Sârbul Zoran Svilar câștigă ediția I a turneului de 9Ball Timişoara Open 2k17

Doar jucători din străinătate s-au clasat pe podiumul primei ediţii a turneului de 9Ball Timişoara Open 2k17, încheiat cu succes în weekend la Black Cube Box din centrul comercial Iulius Mall.

La turneul internațional au fost prezenţi 74 de jucători pe tablou iar locul 1 a fost adjudecat de Zoran Svilar din Serbia, fost finalist al Campionatului European de bila 8 și bila 9 în 2008. Sanjin Pehlivanovic din Bosnia și Herțegovina, în vârstă de doar 16 ani, s-a situat pe poziția a doua, urmat pe locul 3 de Georgi Georgiev din Bulgaria şi Aleksa Pecelj, din Serbia.

Finala a fost una fără istoric, deşi bosniacul de doar 16 ani, Sanjin Pehlivanovic, a început excelent şi a condus cu 2-0. Apoi, lipsa de experienţă, tracul şi câteva erori au dus scorul la 9-2 pentru Zoran Svilar, care şi-a adjudecat astfel şi premiul cel mare al turneului, de 2.000 de euro.

Dintre români, cei mai buni au ajuns până în sferturi, acolo unde au fost eliminaţi de cei patru jucători clasaţi la final pe podium. Românii ce au ajuns în sferturi sunt Alexandru Desculţu (din Timişoara), Ciprian Gândac, Babken Melkonyan și Claudiu Alicuş.

Acest articol a fost publicat în Sport și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Sport: