Premieră în Timișoara, a doua oară în România. ”Frisbee Fest in the West” în week-end pe arena CSȘ Bega

Pentru ca este început de toamnă iar vara nu dă semne că vrea să plece, pasionații de frisbee din Timișoara au decis să profite de atmosfera prietenoasă pentru a invita localnicii la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în acest domeniu. Este vorba despre o premieră pentru orașul de pe Bega, primul turneu de Ultimate Frisbee din capitala Banatului și al doilea din România după Buff, care a avut loc în acest an la București. Iată detaliile din partea organizatorilor…

Evenimentul intitulat “Frisbee Fest in the West” va avea loc în perioada 3-4 septembrie 2016 (sâmbătă – duminică) pe terenul Clubului Sportiv Școlar Bega (CSȘ Bega, zona Dacia), desfășurându-se în intervalele orare 09:00 – 18:00 respectiv 10:00 – 18:00.

Ne asteptam la participarea tuturon echipelor de Frisbee din Romania, dupa cum urmeaza: Cluj, Arad, Sibiu, Bucuresti si Negresti.

In acelasi timp, la eveniment sunt asteptate si echipe din strainatate (Moldova, Ungaria, Bulgaria si Serbia).

Ce vrem mai exact de la acest turneu? Cel mai important lucru pe care vrem sa-l aratam lumii intregi este ca acest tip de sport se bucura de un succes nebanuit in tara noastra. In acelasi timp  ne aratam sustinerea pentru infiintarea unei federatii la nivel national, care sa sustina si sa promoveze acest tip de sport.

“Azvarlirea”, este un proiect al ONG-ului Elite Tourism &INA, care nu se afla la prima “isprava” de genul acesta. „Desi au fost coordonate numeroase proiecte, acesta este cel mai apropiat sufletului nostru. Sperăm să vină cât mai multă lume pentru a vedea unul dintre cele mai fair-play-uri sporturi”, transmite presedintele ONG-ului, Liviu Coicea.

Printre sustinatorii acestui proiect, ii putem numara pe: Check-Out Timisoara; Universitatea de Vest din Timisoara; Club Sportiv Bega; Aqua Carpatica. Acest eveniment face parte din Timișoara – Capitala Tineretului din România.

Date de contact: Liviu Coicea – 0743161814 – azvarlirea@gmail.com; Cătălin Roba – 0769612815 – roba.catalin@yahoo.ro

Link Eveniment: https://www.facebook.com/events/1109999525737825/

Acest articol a fost publicat în Sport și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Sport: