Studiu real de caz în premieră, pe 25.930 de copii, în Germania: ”Impactul negativ major asupra sănătății fizice, psihologice și comportamentale a copiilor poate fi mult mai larg răspândit decât se raportează în media și de către oficialii guvernamentali, afectându-i pe circa 68% și contribuind la 24 diverse plângeri legate de sănătate”. Datele exacte

”Vătămări la copii datorate măștilor: 68% dintre părinți raportează alarmante probleme psihologice și fizice într-un prim studiu de acest gen”, publicat în 2 ianuarie 2021 de GreenMedInfo Research Group: aici. Luni au reînceput orele în România, însă tot departe de clase, școală online fără nici cea mai mică justificare științifico-medicală dar cu efecte detrimentale deja detectabile și care neîndoielnic se vor complica în timp, neplăcute consecințe care pot fi cântărite concret doar pe baza cercetărilor. Iar acestea încep să apară prin alte părți, de exemplu sub forma unui studiu real de caz în premieră în ceea ce privește purtarea măștii de către cei mici – o altă ”măsură” deloc argumentată medical, impunere sugerând la ceea ce sunt supuse generațiile de mâine, în spațiul carpatin și cu tulburătorul sentiment de vinovăție inoculat copiilor cum că și-ar putea infecta semenii, pe cei dragi. Unul dintre pretextele blocării celor mici acasă, departe de colegi, dascăli și școală. Cât despre elocventul subiect, ”Un studiu îngrijorător realizat în Germania a fost publicat online (încă nerevizuit de omologi) sub titlul ”Studiile Corona pe copii… Co-Ki: primele rezultate ale înregistrărilor din toată Germania ca urmare a acoperirii feței și nasului (cu mască) la copii”, descriind rezultatele rapoartelor remise de 17.854 părinți cu plângeri legate de sănătate sau afecțiuni ca urmare a purtării măștii de către 25.930 de copii.

Dat fiind că lucrurile sunt cât se poate de serioase și grave, după luni și luni de zile în care generațiile de mâine au fost nejustificat îndepărtate de naturalețea firească de a-și duce viața normal inclusiv prin a învăța în băncile instituțiilor de profil – drept refuzat ilegal ”de urgență” și ”în alertă” fără nici cele mai mici argumente bazate pe dovezi științifico-medicale, periclitându-li-se sănătatea și implicit viitorul, în loc să se cântărească atent urmările diverselor impuneri restrictive obligatorii, care, iată!, își manifestă pare-se deja consecințele deloc pozitive, ci de-a dreptul nefaste conform unui studiu de peste hotare, în România se stă în schimb în chiar prima zi de școală de absolut iresponsabile fracturi de logică diseminate încă din introducerea consemnării de către însuși redactorul-șef al cunoscutei publicații online de nivel național ”Adevărul”, care, rupt de realitate și bătând câmpii sub titlul ”Cum transformăm România Educată într-o educație reformată”, a derapat grosolan prin a asocia eronat anumite aspecte, cităm, ”Cine nu înţelege că educaţia este parte a siguranţei noastre naţionale să se uite la numărul celor care, în vremuri de restrişte, dau crezare celor mai fanteziste teorii ale conspiraţiei şi amână momentul în care ne vom putea relua viaţa normală”.

Copiii sunt stopați din a merge la școală, restrânși fiind la simulacrul surogatului online ca urmare a unor nejustificate impuneri restrictive neavând de-a face cu aspectul medico-sanitar invocat fără dovezi de către decidenți, iar un jurnalist ”de le centru” insinuează ideea că tarele educației s-ar răsfrânge și sub forma aplecării urechii la ”teoriile conspirației”, asociere care nu sună doar a culme a tupeului și a sfidare a inteligenței publicului cititor, ci și a noapte a minții, mascând perfid neajunsul major că fiii patriei nu sunt acum pe băncile școlii. Din contră, o bună educație îți conferă capacitatea gândirii analitice și de informare pertinentă, educație subminată acum prin ”școala online”, subminare ce poate duce în timp la absurdități precum cele puse cap la cap în fraza ziaristului citat. Scandaloasă diseminare a părerii fără fundament că lipsa educației ar induce reflexul de a da crezare inconvenabilelor ” teorii ale conspirației”, care s-ar face pare-se de vină pentru ”amânarea” reluării vieții normale. Cât de multă nerușinare în presa românească! 

Scandaloasă este de fapt realitatea la zi la care sunt supuși milioane de copii și adolescenți din România – școală online și departe de cursuri, ceea ce se face cu copiii românilor fiind de natură criminală, iar scandaloasă într-un izbitor contrast este și ignoranța respectivului autor vizavi de soarta de moment a viitorului țării, obligatoriu în case fără motiv și nu în bănci, formatorul de opinie apelând în schimb la forme fără fond prin a se raporta la momentul inoportun proiectului ”România Educată”, inserată fiind și fotografia suport a inițiatorului proiectului, președintele fără copii. Astfel se clădește cultul personalității, în vreme ce copiii României sunt stopați din a merge la școală la începutul unui nou an calendaristic… Țara arde, babele se piaptănă. Ca de la cer la pământ diferența între realitatea înconjurătoare și propaganda prin osanale a eșecului deplin, de subliniat fiind periculozitatea ideii asocierii aspectelor legate de educație, siguranță națională și a da crezare ”celor mai fanteziste teorii ale conspirației”. Care teorii? Este o conspirație în toată regula a ocultei mondiale, cu complicitatea inconștientă a tuturor decidenților și rătăciților ”naratori oficiali” cântându-le în strună cu nimicuri fără probe, dovezi, evidențe și argumente concrete.

Înapoi așadar la studiul din Germania, care spune în schimb multe:

https://www.greenmedinfo.com/blog/mask-harms-kids-68-parents-report-alarming-problems-first-its-kind-study-preprint1

Iar registrul și chestionarul studiului pot fi accesate online la www.co-ki-masken.de.

© [2 ianuarie 2021] GreenMedInfo LLC. Această lucrare este reprodusă și distribuită cu permisiunea GreenMedInfo LLC. Vrei să afli mai multe de la GreenMedInfo? Semnează newsletter-ul aici: https://www.greenmedinfo.com/search/google-cse#gsc.q=greenmed%20newsletter

În paragraful introductiv al articolului se semnalează că ”Un studiu german implicând peste 25.000 de copii relevă că impactul negativ major asupra sănătății psihologice, fizice și comportamentale a copiilor poate fi mult mai larg răspândit decât se raportează în media și de către oficialii guvernamentali – afectându-i pe aproximativ 68% dintre ei și contribuind la 24 de plângeri diferite legate de sănătate, conform observațiilor remise de părinți”, de notat fiind și o remarcă a autorilor studiului…

”Nu există studii independente despre utilizarea măștii de către copii și adolescenți care să fie certificate ca produse medicale pentru siguranța ocupațională în aplicații profesionale. Adițional, dat fiind că nu se cunosc exact materialele utilizate la măști, nu se cunoaște nici despre potențialele efecte protectoare sau efecte adverse ale măștilor create în casă și purtate în general de copii. În lumina măsurilor de combatere a Covid-19 și în special a diferitelor obligații adresate copiilor și adolescenților pentru purtarea măștii în școli pe o perioadă mai lungă de timp, e o urgentă nevoie de cercetare.”

Iar rezultatele studiului au fost astfel sintetizate:

”Până în 26 octombrie 2020, registrul a fost folosit de 20.353 oameni. În publicație am raportat rezultatele înregistrate de la părinți care au introdus date pentru 25.930 copii. Purtarea zilnică a măștii a avut durata medie de 270 de minute. 68% dintre părinți au raportat probleme ivite la copii de la purtarea măștii, incluzând iritabilitate (60%), dureri de cap (53%), dificultate de concentrare (50%), scădere a poftei de viață (49%), scădere a dorinței de a merge la școală/grădiniță (44%), indispoziție (42%), incapacitate de asimilare a cunoștințelor (38%), oboseală și moleșeală (37%).”

Articolul mai semnala și următoarele:

”Pentru a afla mai multe despre cercetarea puțin mediatizată în legătură cu lipsa eficienței și aspectele de siguranță asociate purtării măștilor, vezi baza noastră de date pe subiect aici.”

”Pentru a lua atitudine împotriva purtării obligatorii a măștilor, ia act pe platforma Stand For Health Freedom. ACȚIONEAZĂ ACUM: purtarea îți periclitează sănătatea și libertățile. Spune statului și oficialilor locali să facă voluntară purtarea măștii.” ”Grupul de Cercetare GMI, GreenMedInfo este dedicat investigării celor mai importante aspecte cotidiene de sănătate și mediu”.

Subiectul studiului din Germania a fost diseminat online și în SUA de website-ul naturalnews.com. 

https://standforhealthfreedom.com/action/act-now-mandatory-masks-endanger-your-health/ relevă încă din titlu existența apariției unor afecțiuni sub forma a ”24 de aspecte diferite legate de sănătate” ca urmare a purtării măștii de către copii. 

NaturalNews notează că ”primul studiu de acest gen, implicând peste 25.000 de copii, relevă că măștile de protecție sunt vătămătoare pentru copii pe multiple planuri, la nivel fiziologic și psihologic, cu efecte negative asupra comportamentului lor, concentrării și interesului pentru asimilarea cunoștințelor. Aceste efecte negative sunt cenzurate din media socială, punctate superficial și printre altele de mass-media, ignorate de oficialii guvernamentali”.

Dintre cei 25.930 de copii pe care s-a efectuat studiul, baza de date include cel puțin 17.854 de plângeri semnalate de către părinți. Aspectele de natură ținând de sănătate au fost detectate la peste două-treimi dintre copii, aproximativ 67,7%, față de 66,1% în cazul părinților, 270 de minute fiind durata medie în care cei mici au fost obligați să poarte o mască în mediul școlar, în medie 4 ore și jumătate pe zi.

”Purtarea prelungită, forțată și strictă a măștilor distruge sănătatea copiilor”, este un inter-titlu al autorului nord-american al consemnării. Demersul, pornit în Germania în 20 octombrie 2020, a solicitat 363 de medici să informeze părinții și dascălii că pot raporta impactul asupra sănătății rezultat din purtarea pe termen lung a măștii.

Astfel, aproape o treime dintre copii au dormit mai rău decât de obicei iar un sfert au manifestat ”noi frici”. Sute dintre ei s-au dovedit a fi mai puțin veseli, mai puțin jucăuși, iar cei mai mulți – nespus de instabili. Și mai mult, 29,7% au întâmpinat dificultăți de respirație, 26,4% amețeli, sute dintre copii senzații de slăbiciune, de boală, respirație accelerată, dureri în piept, scurte pierderi de cunoștință, purtarea măștilor amenințând sistemul imunitar, mai susceptibil astfel la îmbolnăviri.

Conform NaturalNews.com, nu există totodată cadrul adecvat de informare a părinților în legătură cu efectele purtării măștii de către copii, pe baza căruia să poată fi încuviințată o opțiune în cunoștință de cauză, generând implicit precedente ilegale și inducând posibilitatea unor abuzuri instituționale. Aceeași sursă mai atrage atenția despre pericolele întâmpinate de părinți sub forma destituirii din drepturile legitime vizavi de minor, în contrast cu eventualitatea ivirii unor intervenții medicale obligatorii exercitate de ”sistem” asupra copiilor în incintele școlare. Se punctează în același articol și aspectul violării psihologice a noilor generații prin inducerea percepției că respirația lor ar constitui o potențială sursă constantă de transmitere a bolii, inducându-li-se datoria morală de a se asigura că respirația lor n-ar infecta alte persoane. Inoculare a unui sentiment al vinovăției pe pielea… ”vinovatului” fără vină, antrenarea instinctului de a le fi frică unora de alții – copii între copii, cel puțin un șocant caz de acest gen fiind diseminat cu luni în urmă din județul Ilfov cu mărul discordiei tocmai aspectul purtării măștii. Dar și obediența față de autoritate și la urma urmei față de ceea ce este o fraudă pseudo-medicală.

Și cine se face totuși responsabil pentru vătămările pare-se deja apărute ca urmare a obligativității purtării măștii? În mod normal, cei care au decis în favoarea unor asemenea hotărâri și a implementării acestora. Și ce altceva mai poate fi oare impus forțat sub pretextul siguranței altora? Copiii României au fost deja scandalos abuzați prin impunerile restrictive ivite cu începere de la mijlocul lui martie 2020, fiind vorba despre un pur experiment medical, deloc la latitudinea părinților, îngrădiți de la a declina sau încuviința în cunoștință de cauză măsurile adoptate la adresa copiilor lor.

Iar după cum mai punctează tot NaturalNews.com din SUA, ”CDC dezvoltă un stat polițienesc medical la scară națională pentru a urmări obediența vizavi de vaccinare, putând conduce la <arestarea medicală> a copiilor”: aici 

Sursele includ:

HealthFreedom.news 

GreenMedInfo.com

NaturalNews.com

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = unu

 


Alte articole legate de acest subiect: