Producător de vaccinuri, prezentare oficială a ARNm: ”O platformă tehnologică ARNm care funcționează foarte mult precum un sistem de operare pe calculator” Guru financiar Catherine Austin Fitts expune demolarea controlată prin resetare a sistemului monetar cu pârghiile ”virusare” – ”vaccinare”: ”Nu-i un vaccin, e un sistem de operare. Așa cum Gates a instalat un sistem de operare în PC, viziunea actuală ține de instalarea unui sistem de operare în corpul uman și folosirea ”virușilor” pentru mandatarea instalării inițiale, urmată de actualizări regulate”

După cadoul de Crăciun dinspre Pfizer și BioNTech, vaccinul Moderna este al doilea pe care European Medicines Agency (EMA) l-a recomandat pentru autorizare în UE, primită din partea Comisiei Europene miercuri 6 ianuarie 2021. Notăm prezentarea ”Tehnologiei ARNm” conform portalului oficial Moderna, semnalând și că ”ne-am angajat să creăm o platformă tehnologică ARNm care funcționează foarte mult precum un sistem de operare pe calculator”, analogie folosită de un guru financiar, Catherine Austin Fitts, în expunerea demolării economico-financiare controlate sub acoperirea manipulării în derulare cu viruși și vaccinări: ”Nu e un vaccin, e un sistem de operare. Așa cum Gates a instalat în computerele noastre un sistem de operare, viziunea ține acum de instalarea unui sistem de operare în corpul uman și folosirea ”virușilor” pentru mandatarea instalării inițiale, urmată de actualizări regulate”. 

A trecut deja mai bine de-o lună de zile de la administrarea primelor doze din produsul celor de la Pfizer și BioNTech unor cetățeni din Europa iar neplăcerile cauzate de efecte adverse s-au ivit deja cu miile, ceea ce poate explica graba aprehensivă manifestată de guvernul britanic spre finele anului trecut de a contracta prin licitație un serviciu pentru dezvoltarea unui soft necesar inteligenței artificiale capabile să detecteze un volum ridicat de reacții negative la vaccinare, astfel încât detaliile acestor date să poată fi stocate. Cererea de ofertă a contractului a fost formulată în regim de extremă urgență, puse fiind la bătaie 1,5 milioane de lire sterline. ”Tipul contractului: Oferte. 1.1.4. Scurtă descriere: MHRA (Medicines and Healthcare Regulatory Agency) caută urgent un soft de inteligență artificială pentru procesarea volumului ridicat la care se așteaptă de reacții adverse (ADR) la vaccinul Covid-19 și pentru asigurarea implicită a stocării tuturor detaliilor referitoare la reacții. Informația despre loturi…” vezi clipul mai jos. Medicines and Healthcare Regulatory Agency (MHRA), adică Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Îngrijirii Sănătății (din Regatul Unit), este un organism executiv sponsorizat de Departamentul de Sănătate și Îngrijire Socială al Guvernului de la Londra.

https://videos.files.wordpress.com/euP8UKLl/mhig_22rlpjnkxk_hd.mp4 

Și a se vedea deja și unele rezultate din baza de date de peste Ocean a ”Sistemului de Raportare a Evenimentelor Adverse Vaccinării”, The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), deloc puține la număr…

Pe de altă parte – deși chiar prin declarația pe NBC a lui Albert Bourla, însuși CEO Pfizer, cum că ”Nu suntem siguri dacă cineva poate transmite virusul după vaccinare”, se multiplică semnele de întrebare în privința necesității vaccinării – de zilele trecute a mai apărut un producător de vaccinuri căruia i s-a acordat o autorizare condiționată de marketing în Uniunea Europeană, și anume Moderna, pe al cărui portal oficial este descrisă și tehnologia ARNm: https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

În traducere de pe pagina în speță de introducere a tehnologiei ARNm…

”Facilitarea descoperirii și dezvoltării de medicamente

Am construit Moderna pe premiza călăuzitoare că dacă utilizarea ARNm ca remediu funcționează pentru o boală, atunci ar trebui să funcționeze pentru multe boli. Iar dacă asta este posibil, prin procedura corectă și infrastructură, poate îmbunătăți în mod însemnat cum sunt descoperite, dezvoltate și produse medicamentele.

Sistemul nostru de operare

Recunoscând potențialul larg al științei ARNm, ne-am angajat să creăm o platformă tehnologică ARNm care funcționează foarte mult precum un sistem de operare pe un calculator. E astfel conceput încât să se conecteze și să activeze interschimbabil prin diferite programe. În cazul nostru, ”programul” sau ”aplicația” e remediul nostru ARNm – unica secvență ARNm codată pentru o proteină”.

Prezentarea continuă așadar și sub titlul înfățișat mai sus, ”Medicina noastră ARNm – ”Software-ul vieții”…

Iar exact la un ”sistem de operare” s-a referit recent și Catherine Austin Fitts, cunoscut guru financiar de peste Oceanul Atlantic, descriind criza indusă în urmă cu peste un an ca învăluire a celei economico-financiare, conturată tot mai clar. Expunerea sa, introdusă în scenă în ziua de Anul Nou de www.henrymakow.ca prin cuvintele ”cea mai profitabilă afacere din lume este sclavagismul, iar țintă este omenirea”, citând-o pe Austin Fitts, ”nu e un vaccin, e un sistem de operare. Așa cum Gates a instalat în computerele noastre un sistem de operare, viziunea e acum să fie instalat un sistem de operare în corpul uman și folosirea ”virușilor” pentru mandatarea instalării inițiale, urmată de actualizări regulate”.

Alte cuvinte introductive, din partea Dr. Joseph Mercola: ”Cum faci marketing și implementezi un sistem financiar pe care nimeni nu l-ar dori dacă i-ar înțelege toate ramificațiile? O schimbare într-atât de mare încât va însemna nu doar sfârșitul sistemului monetar așa cum îl știam, dar și o totală revizuire a suveranității și drepturilor individuale. Într-un video pe YouTube (n.n.: între timp cenzurat pentru ”nerespectarea termenilor și condițiilor”) și în curând într-un documentar, guru financiar Catherine Austin Fitts descrie complicatul și ”murdarul” plan de a folosi actuala criză sanitară pentru ingineria recreării valutelor mondiale și a modului de viață pentru oamenii viitorului. Comparând mișcarea cu mânarea oilor spre abator, Catherine Austin Fitts explică cum pandemia aliniază oamenii pentru a depinde de guvernele lor sub forma protecției vizavi de un inamic invizibil, Covid-19, și prin a folosi apoi frica inoculată pentru a-i reține din traiul a ceea ce odată era considerată o viață normală”.

Spicuire din spusele expertei financiare: ”Dacă te uiți la ceea ce e creat și propus sub forma injectabilelor, se arată ca și cum dezvoltările tehnologice sunt organizate în jurul mai multor potențiale țeluri. Primul și cel mai important ține de înlocuirea sistemului valutar existent al USD, cu un sistem de tranzacție digitală care poate fi combinat cu unul de identificare digitală și urmărire. Țel legat de dispariția valutelor așa cum le știam și înlocuirea lor cu un sistem integrat de credit card care poate fi încorporat în diferite forme de control, incluzând chiar și controlul minții. Înlocuirea sistemului valutar existent al USD amenință sistemul global al rezervelor dolarului. Principalele două mase monetare au urcat în ultimul an la două cifre ca rezultat al noii serii de relaxări cantitative din partea Federal Reserve. Motivul pentru care n-am intrat în hiperinflație e datorat dramaticei scăderi a velocității monetare indusă de convertirea Covid-19 într-o inginerie de închidere a semnificative activități economice și falimentarea a milioane de firme mici și mijlocii. Iar așa cum Gates a instalat în computerele noastre un sistem de operare, viziunea ține acum de instalarea unui sistem de operare în corpul uman și folosirea ”virușilor” pentru mandatarea instalării inițiale, urmată de actualizări regulate. Un coleg mi-a spus odată cum a apărut Dicționarul Webster’s. Webster a explicat că modul în care răufăcătorii vor schimba Constituția va fi nu prin modificări, ci prin a-i schimba definiția. Acum pot înțelege de ce Gates și colegii săi vor să numească aceste tehnologii ca fiind ”vaccinuri”. Dacă pot convinge corpul politic despre cărțile de credit injectabile sau identificările de supraveghere injectabile ori interfețele nano-tehnologice creier – mașină injectabile cum că sunt ”vaccinuri”, atunci ei se pot bucura de beneficiile libertăților unui secol și ceva de decizii legislative și legi care sprijină efortul de a mandata ceea ce vor să facă. Schema e destul de deșteaptă. Pune populația să adopte definirea noii cacofonii injectabile high-tech ca fiind vaccinuri, iar astfel o poate introduce direct în linia de alimentare a vaccinurilor. Fără nici o grijă despre bolile și decesele care vor rezulta de la ceva nenatural și atât de rapid livrat. Eliberarea de responsabilități garantată de PREP Act prin declararea unei urgențe și abilitatea de a menține acea urgență activă prin urmărirea contacților îi poate proteja de răspunderi pentru mii dacă nu milioane de morți și vătămări ca urmare a unui asemenea experiment uman. Ideal, ei pot blama decesele pe virus.” Expunerea oferită de Catherine Austin Fitts era accesibilă la https://youtu.be/LCiIc6i81uM, între timp cenzurată, urmând a fi în schimb accesibilă în cadrul unui documentar.

La noul produs al Moderna s-a referit și Lance D Johnson pe website-ul humansarefree.com sub titlul ”Moderna admite: injecțiile ARNm sunt un <sistem de operare> conceput pentru a programa ființele umane”. Spicuire…

”Oamenii de știință au pregătit o secvență unică ARNm codată unei proteine specifice. Odată injectată în corp, programul se derulează în organism la nivel celular. Platformă ca loc de întâlnire al Big Farma cu Big Tech, înrobind corpul unei sistem de control conceput pentru profit din funcțiunile sale celulare și biologice.

Platformele devenind active pe populație, Moderna admite că reacțiile imunitare ale organismelor sănătoase pot de fapt distruge secvențele ARNm înainte de a intra în celulele organismului. Sistemul imunitar poate ataca programul și fragmentele sale ARN, conducând la urmări negative ce pot include deficiențe moleculare, efecte hormonale. Dacă plierea proteică e perturbată, s-ar putea ca proteinele să nu-și atingă vreodată funcționalitatea vizată. Conducând la o dezvoltare parțială de antigeni care nu vor conferi niciodată impunitatea țintă la proteinele coronavirus. Procesul ar putea cauza răspunsuri hiper-inflamatorii și aspecte autoimune precursoare ale cedării organelor și diferite procese de boală. Cei din spatele experimentării ARNm pe oameni construiesc justificări psihologice și precedente științifice pentru a declara sistemul imunitar uman ca fiind incapabil. Prima tentativă a fost prin schimbarea de către OMS a definiției imunității în masă… (continuare)

Documente oficiale. Organizația Mondială a Sănătății redefinește ”imunizarea în masă”: spulberare a sute de ani de convenție științifică. De la ”imunitatea dezvoltată prin infecții precedente” la noul ”concept folosit pentru vaccinare, în care o populație poate fi protejată de un anumit virus dacă este atins un prag de vaccinare, și nu prin a o expune acestuia”. Negru pe alb: ”concept folosit pentru vaccinare”. Nu-i vorba așadar despre sănătatea oamenilor și sistemul imunitar, ci despre un concept: al profitului prin genocid

(continuare)… iar astfel oamenii își vor preda organismul ultimelor programe ARNm, devenind dependenți de softurile biologice create pentru ei. Ușă deschisă spre transhumanism prin discreditarea sistemului imunitar, aspect prin care companiile farmaceutice au găsit alibiul perfect pentru momentul când experiențele cauzează vătămare corporală. Nu e tehnologia injectată cea care cauzează reacții alergice, atacurile cerebrale, infertilitatea, decesele, ci sistemul imunitar individual care cauzează toată durerea și mizeria, vor spune acestea. Și vor solicita ca mai atent create programe și intervenții necesare pentru a <perfecționa> ființele umane”.

Autorul se mai referă la prezentarea oficială a tehnologiei ARNm de pe pagina producătorului, ”Medicina ARNm, Softul vieții”, articolul încheindu-se astfel: ”Atât la un nivel fiziologic cât și psihologic ființele umane sunt marcate precum vitele prin a se supune acestui program software ARNm. Sistemul nu e medicină, nu e vaccinare, ci e o completă manipulare celulară, folosind molecule biologice străine pentru a coda, decoda, reglementa, schimba expresia și altera instrucțiunile fiziologice din ființele umane”.

Și Bill Gates s-a referit la aceste noi tehnologii adresate ADN-ului uman…

https://www.youtube.com/watch?v=ksEVaO806Oo&feature=emb_title

Watch Bill Gates Admitting mRNA ‘Experimental’ Vaccine Will CHANGE Recipient’s DNA FOREVER

Legătura la materialul de pe HumansAreFree:

https://humansarefree.com/2021/01/moderna-mrna-jabs-operating-system-program-humans.html

Alte legături…

Pfizer and Moderna expected to earn $32 billion from 2021 sales of their coronavirus vaccines

Moderna says US to procure extra 100 million doses of its mRNA coronavirus vaccine

Dr. James Lyons-Weiler’s coronavirus research: COVID-19 vaccines contain ingredients known to cause autoimmune disease

French infectious disease expert warns about dangers of COVID-19 vaccine

Vin Gupta says getting vaccinated doesn’t stop infections or the spread of COVID-19, so what’s the point?

Ontario top health officials caught on hot mic prior to COVID briefing: ‘I just say whatever they write down for me’

EXPOSED: The CCP successfully infiltrated Western consulates, universities and corporations

Highly censored news suggests America under all-out biological attack: Bio-warfare expert warns bioweapon released upon Americans while the mainstream media plays role of gatekeeper

World Economic Forum wants big government, big banks, big corporations to vaccinate the world

Minutes after receiving coronavirus vaccine, vax-brainwashed nurse loses consciousness and collapses on LIVE TV

 

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: