Trezire: prim stat care solicită oficial laolaltă cu rezultatul testării și valorile pragului ciclic CT și marjele de referință, pentru analizarea datelor. ”Problema? Că guvernele lumii își bazează deciziile pe valori CT care sunt foarte mari. Prea mari!” ”Test Covid!? Nu există așa ceva! Se testează supunerea umană de a se lăsa de bună voie a-i fi violat organismul prin găsirea unor fragmente ca urme din răceli precedente, pretinzându-se altceva. Testul are un alt scop decât cel declarat și n-are o bază legală”

Continuă să se audă tot mai multe voci care chestionează diverse aspecte luate inițial drept bune în necunoștință de cauză, locomotive ale trenului evenimentelor în derulare la zi pe subiectul mondial numărul 1 al anului, iar unii mai iau în consecință și măsuri ca atare, modificând termenii aplicării cadrului de procedură. În legătură cu testarea, testare la care au fost supuși și atâția practicanți ai sportului din țara noastră…

Atrofierea fricii înnăscute și sănătoase de Dumnezeu ca dar divin este teren fertil pentru însămânțarea temerilor de tot felul inoculate populației abil manevrate de administrații controlând discursul oficial și care paradoxal n-ar avea altfel în general mare credibilitate și trecere la publicul larg, cu timp la dispoziție în cele peste 3 decenii pentru a se edifica în linii mari că a tot fost dus cu vorba, iar înfricoșarea maselor a stat la baza actualei psihoze colective din societate, mai suspicioasă și în mod exagerat precaută ca niciodată, fără însă a exersa esențiala activare a filtrului rațiunii și discernământului în regim de cunoaștere.

Cel mai terifiant în societatea românească a anului 2020 găsesc a fi refuzul unei dezbateri sub forma discuției deschise pe baze informate legate strict de fapte, oricât de inconvenabile ar putea părea la prima vedere unei digerări mentale, preferându-se în schimb cel mai adesea refuzul ignorant încă din start și inerția comodă și leneșă intelectual a rămânerii la stadiul de prejudecăți și preconcepții dogmatice ca reflexe ale ”construcției” noastre dar și bagajului acumulat în timp de impresii clișeu. Blocaj colectiv inducând problemele actuale generate așadar de acceptarea unui nonsens. Iar societatea românească ”mascată” este una cu fibra pe cale de a fi iremediabil ruptă sub greutatea periculoasei percepții a omului de rând manipulat mediatic că un semen din public ar putea fi ”o bombă biologică”, ”un purtător”, ”suspect” de ceva: care va să zică ”divizează și domină” a funcționat și prins rădăcini în mentalul impresionabil și vag cultivat în societate.

Trecând la subiect, despre ”teste” și ”cazuri”, puțin zis e ceva putred în Danemarca, rareori răzbătând în spațiul public referiri la obiect despre procedura de amplificare, ba chiar o singură dată evidențiindu-se ca fiind pomenită specific în sport cu suport numeric, și anume de comandantul suprem al handbalului, președintele federal Dedu, cel cu turneele ”concentrate” în fața unor tribune goale cu fixație pe Sfântu Gheorghe, la subiect în schimb prin a menționa pragurile ciclice (CT) utilizate în cazul testelor unor selecționabile în lotul feminin al României pentru EHF Euro 2020. În rest, aproape nici pomeneală în discursul public despre aceste limite la care frecvent uzitatele teste PCR pot detecta mostra unui virus SARS-CoV-2.

Iar ecuația e simplă. Cu cât mai mare numărul de cicluri, cu atât mai scăzut conținutul încărcăturii virale din mostră, și viceversa, cu cât mai puține cicluri, cu atât mai prevalentă prezența virusului în mostra originală.  

Numeroși experți epidemiologi au argumentat că pragurile ciclice sunt un important instrument de măsură pe seama cărora pacienții, publicul dar mai ales decidenții politicilor publice pot lua decizii în cunoștință de cauză despre cât de ”infectată” ar putea fi o persoană cu rezultatul ”pozitiv” la test. Însă cât de mult sunt și colectate, studiate, corelate și analizate de către departamentele de sănătate publică datele specifice ale acestui reper de măsură CT?

Odată pus serios în lumină, subiectul nu trece la testul… detectorului de minciuni. Exemplificări tot de peste hotare, căci în România monologul e pe pilot automat.

Experți nord-americani au compilat 3 baze de date cu oficiali ai statelor Massachusetts, New York și Nevada, care au concluzionat: ”Până la 90% dintre persoanele testate pozitive n-au fost purtătoare de virus”.

Un laborator new-yorkez, Centrul Wadworth, a analizat la solicitarea New York Times rezultatele testelor din iulie iar 794 de teste pozitive figurau cu un prag ciclic CT de 40. ”Cu o limită de 35, aproximativ jumătate din aceste teste PCR nu vor mai fi considerate pozitive”, a specificat NYT. ”Iar circa 70% n-ar mai fi considerate pozitive cu un CT de 30”.

Despre decizia unei Curți de Apel lusitane s-a mai consemnat în aceste pegini, hotărând că testul PCR nu constituie o procedură de încredere pentru detectarea SARS-CoV-2, iar drept urmare orice carantinare forțată pe baza acestor rezultate este împotriva legii.

Mai mult, conform unui nou studiu al Societății de boli infecțioase a Americii, la 25 de cicluri de amplificare 70% dintre testele ”pozitive” nu sunt însă ”cazuri” din moment ce virusul nu e activ și necultivabil. Iar la 35, 97% dintre ”pozitive” sunt non-clinice.

PCR nu testează boala ci un model specific ARN, ceea ce constituie un aspect esențial cheie. La 25, 70% dintre rezultatele așa-zis ”pozitive” nu sunt cu adevărat pozitive în nici un fel de natură clinică, din moment ce nimeni nu poate fi îmbolnăvit.

În concluzie și pe scurt legat de ”cazuri, cazuri”, obsesiv repetat de pe prompter de trâmbițele de serviciu la foc continuu, numărătoarea testelor pozitive conform practicii în vigoare nu înseamnă în realitate nimic, enorm însă în ”narațiunea oficială”. Care contează pentru întreținerea psihozei colective, pârghie de bază.  

Înseamnă în schimb că indică găsirea de ARN viral în proba nazală, ceea ce ar putea genera o infecție, dar în realitate nu. Și în orice caz insuficient pentru a îmbolnăvi cumva pe altcineva. Dar suficient conform protocolului cadru pentru a fi ”împachetat” în propria locuință două săptămâni, deși nici măcar n-ai fi strănutat, ceea ce oricum n-ar însemna neapărat ceva. Cam la asta se reduce…

Iar aceste numere sunt vehiculate fără suflare și precum morișca de prostituata de serviciu stimulată de la bugetul de stat pentru a întreține frica paranoică a vigilenței, a se citi atât obligativitatea inutilei purtări a măștii – de fapt și pur și simplu, oricât de incredibil ar părea, o inducție inițiatică într-un ritual satanic în masă, cât și impunerea carantinei. Adulmecați dictatura? Pesemne că nu.

În premieră la nivel mondial, Departamentul de Sănătate al unui stat nord-american, și anume Florida, solicită tuturor laboratoarelor să comunice nivelul pragului ciclic CT pentru fiecare test efectuat. Astfel, absolut toate rezultatele de laborator pozitive, negative sau nedeterminate trebuie raportate imediat la Departamentul Federal de Sănătate statal pe cale electronică sau prin fax, inclusiv pentru toate tipurile de testare, PCR sau alte rezultate ARN, antigen sau de anticorpi, însă mai nou documentația trebuie să includă așadar valorile CT și marjele de referință ale acestora.

Și la urma urmei ce înseamnă mai exact un rezultat ”pozitiv” la testare? După cum a sintetizat recent medicul asistent Tommy Megremis”dacă sunteți familiarizați în general, testul PCR e utilizat pentru a amplifica mici cantități de material genetic în vederea recunoașterii mostrelor de ADN printr-un proces ”ciclic”. De asemenea, pentru virusul ARN, este convertit în ADN pentru a fi detectat ca modalitate de efectuare a testului. Astfel a fost posibil a recunoaște genomii mumiilor egiptene. Funcționează, deoarece în cazul amplificării și ciclicității suficient repetate pentru creșterea fragmentelor legitime de ADN, rezultă o semnificativă cantitate specifică. Iar ceea ce devine tot mai mult aparent e că testul PCR n-a fost conceput ca un instrument de diagnosticare a infecției, și nici nu poate funcționa cu adevărat ca fiind așa ceva fără a și avea o mare cantitate de rezultate fals pozitive. Și punct! Când vine vorba de Covid, prezența particulelor virale culese prin tehnica PCR nu a fost și nu este legată cantitativ de o infecție activă simptomatică. Pur și simplu nu poate fi așa, deoarece limita de infectare ca rezultat al încărcăturii virale este diferită de la pacient la pacient. Se dovedește că la repetări ciclice de peste circa 25 de ori, rata fals pozitivă a infecției începe să devină foarte mare. Eu și alții am explicat în bloguri cum ajung oamenii să fie expuși virusului și să declanșeze un simplu răspuns imunitar înnăscut, nu poate fi altfel. Când îi testezi pe cei cu foarte mici încărcături virale, care nu sunt bolnavi, poți detecta acest cod ARN care e folosit să diagnosticheze dacă efectuezi ciclicitatea de suficiente ori. Ce-am citit ultima oară, Labcorp efectuează cel puțin 40 de cicluri pentru a detecta fragmente de genomi virali. Testul PCR n-a fost vreodată gândit pentru diagnosticarea infecției dar ca un test cantitativ pentru prezența unor părți ale genomului viral. Dar ne petrecem zilnic cu oameni care au oricâte particule de virus ucigaș sau genomi bacteriali ce pot fi prinse la un test PCR în cazul aplicării testului specific pentru așa ceva. Și vom afirma atunci că persoana este un pacient infectat? Nu! Așa încât, luând totul în considerare, după cum explică în mare detaliu Chris Martenson (PeakProsperity), cea mai importantă întrebare care trebuie adresată de către cineva testat cu un rezultat pozitiv: <Care este valoarea CT a testului?> Și este foarte important de înțeles aspectul. O valoare scăzută semnalează că persoana are încărcătură virală. Din contră, una ridicată echivalează cu o mai mică încărcătură virală. Iar peste un anumit nivel al încărcăturii, devine insuficientă fie pentru ca o altă persoană să devină infectată, fie să mai aibă o cât de mică relevanță clinică sau epidemiologică. Problema? Problema e că guvernele lumii își bazează deciziile pe valori CT care sunt foarte mari. Prea mari!”

Deloc în ultimul rând, drept un alt subiect tabu în haosul informațional actual, binevenit atins prin postarea unui medic asistent pe rețeaua de socializare facebook, postare publicată de portalul canadian henrymakow.ca, cu traducerea după cum urmează: ”La urma urmei trebuie să fii deja complet irațional să te supui unei așa-zise testări, dar judecând după numărul oamenilor care încuviințează să-și restricționeze necesarul de oxigen prin purtarea măștilor, aș spune că sunt deja mulți cei care nu văd o problemă în a se propune singuri pentru această procedură invazivă, care nu este un test pentru Covid! Nu există așa ceva! Noi testăm două chestii: supunerea umană de a se lăsa de bună voie a-i fi violat organismul și pentru pretenția de găsire a unor fragmente reminiscente din răceli precedente. Nu pentru Covid 19. Asaltul e periculos! Informația asta vine de la colegii mei medici… Accesul la creier este pe cale nazală. Testul are un alt scop decât cel pe care-l declară comercianții de medicație. A insera un bețigaș de testare în nas cauzează vătămarea barierei hematoencefalică și poate vătăma și glande endocrine (exemplu, hipofiza). De aceea și poate să doară la testare. Scopul acestei violări este de a penetra bariera și a crea accesul spre creier al oricărei infecții. La purtarea unei măști de față și nas, se adună bacteriile și dioxidul de carbon care iau calea zonei neuronale prin canalul nazal. Rolul barierei este de a proteja creierul de neurotoxine, metale grele, bacterii și alte toxine în general. Dacă glande endocrine sunt afectate, pot apărea simptome precum tulburări ale circulației sanguine, vizuale sau de tonus muscular.  Nu există o bază legală pentru această intervenție fizică și e o violare în masă a imunității! Treziți-vă în fața asaltului. Sunteți violați, în rând cu drepturile voastre, și deloc de mirare că supraviețuitori ai așa-zisului Covid au probleme pe termen lung. Oricine ar avea după ce ar fi supus acestei violări a celei mai sensibile părți a organismului uman. Toți cei care se supun la așa ceva trebuie să se trezească la realitate!”

*

Legături: 

Organizația Mondială a Sănătății: PCR cu 47 de cicluri

https://www.who.int/diagnostics_laboratory/eul_0489_185_00_path_covid19_ce_ivd_ifu_issue_2.0.pdf?ua=1

CT peste 35 e non-infecțios

https://www.infectiousdiseaseadvisor.com/home/topics/covid19/ct-value-may-inform-when-patients-with-covid-19-can-be-safely-discharged/

Praguri ciclice prea înalte

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

Solicitarea de retractare a ”Lucrării Corman Drosten”, despre care Sporttim a consemnat deja

https://cormandrostenreview.com/report/

Înregistrare a unei testări greșite

https://youtu.be/ZFNdsRHKUM4

Standardele pentru ”pozitiv” la testele PCR din Regatul Unit

https://www.england.nhs.uk/coronavirus/wp-content/uploads/sites/52/2020/03/guidance-and-sop-covid-19-virus-testing-in-nhs-laboratories-v1.pdf

În Kansas, CT la limita 42

https://www.coronavirus.kdheks.gov/DocumentCenter/View/1505/SARS-CoV-2-COVID-19-PCR-Ct-Cutoff-Values-PDF—10-5-20

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: