”Planul miliardarilor pentru genocidul mondial, expus”, informare de presă a săptămânalului Executive Intelligence Review în mai 2009

Sub titlul ”Planul miliardarilor pentru genocidul mondial, expus”, revista Executive Intelligence Review prelua în 25 mai 2009 o consemnare publicată în ziua precedentă într-un duminical londonez cu tema unei viziuni nu neapărat tăinuite a unor oameni cu influență de pe pământ, nu neapărat tăinuite din moment ce a putut ajunge la tipar și sub ochii publicului, în sensul unor demersuri legate de limitarea numărului locuitorilor lumii.

Executive Intelligence Review, un săptămânal politic fondat în 1974 de Lyndon H. LaRouche Jr. în statul Virginia, cu câteva redacții de corespondență și în Europa și parte a unui cerc mediatic deținut de Mișcarea LaRouche, purtând așadar numele activistului politic nord-american, lansa în urmă cu aproape 12 ani un comunicat de presă cu titlul ”Planul miliardarilor pentru genocidul mondial, expus”, în care semnala că ”ediția din 24 mai a London Sunday Times a expus agenda unui genocid plănuit la o întâlnire ultra-secretă a 14 cei mai bogați oameni din lume pe 5 mai 2009, conform articolului <Clubul miliardarilor în încercarea de stopare a creșterii populației>, scris de John Harlow. Omul de stat american Lyndon LaRouche a denumit întâlnirea <un fel de confesiune> a intenției de ucidere în masă a populației lumii.

Întâlnirea a fost convenită la inițiativa omului socotit de Forbes a fi cel mai bogat din lume, Bill Gates, fondator al Microsoft, care a spălat pe creier milioane de tineri cu Facebook; Warren Buffet, al doilea conform Forbes, care a garantat 31 de miliarde de dolari, majoritate a averii sale, Fundației Bill și Melinda Gates; respectiv David Rockefeller. Rockefeller a aranjat ca întrunirea să se țină în casa președintelui instituției private Rockefeller University din New York, Sir Paul Nurse. […]”

Executive Intelligence Review (EIR), aflat în cel de-al 48-lea an de activitate, a publicat ediția la zi vineri 8 ianuarie, a doua din anul 2021. Revista, accesibilă pe website-ul publicațiilor LaRouche, aici. 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: