate a li se administra dozele dat fiind caracteristica apartenenței branșei de ”linia I” conform terminologiei uzuale din ultima vreme, să lanseze remarci pertinente în legătură cu situația în derulare, unii experți medicali din jurul lumii chiar ajungând să-și pericliteze carierele prin a se referi cu vehemență la pericolele injectării avute în vedere. Iar una dintre întrebările de bun simț lansate ține de o reamintire a aspectului edificator relevat prin exemplul promisiunilor de la vremea anilor ’70 în sensul că o doză de vaccinare la ora respectivă ar fi prevenit reapariția virozei, ceea ce bineînțeles că nu s-a întâmplat… 

Deceniile au trecut iar la ora actuală mediul și mai toxic alimentat de uriași protagoniști ai pieței globale din domenii precum de exemplu Marea Agro sau Marea Farma a condus la o veritabilă explozie în numărul alergiilor manifestate, în mod special la copii. 

Foarte semnificativ, documente publicate de Pfizer și BioNTech notează că persoanele cu un istoric al alergiilor severe au fost excluse din start de la participarea la trialurile clinice ale vaccinului, iar medicii au fost îndrumați să monitorizeze apariția unor reacții similare în rândurile participanților la trial care nu erau înscriși în bazele de date ca fi având în trecut alergii severe. Cu alte cuvinte, trialurile clinice au fost din capul locului subiective, prin excluderea celor cu un istoric al reacțiilor alergice. Ca urmare, caracteristicile vaccinului se arătau a fi sigure și nimeni n-ajungea să fie pus în temă că reacțiile alergice la vaccin constituie de fapt un pericol major.

Motivul acestor reacții alergice intense este dat de un alt element al injecției netestate pe animale, și anume lichidul nanoparticulelor care sunt învelite (PEGylated) cu o căptușeală sintetică, non-biodegradabilă, căptușeală care poate cauza intense reacții alergice.

Pe portalul lui Robert F. Kennedy Jr., The Defender, se explică după cum urmează: ”Toate vaccinurile anti-Covid de la Moderna, Pfizer/BioNTech și Arcturus Therapeutics utilizează această tehnologie ARN mesager (ARNm) care n-a mai fost vreodată aprobată, o abordare experimental concepută pentru a transforma celulele organice în fabrici de producere a proteinelor virale: aici. Această technologie implică utilizarea de nanoparticule lipidice (LNP) care încapsulează (aici) ARNm pentru a le proteja contra degradării și în vederea promovării asimilării celulare. Formulele nanoparticulelor lipidice din cele 3 vaccinuri ARNm anti-Covid-19 sunt <PEGylated>, ceea ce înseamnă că nanoparticulele vaccinului sunt învelite în acest PEG sintetic, non-biodegradabil și tot mai controversat: aici. Vaccinurile ARNm anti-Covid (aici) nu sunt singurele cu implicarea PEG, cercetători ai institutului german Max Planck raportând dezvoltarea unui proces de producție al vaccinului pentru purificarea particulelor virale la un randament ridicat, procesul implicând adăugarea PEG (aici) unui lichid cu conținut virotic, trecut apoi prin membrane”.

”RFK Jr. a avertizat FDA în urmă cu 3 luni despre ingredientul din vaccinul Pfizer care se poate să fi cauzat reacții periclitând viața a 2 angajați din domeniul îngrijirii sănătății în Regatul Unit”Read “RFK, Jr. Warned FDA Three Months Ago About Ingredient in Pfizer COVID Vaccine That Likely Caused Life-Threatening Reaction in Two UK Healthcare Workers”

De semnalat și că aproape toți cei circa 2.000 de participanți la testele Pfizer au semnalat efecte adverse mai semnificative după administrarea celei de-a doua doze, ceea ce echivalează cu faptul că ”tratamentul” a avut timp suplimentar la dispoziție pentru a corupe ADN-ul persoanei implicate în trial, efectele adverse amplificându-se. Citiți: ”FDA spune că vaccinurile anti-Covid ale Pfizer sunt sigure și eficiente dar participanți la trialuri avertizează în legătură cu intense simptome după cea de-a doua doză”Read “The FDA says Pfizer’s Covid vaccine is safe and effective. But trial participants warn of intense symptoms after second shot”

Îngrijorări care nici nu ajung să atingă un alt subiect luat în considerare, și anume cel al ”coșmarului pericolului biologic” (aici) pomenit în legătură cu mediul de lucru din fabrica de vaccinuri Merck, detectată ca fiind o altă problemă în sine, după cum relevă un extensiv articol din Vanity Fair (aici) pe marginea mărturisirilor în acest sens ale unui denunțător.

Un alt esențial punct de vedere a fost relevat de medicul Peter Hotez, un cercetător în vaccinări și decan al National School of Tropical Medicine la Baylor College of Medicine: ”Dar însăși funcțiunea vaccinurilor – aceea de a proteja oamenii sănătoși – solicită o mai mare vigilență. Miza în cazul vaccinurilor Covid este mai mare, întrucât sunt injectate persoane în general sănătoase pentru a preveni să nu se îmbolnăvească, iar marjele de eroare sunt micșorate.” Cu un vaccin anti-COVID-19 “poți infecta întreaga populație a SUA iar dacă se greșește, e amplificat cu 330 de milioane.”

Drept alt aspect cheie, mamele care alăptează nu vor fi în măsură să le fie administrat vaccinul Pfizer, după cum subliniază documente de reglementare din Regatul Unit. Documentație de autorizare a vaccinului publicată de Agenția de Reglementare a Medicamentelor și produselor de îngrijire a sănătății, Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), care a semnalat că orice mamă care alăptează un făt este exclusă din programul de vaccinare pe motive de securitate.

Femeilor însărcinate li s-a comunicat de asemenea că nu li se poate administra vaccinul, iar cele care fac vaccinul să încerce să nu rămână însărcinate pentru cel puțin încă două luni de la administrarea celei de-a doua doze. Documentul confirmă de asemenea ca ”vlăstarele” cu vârsta mai mică de 16 ani să nu fie vaccinate, punctând că stipulările s-ar putea modifica în viitor, nefiind momentan clar dacă programul de vaccinare al celor de la Oxford va fi capabil să includă unele dintre aceste grupe excluse.

Documentul MRHA a specificat că este necunoscut aspectul dacă vaccinul este excretat în laptele mamar, iar un risc pentru nou născuți nu poate fi exclus. ”Dar unele femei ar fi putut deveni însărcinate în timpul trialului și vor fi monitorizate pentru a se vedea dacă suferă unele efecte adverse, sau nou născuții lor”. În tot cazul, doi medici denunțători din Europa au semnalat că vaccinul anti-Covid-19 poate ușor induce sterilitate în femei: aici. 

Peste Marea Nordului și într-o altă ordine de idei, apropo de prioritatea alocată în cazul vaccinării angajaților din sectorul îngrijirii sănătății, Lew Rockwell citează un profesionist din sistemul medical olandez semnalând că 87.000 de asistente medicale din Olanda au refuzat într-un fel sau altul a fi vaccinate. https://www.lewrockwell.com/political-theatre/netherlands-87000-nurses-refuse-covid-19-vaccine/

Iată și lista reacțiilor adverse la vaccinurile anti-Covid-19 conform datelor oficiale de la FDA și CDC – surse guvernamentale de peste Oceanul Atlantic, inclusiv ”sindrom în copii”

De fapt, tot conform datelor statistice, un copil din SUA riscă net mai mult a fi vândut traficanților de carne vie decât să decedeze de pe urma Covid-19, risc de 66.667 de ori mai sporit. Adițional, purtarea măștilor faciale le complică soarta, fiind mai lesne transportați fără a putea fi cumva identificați de cineva…

Iar din SUA se evidențiază distinct o limpede voce recunoscută în a face lumină în practicile ”sistemului”, faimoasa Dr. Judy Mikovits explicând că ”ești pe cale de a injecta un agent în fiecare celulă a corpului. Nu-mi pot imagina a fi orice altceva decât o rețetă pentru ceea ce consider a fi ucidere în masă pe o scară la care 50 de milioane de oameni vor muri în Statele Unite ale Americii de la aceste vaccinuri.” 

Momentan, efectele adverse neașteptate au devenit deja frecvente și pe alocuri șocante, unor subiecți ai vaccinului administrat în Australia rezultându-le teste pozitive la HIV, iar drept urmare întreaga campanie de vaccinare pe baza unui vaccin anti-Covid creat în Australia a fost și anulată. 

Se consemnează totodată de pe urma testării limitate efectuate de Pfizer sute de persoane care se confruntă cu efecte adverse de natură neurologică, posibil ireversibile, mai mulți participanți la test alegându-se cu paralizia facială Bell’s Palsy, afectând jumătate de față. 

Există și o asistentă denunțătoare a practicilor semnalând înscrisuri legate de conținutul vaccinului curând în aprobare al celor de la Astra Zeneca, cu referire la includerea de țesuturi de feți avortați (aici), mențiune contrazisă de mass-media ca fiind falsă.

Un alt cadru medical, Dr. Carrie Madej, a scos în evidență îngrijorările legate de adjuvanții din vaccinuri (aici), iar Dr. Christiane Northrup s-a referit la alte efecte rezultante în participanții la trialuri.

Cei care avertizează în privința pericolelor induse de vaccinare sunt nenumărați, “Nu-ți înfige acul în braț” conform lui Ronnie Van Zant:
https://www.lifesitenews.com/blogs/what-is-the-real-motivation-for-attempting-to-vaccinate-millions-of-healthy-people

Una peste alta, deloc puțini sunt cei care sesizează rapida lansare pe piață a unor produse netestate în studii pe animale dar și bazate pe o tehnologie inovatoare neprobată prin prisma rezultatelor, cu tendințe de rescriere a ADN-ului uman, produse pe care mass-media le promovează intens prin ample campanii publicitare referitoare la vaccinare, ceea ce nu este întocmai, rescrierea ADN-ului unei ființe umane neputând fi catalogată ca fiind o vaccinare în sine. Ar putea fi mai degrabă descrise ca fiind injectări generând decuparea unui fragment de ADN și înlocuirea sa cu un ARN mesager înscris peste codul genetic al subiectului. Este ultimul pas pe un drum de aproape 250 de ani pe care propăvăduitorii acului s-au încrezut în mod eronat în ideea că injectarea unei mici cantități de microbi vii sau inactivi, completate cu adjuvanți, va stimula un răspuns imun care va genera imunitate prin anticorpi rezistenți în timp, rezultatele nefiind însă pe măsura așteptărilor… 

Date din consemnare, preluate din articolul publicat de winterwatch.net:

https://www.winterwatch.net/2020/12/human-no-more-globalists-play-god-with-unproven-dna-rewriting-injection/

Iar doctori din întreaga lume lansează un avertisment cât se poate de semnificativ: ”Nu faceți vaccinul!!” Read “Doctors Around the World Issue Dire WARNING: DO NOT GET THE COVID VACCINE!!”

Există totuși o știință funcțională a inoculării, și anume homeopatia, creată de doctoral neamț Samuel Hahnemann spre sfârșitul secolului al XVIII-lea, asigurând imunizarea prin distilarea tuturor particulelor fizice, reținând esența energetică vindecătoare. Homeopatia constituie o soluție naturală mult mai bună, care a conferit cu succes imunizarea fără efecte adverse de peste două secole, tocmai motivul pentru care organizații globale corupte gen OMS, FDA, CDC sau UE – prin directiva 2001/83/EC, continuă să caute interzicerea homeopatiei din uzul general. E naturală, eficientă și nu umple cuferele profiturilor cartelului Marea Farma. 

Interesante și sondajele de opinie, atât cât pot fi de credibile și acestea în sumedenia lor, din care putem spicui de exemplu că bărbații afro-americani ar fi în marea lor majoritate împotriva efectuării vaccinării – circa 55%, pe când asiaticii cu un nivel ridicat al IQ sunt în marea lor majoritate dornici a efectua vaccinarea – peste 80% dintre ei, iar caucazienii într-o mai mică măsură, puțin sub 60%.

Sporttim va reveni cu semnificative consemnări unicat în presa românească pe marginea situației în continuă derulare.

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 6 =

 


Alte articole legate de acest subiect: