Universitatea Hamburg, comunicat de presă cu rezultatele studiului de un an: numărul și calitatea dovezilor indică drept sursă laboratorul din Wuhan. Profesor Dr. Roland Wiesendanger: ”Așa ceva nu mai poate rămâne doar la latitudinea unui grup restrâns de oameni de știință, ci trebuie să devină urgent subiectul unei dezbateri publice”

Continuă să toarne în neștire cu dovezi, probe și evidențe strict pe baza studiilor de cercetare care demască fiecare în parte, de la A – originile crizei prefabricate, la Z – experimentul poreclit ”vaccinare”, întreaga farsă a ”pLandemiei” manipulând omenirea prin ”narațiunea oficială” purjată și susținută de iresponsabilii propagandiști inconștienți ai ”sistemului”. Încă o veste foarte proastă pe adresa lor, și aceasta bineînțeles ignorată și omisă tacit din discursul public, sub forma unui comunicat de presă al Universität Hamburg cu rezultatele studiului de un an condus de Profesorul Dr. Roland Wiesendanger, proeminent om de știință german expert de renume mondial în nanotehnologie, care prin numărul și calitatea dovezilor indică drept sursă a situației în derulare laboratorul Wuhan Institute of Virology. Așadar încă o spulberare în plus a falsului de la baza ”A” a ”pLandemiei”. Iar lovitura și mai dură pentru neavizații proslăvind orbește detrimentalele ”măsuri” prin a invoca în necunoștință de cauză pseudo-știința și pseudo-medicina e dată tot de conducătorul studiului, care cu luciditate a semnalat că ”așa ceva nu mai poate rămâne doar la latitudinea unui grup restrâns de oameni de știință, ci trebuie să devină urgent subiectul unei dezbateri publice.” Și normal, spre disperarea ignoranților formatori de opinie care cu neabătute convingeri ”roșii” vor să controleze discursul de îndoctrinare a majorității în marjele unui cadru strict limitat prin excluderea adevărului inconvenabil.  

Nu este nici pe departe primul studiu care indică artificialitatea de laborator a ”crizei sanitare”, dar momentan ultimul, Universität Hamburg dând publicității joi 18 februarie un comunicat de presă cu rezultatele la care s-a ajuns ca urmare a cercetărilor întreprinse între ianuarie și decembrie 2020 de echipa condusă de Profesorul Dr. Roland Wiesendanger, atât studiul în sine cât și comunicatul mediatic fiind inserate la încheierea înștiințării de pe portalul oficial al instituției, uni-hamburg.de, accesibilă aici.

Autor sau coautor a mai mult de 600 de publicații științifice, precum și a mai multor cărți, dar și triplu laureat al European Research Council Advanced Grant, Profesorul Dr. Roland Wiesendanger a publicat rezultatele studiului de anul trecut pe researchgate.net, știrea pe această temă fiind preluată și de Norddeutscher Rundfunk.

Iar după cum notează și infowars.com, care a dus vestea și peste Oceanul Atlantic, ”studiul se adaugă existenței deja voluminoase a unor dovezi care indică faptul că un accident de laborator este cauza pandemiei, o tentativă de acoperire a statului comunist chinez fiind facilitată de lipsa de acțiune a Organizației Mondiale a Sănătății de a investiga în profunzime originea. Anterior, a reieșit că laboratorul de la Wuhan a deținut timp de aproape un deceniu un eșantion de coronavirus care era în proporție de 96,2% la fel ca Covid-19. Acest lucru a determinat speculațiile cu privire la originea virusului. Iar având în vedere acest fapt, mai mulți cercetători și oameni de știință proeminenți au remarcat, de asemenea, că laboratorul trebuie investigat. În plus,  rapoartele anterioare au sugerat că Institutul a transportat unii dintre cei mai mortali agenți patogeni din lume cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea coronavirusului. Se știe, de asemenea, că laboratorul a modificat agenții patogeni naturali și i-a mutat pentru a deveni mai infecțioși.”

Dar iată cele semnalate de website-ul uni-hamburg.de, al Universität Hamburg:

”Coronavirusul provoacă o criză globală de mai bine de un an. Într-un studiu, Prof. Dr. Roland Wiesendanger face lumină asupra originii virusului. El ajunge la concluzia că atât numărul cât și calitatea dovezilor unui accident de laborator la Institutul de Virologie Wuhan sunt cauza pandemiei actuale.

Studiul a fost realizat din ianuarie 2020 până în decembrie 2020. Se bazează pe o abordare științifică interdisciplinară, precum și pe cercetări ample folosind diverse surse de informații. Aceasta include literatura academică, articole în presa scrisă și online și comunicarea personală cu colegii internaționali. Nu oferă dovezi foarte științifice, dar oferă dovezi numeroase și serioase:

  • Spre deosebire de epidemiile anterioare legate de coronavirus, cum ar fi SARS și MERS, nu a fost identificată nicio gazdă intermediară care să permită transmiterea agenților patogeni SARS-CoV-2 de la lilieci la oameni până în prezent, adică cu mult peste un an de la izbucnirea pandemiei actuale. Prin urmare, teoria zoonozei ca posibilă explicație a pandemiei nu are nicio bază științifică solidă.
  • Virușii SARS-CoV-2 se pot cupla surprinzător de bine la receptorii celulelor umane și pot pătrunde în celulele umane. Acest lucru este posibil datorită domeniilor speciale de legare a receptorilor celulari conectați la un loc special de clivaj al proteinei vârf coronavirus. Ambele proprietăți împreună erau necunoscute anterior în coronavirusuri și indică o origine non-naturală a agentului patogen SARS-CoV-2.
  • Liliecii nu au fost oferiți la piața de pește suspectată din centrul orașului Wuhan. Cu toate acestea, Institutul Virologic Wuhan are una dintre cele mai mari colecții din lume de agenți patogeni de lilieci, care provin din peșteri îndepărtate din provinciile din sudul Chinei. Este extrem de puțin probabil ca liliecii să se fi îndreptat în mod natural spre Wuhan de la această distanță de aproape 2.000 km și apoi să declanșeze o pandemie globală în imediata vecinătate a acestui institut virologic.
  • Un grup de cercetare de la Institutul de Virologie din Wuhan a efectuat manipulări genetice asupra virușilor corona timp de mulți ani, cu scopul de a îi face mai contagioși, periculoși și mortali pentru oameni. Acest lucru este dovedit de numeroase publicații din literatura de specialitate științifică.
  • Deficiențe semnificative de siguranță au existat în Institutul Virologic Wuhan chiar înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus, care sunt documentate.
  • Există numeroase indicații directe ale unei origini de laborator pentru agentul patogen SARS-CoV-2. Se spune că un tânăr om de știință de la Institutul Virologic din Wuhan este primul infectat. Există, de asemenea, numeroase indicații că agentul patogen SARS-CoV-2 s-a răspândit din Institutul Virologic din orașul Wuhan și nu numai din octombrie 2019. Există, de asemenea, indicii ale unei anchete corespunzătoare a institutului virologic de către autoritățile chineze în prima jumătate a lunii octombrie 2019.   

„Actuala pandemie de coronavirus nu domină doar titlurile actuale, ci ne va ține ocupați mulți ani – nu în ultimul rând datorită efectelor sale sociale și economice. Bineînțeles, tratarea și gestionarea crizei corona a fost subiectul subiectelor din politică și mass-media de luni de zile. Cu toate acestea, examinarea critică, bazată pe știință, a problemei originii pandemiei actuale este deja de o mare importanță, deoarece numai pe baza acestor cunoștințe se pot lua măsuri de precauție adecvate pentru a menține pe cât posibil în viitor probabilitatea apariției unor pandemii similare la un nivel scăzut”, spune Prof. Dr. Roland Wiesendanger.

Studiul a fost finalizat în ianuarie 2021 și inițial distribuit și discutat în cercurile științifice. Scopul publicației este de a stimula o discuție amplă, în special în ceea ce privește aspectele etice ale așa-numitei cercetări privind „câștigul funcției”, care face ca agenții patogeni să fie mai contagioși, periculoși și mortali pentru oameni. „Acest lucru nu mai poate fi doar o problemă pentru un grup restrâns de oameni de știință, ci trebuie să devină urgent subiectul dezbaterii publice”, a spus autorul studiului. 

Studiul este publicat la: http://doi.org/10.13140/RG.2.2.31754.80323

Comunicat de presă în format PDF

Acest articol a fost publicat în Sport sabotat și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = noua

 


Ultimele articole din categoria Sport sabotat: